pátek 28. října 2022

Můj Super Box Speciál Podzim

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, minule v obdobně u mě výjimečném článku jsem vám představila můj první Glanc box, pro tentokrát jsem sáhla po ještě populárnější obdobě po takzvaném Super boxu speciál. Původně jsem si myslela, že ho nestihnu koupit, ale tentokrát se nevyprodal tak rychle a proto ho tu dneska za příjemných 489 Kč včetně poštovného mám. 

Jak už jsem zmínila Superbox stojí 489 Kč a dá se obvykle sezónně cca jednou za tři měsíce zakoupit zde. Sice dopředu nevíte obsah, ale hodnota několikanásobně přesahuje zaplacenou částku. No a jinak tomu nebylo ani v tomto případě. Navíc vidíte jak nádherně graficky mají zpracované krabice? Teď už přejdeme k obsahu, ten jsem si dovolila rozdělit na dvě sekce - kosmetika a domácnost. 
Kosmetika
Kosmetická část obsahuje pět produktů. Tělové mléko Vaseline Elasticity Restore za mě určitě patří mezi novinky, v krámech jsem viděla od této značky kakaové (a to jsem i zkoušela a bylo fajn) a jejich vazelínu. Takže se docel oprávněně těším i na toto. Dále tu máme velké balení sprchového gelu Lux Botanicals v parfemaci ylang ylang a neroli olej, který by měl osvěžovat pokožku. Pamatuju si, že před vznikem byl i dotazníkový průzkum, jehož jsem se účastnila. Jsem teda zvědavá na výsledek, sama bych si ho asi nekoupila. Co bych si koupila je ten zbytek počínaje krémem na ruce Dove s kokosem, ten voní skvěle a Dove je léty prověřená značka. Stejně tak doma máme vždy alespoň jednu Colgate pastu od těch obyčejných až po ty s aktivním uhlím nebo s mikroplátky jiných složek. Tahle by měla být bělící jedná se o pastu Max White Ultra.  A jako borec na konec peeling Ziaja Cupuacu, na zimu s nádhernou teplou vůní a u mě již několikáté balení. 
Domácnost
Uklízení vždycky byla spíše parketa mojí mamky, ale její pocit z uklizeného domu či čerstvě vypraného prádla chápu. Proto mi udělaly radost i všechny tyto věci. Na praní aviváž Silan v nové parfemaci Fascinating Jungle s esenciálními oleji na 32 pracích dávek. Prací gel Perwoll Renew na funkční a syntetické prádlo se určitě neztratí, přítelovi na monterky minimálně bych ho ráda vyzkoušela. Produkty rychlejší spotřeby jsou pak tablety Finish na čištění myčky na nádobí a koule do záchodu od Brefu, to je osvědčená klasika. Já je obvykle kupuji v akcích v těch větších baleních po čtyřech kusech.

Suma sumárum (dle přiloženého prospektu)
Pořizovací cena: 489 Kč včetně poštovného 
Bělící zubní pasta Colgate Max White Ultra Freshness Pealrs 174,90 Kč
Vaseline tělové mléko Elasticity Restore pro suchou pokožku 189,90 Kč 
Kapsle Finish na čištění myčky 99,90 Kč 
Bref Pro Nature Grapefruit 109,90 Kč
Silan Fascinating Jungle 89,90 Kč
Perwoll Renew Refresh & Sport 189,90 Kč
Ziaja Cupuacu krystalický cukrový peeling 149 Kč
Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual 69,90 Kč
Lux Ylang Ylang & Neroli Oil Sprchový gel 129,90 Kč 
= 1203 Kč za produkty pokud bych je kupovala mimo box 
Ušetřeno 714 Kč a to nemluvím o poštovném...





12 komentářů:

  1. Obsah je fajn, využila bych skoro všechno :-) Akorát ty ceny produktů uvedené v letáku mi přijdou vždycky hrozně nastřelené. Všechno bývá věčně ve slevách a některé ty věci jsem za plnou cenu snad nikdy neviděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, s tím musím souhlasit. Hlavně, kdo si dneska něco kupuje v plné ceně natožpak když ví, že to často sežene levněji? Ale i tak se mi to vyplatilo objednat :-D

      Vymazat
  2. Mě tyto boxy z internetu nikdy nelákaly, měla jsem ale moc ráda DM boxy, ale bohužel to vypadá, že už je přestaly vydávat..

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Super box jsem ještě nikdy neměla - vždycky ho zapomenu objednat. Využila bych z boxu všechno, kromě aviváže - těch mám doma celkem zásobu a avivážuji hodně málo. Jinak si ale myslím, že tentokrát byl Glanz box o něco nadupanější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, mi přijde, že to vždycky vychází tak blbě v měsíci, že obvykle budget na utrácení mám vyčerpaný. Já teď mám aviváži taky zásobu na půl roku dopředu minimálně. Něco mi přivezla mamka, něco právě z boxů a něco tu má ještě tchýně. Až to všechno spotřebuju a to i všechny ty gely, tak bych chtěla zkusit prát jenom s Jelenem a nic víc. Spoustu lidí si ho chválí.

      Vymazat
  4. Pořád říkám, jak si taky někdy boxík pořídím, ale nemám se k tomu. Většinou tam je stejně málo věcí, které bych používala ,takže to asi nemá cenu. Ačkoliv tento mě třeba hodně zaujal a fakt všechno bych maximálně využila :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, já to naprosto chápu. Roky jsem sledovala boxy ostatních a až letos jsem dva zkusila a taky je nemusím mít vždy když vyjdou. Příští rok bych ještě zkusila Cutebox abych měla ucelenou zkušenost s boxy, co mě kdy zaujaly. Lookfantastic mě z nějakého důvodu vůbec neláká.

      Vymazat
  5. O tomto boxu jsem neslyšela, ale dobrých pár minut jsem se kochala luxusním designem krabice, ten se jim doopravdy povedl :D
    Přiznám se, že si nejsem úplně jistá, kolik věcí z toho boxu bych využila, ale možnákdybychom ho objednali jako celá rozvětvená rodina, každý by si našel to své ;) Jinak mě zaujal šampón Lux, už několikrtá jsem na něj narazila v obchodě, ale nikdy ho nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj SAbi, myslím si, že super boxík, byla bych taky moc spokojená. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkný obsah, hlavně je super ten peeling od Ziaji :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já myslím, že obsah je skvělý. Silan aviváž mám také a to je nádherná vůně.

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024