čtvrtek 13. října 2022

Fashion Haul - Bonprix, Lidl, FB bazárky, Vinted

 Ahoj, poměrně brzy tu máme další fashion haul, to mi to s tím šetřením jde co? Já vím, už příští měsíc bych měla začít řešit ty Vánoce. No až dneska uvidíte, co jsem si zase koupila a za kolik pochopíte, že jsem to tam nemohla nechat. Hlavně u těch kousků z druhé ruky. Taky zase trochu třídím šatník = to, co už mi není a je k prodeji najdete na Vinted zde. 

Prvním kouskem je sukně, tu jsem si koupila jednoznačně ode mě pro mě k narozeninám. Sukni já měla doma pouze jednu po mamce a tu už nosím dobrých 6 let minimálně, dá se tedy pochopit, že už jí mám okoukanou a místy obnošenou. Na podzim jako alternativa džínů jde vynést s punčochami a v létě s hezkým tílkem. Jenže kde vzít takovou sukni s velikostí 46, co se kalhot týče? No na Bonprixu. Tam jsem se rozhodovala mezi touhle černou po kolena zakončenou sexy krajkou a úpletovou s kohoutí stopou. Nakonec vyhrála tahle pro větší univerzálnost a variabilitu a nelituju. Vyšla mě po 20% slevě i s poštou na 482 Kč v pase je trochu volnější, což se ale podá když se víc najím. Jinak mě nikde netlačí, dlouhá je tak akorát a bude využitelná i v rámci kostýmku do práce. Právě při tom outfitu, co vidíte na fotce jsem zjistila, že sako vel.38 už fakt nebude moje číslo a už to prostě nezapnu. Sako z fotky právě prodávám za symbolickou stovku. 
Druhé je pyžamo. Babičce jsem dávala nějaké věci na opravu a mezi nimi i jedno moje tříleté pyžamo už tak po třech předchozích opravách, tak říkala jestli si už nechci koupit nové. Já si je kupuju kdepak, ale prostě jsem na některý věci ras a ničí se mi rychleji. Nahradila jsem ho teda tímto z Lidlu s dlouhým rukávem a květovanými kalhotami za 249 Kč. Dlouhý rukáv využiju, letos začíná přituhovat a to je teprve září, ani nebylo žádné babí léto. 
Opět se mi nějak podařilo dostat se k nedostatku džínů, za který já jsem vzhledem k jejich trvanlivosti v mém šatníku dost neochotna utrácet. Tyhle vyšly na symbolické tři stovky i s poštou a ač jsou velké dostatečně, tak jsou na mě dost nízké. Což pro člověka, co bojuje s krátkými triky není nic moc...Nevím no momentálně jsem zase nakrklá a tak protestuju si kupovat další a nosím šaty alespoň jednou nebo dvakrát v týdnu a čekám až se mi rozpadne co mám doma nebo až roztáhnu ty džíny, co mě tlačí. 

Kdežto retro pásky s mašlí se mi dost povedly, běžně se jeden prodává přes tři sta korun a já mám za 150 Kč hnedka čtyři barvy. 
Další úlovek z Vintedu je tohle černý sako za stovku, co za stovku bez poštovného za 80 Kč a to se vyplatí. Je krásně ušitý a má podšívku s puntíkama, na ty já jsem ujetá. Hezky sedí, akorát když ho zapnu tak vypadám jak špatně zabalenej bombon. Takže to bude sako na nošení rozepntuý :-D 
A jako borec na konec džínová bunda též z Vinted a i s poštou za necelý dvě stovky, to mi přijde jako velice slušné. Je to C&A, ale bohužel bude taky nositelná jen rozepnutá. Moc se mi líbí k šatům a k těm bych si jí stejně nezapínala, takže to vlastně vůbec nevadí. A vlevo už máte outfit s páskem, džískou a šaty z minulého fashion haulu.

Nakupujete z druhé ruky nebo to není nic pro vás? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča



9 komentářů:

  1. Prima nákupy - zejména ty z Vinted se moc povedly - spousta parády za málo kaček.
    Saka já zapínám málokdy a džísku taky, takže tam by mi to stejně jako tobě nevadilo (v práci mám nouzové sako, které jsem naposledy dopnula před 10 lety a kily :) a občas ho ještě použiju).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, děkuju moc :-) Jo, takové úlovky potěší dvakrát jednou tím jak jsou většinou jedinečné a za druhé pak výhodností nákupu. Já se bála, že džísku a sako, co nemůžu zapnout neunosím, ale ve finále jo a jsem s tím asi ok.

      Vymazat
  2. 👌👏 Sabi, líbí se mi všechno, super kousky za moc fajn ceny. Šikula, umíš nakupovat.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky prodávám na Vinted a už jsem i pár věcí koupila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, jééé to bys na to taky mohla někdy napsat článek. Já teda víc nakupuju než prodávám, s prodejem mi to tam teď docela vázne.

      Vymazat
  4. Líbí se mi hlavně ta džínová bunda a ty pásky s mašlí, originální :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Péťo, děkuji za milá slova. Mně se džíska taky líbí hlavně jak je světlá tak mi půjde dobře k těm všem retro šatům. Džíny bych si běžně takhle světlé asi nekoupila.

      Vymazat
  5. Ahoj Sabi,
    z druhé ruky zase moc nenakupuji, tedy ne oblečení (občas kosmetiku). Z tvých úlovků se mi nejvíc líbí ta sukně, která i přijde fakt univerzální.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024