středa 5. října 2022

Spotřebováno #41 za Září 2022

 Ahoj, vítám vás u dalšího spotřebována. Oproti minule tu spolu dneska budeme určitě kratší chvilku, vzhledem k tomu minulému nářezu toho tu dneska tolik nemám. No v říjnu to vypadá, že zase bude spotřeba větší. 

Balea Gel na holení Tropic Fantasy
Ze stejné limitované edice, co jsem tu měla minule sprcháč tu mám i gel na holení s letní multivitaminovou vůní. Fungoval stejně dobře jako všechny od Baley za pár korun udělá to, co má. Já vůni u gelů na holení stejně většinou moc nevnímám, takže tu neposoudím a už mám doma napakovanou podzimní limitovanou edici s jiřinama a červenými bobulemi. 

Oriflame Milk & Honey Gold Sprchový krém 
Kdežto sprchu tu zastupuje Oriflame, poprvé jsem si z mé oblíbené mléko & med série pořídila i sprcháč a teda vůně mi přišla dost nekorespondující s tělovým mlíkem ze stejné řady. Umyl dobře, pěnil dobře a nevysušoval, ale aby věci ze stejné řady voněly trochu jinak to mi vadí. 

Rituals The Ritual of Mehr Tělový krém 
Můj první produkt od této značky a byl vážně senzační. Krásně vyživoval a vyhlazoval pokožku a do toho ten aromaterapeutický účinek. Jenom škoda, že stojí pětibábu. 

Essence Lak na nehty se zlatými třpytkami
Byla to nějaký speciélní edice = už nepůjde koupit. Ale tak ono ani moc nebylo o co stát popravdě. S třpytkama se za mě na nehty tak zbytečně složitě pracuje, že je ve finále využiju minimálně natožpak takové obrovské.
Lirene Natura Micelární voda s měsíčkem
Příjemná uklidňující micelární voda bez výrazné parfemace. Krásně odlíčila i dočistila pleť, jediné co bych vytkla je naprosto zbytečný obsah okvětních lístků měsíčku. Ke konci mě to docela obtěžovalo, jinak byla perfektní. V nějaké akci bych si jí klidně koupila znovu.

Avon Cannabis Seed Oil Cleanse & Calm Micelární voda
Cenově o něco příjemnější než Lirene, jinak prostě průměrná micelární voda. Funguje, odlíčí, dočistí, nepálí a je jí hodně za asi 120 Kč. Mám doma ještě další dvě Avoní micelárky. 

Gabriella Salvete Kolagenová oční maska s heřmánkem a esenciálními oleji
Polštářky od Gábiny vychází hnedka po Balee, kterou já osobně mám 50/50 jak i sedí nejlevněji. Dodělala jsem první ze dvou balení, co jsem si kupovala. Na oteklý oči, migrény parádní věc obzvláště máte-li je v lednici. 

Domol svíčka s vůní bílé bavlny 
Svíčka z Rossmannu za pár korun, co voněla velmi intenzivně jako vyprané prádlo. Bohužel neseděla přítelovi a ten říkal, že to tu pak smrdí jako na hajzlu :-D takže víckrát už asi nekoupím. 
Aussie SOS Save my lenghts ! šampon a kondicionér
Tohle byl prostě jenom nudný průměr a spíš v té slabší části. V drogerii seženete doslova za šestinu ceny produtky, co udělají víc muziky než tahle předražená sranda. Psala jsem na oba produkty samostatnou recenzi zde.

Unstoppables Ariel
Perličky z mého posledního a zatím jediného Glanc boxu. Používala jsem je hlavně na cejchy a fungovaly bez problémů. Klasická vůně čistoty, dobře se rozpouštěly. 

Dalli Ubrousky do sušičky
Moje asi nejoblíbenější ubrousky do sušičky, mají příjemnou vůni balení mi vydrží relativně dlouho a obvykle je teda dostávám, tedy ani nevím kolik se cenově pohybují. 
Loreál Paris Excellence Creme 4.54 Mahagonově hnědá 
Moje momentálně používaná barva na vlasy, která už nevyjde o tolik levněji oproti předchozí neb jí o dvacku zdražili...Pořád jsem s ní spokojená a pomalu už se začínám dostávat na tu barvu, co jsem chtěla ač tedy nějaký zrzavý odlesk se tam najde asi ještě dlouho. 

Garnier Fructis Densify Kondicionér
Příjemný kondicionér, tuhle řadu jsem už dlouho neviděla a neměla. Musím si zase někdy pořídit i se šamponem. Dobře se mi po něm rozčesávaly vlasy a stál snad 60 Kč. 

Cien Nature´s Beauty Regenerační vlasová maska s manukovým medem
Tohle naopak trefa nebyla. Chtěla jsem vyzkoušet něco nového a byl to dost průser. První polovinu průměr slabší a druhá vyloženě  hrůza. Divně to smrdělo a hrozně mi to zatěžovalo vlasy. Díky nechci.

Adidas After Sport Hydratační sprcháč
To jsem kupovala v létě ještě přítelovi a teda používali to u nás zase všichni. Mizel docela rychle a setkal se s určitou oblibou musím říct. 
Garnier pleťové masky
Ty já prostě miluju a obě byly super, ta s probiotiky se objevila i v samostatném článku zde. Obě mi vyhovovaly a zase je tu někdy uvidíte. 

Oriflame Love Nature Vitality Sheet Mask s pomerančem a ovsem
Jedna z mých oblíbených masek od Oriflame. Ty nové dvě mi vůbec neseděly, jsem teda moc ráda, že staré nevyřadily jen je obměňují dle toho jaký je zrovna katalog. 

Pepco Moisturizing facial sheet mask Delightful Rose
Tohle byl průser, to bylo tak hrozně malé plátýnko, že se to ani na ten obličej nedalo použít, takže jsem to prostě vyhodila. 
Kneipp Soli do koupele Goodbye Stress a Ekältungs Zeit
Soli do koupele od Haničky jsem hnedka zužitkovala. Obě byly příjemně větrové a barvily vodu do zelena. My máme velkou vanu, tak tam tolika nevyniknou a já si stejně vždy liju i pěnu, ale jinak byly příjemné a dobře se rozpouštěly. 

Balea Fusspeeling & Fussmaske 
Dvoukroková péče o nohy, která mě osobně dělá dost podobný efekt jako Neutrogena ponožky, které sotjí několikanásobek. Mám doma ještě další balení a určitě doporučuju!
Loreál Excellence Creme Vyživujíí maska na vlasy
Třetí krok z barev na vlasy mi vždycky vyjde na více použití a občas se mi tu trochu hromadí, tak pyšně sem dávám, že jsem zase lahvičku dodělala. Kvituju, žeu Loreál Excellence je šampon i kondicionér, takže si to fakt můžete nabarvit kdekoliv. Máte v balení všecko co potřebujete. Maska je bohatě vyživující, vlasy opticky vyhladí a dobře se rozčesávají. 

Rituals Ritual od Namaste Purify velvet smooth cleansing foam
K nákupu v Rituals jsem dostala i vzoreček jejich čistící pěny na obličej. Ta na mě teda byla až zbytečně olejová a těžká, nekoupila bych si plné balení, ani parfemace mi nesedla.

Avon Planet Spa Aromatherapy Beauty Sleep Lavender & Camomile Hand Cream
Krém na ruce, co jsem měla na pracovním stole a moc hezky levandulově voněl, rychle se vstřebával. Určitě si ho někdy pořídím znovu, ale teď mám zásoby krémů ještě docela obstojné. 
Odličovacích tamponů jsem spotřebovala bohatě. Mám tu dvoje klasické Ebelin, které byly jak jinak super. Pak tu mám dvoje nějaké Bio, nature protože ty běžné neměly a ty se mi teda oddělovaly od sebe a ještě byly drahý jako mrcha - díky znovu ne. No a Cien ten nikdy nezklame a cenově at the end of the day vychází skoro nejlépe. 

No a to už je za měsíc září všechno. Co naposledy došlo vám? Dejte mi vědět do komentářů :-) 

Sabča








5 komentářů:

  1. Milá Sabi, věřím, že Rituals pořídíš znovu, třebas jinou řadu. ☺ Avon micelárka a krém na ruce zní moc dobře. Kneipp soli a produkty jsou vážně dobré! Mám již druhé balení chladivého gelu a je moc fajn. Uleví svalům a prokrví je. ☺ Měj krásný víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, pokukuju po Hammam sprchové pěně, ale přijde mi že teď v této řadě dost omezily výběr, tak snad jí neplánují rušit. Co se Avonu týče celkově ty Planet spa věci se mi docela osvědčily - zrovna mám načatý další jejich tělový olej s kurkumou a kokosem. Děkuju moc za komentář i přání:-) Tobě též hezký víkend.

      Vymazat
  2. U nás ta svíčka z Rossmanna voní i manželovi :). Ale je hodně intenzivní, když ji máme zapálenou celý večer, tak ji v obýváku cítím ještě ráno. Sprcháč Adidas Sport je manželův velký oblíbenec. Já ho používám občas na dovolené, když v zájmu ušetření místa bereme jen jeden a taky ho můžu. Cien odličovací tampony používám taky hodně, mají dobrý poměr cena-výkon, i když teď jsem se zamilovala do Bel. Naopak Ebelin nekupuju, rozdělovaly se a to já nesnáším.

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě tedy velká spotřeba! Soli od Kneipp jsem měla také a byly naprosto výborné! Jinak z uvedeného nemám vyzkoušeno nic, každopádně kosmetiku Rituals doporučuji všema deseti!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    já jsem dneska dodělala krém na ruce v práci a plátýnkovou masku doma. Z tvých produktů znám věci Rituals, masky, polštářky pod oči GS a kondicionér Garnier, který zrovna dodělávám.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024