neděle 9. října 2022

Astratex - Více než spodní prádlo

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, který vznikla v rámci barterové spolupráce s e-shopem Astratex. Každý si pod tímto názvem představí spodní prádlo, ale my si spolu ukážeme i další jejich sortiment. Já totiž využila spolupráce na přesně takové věci, co bych si i sama kupovala tedy vše bude spíše praktické. 

V první řadě jsem věděla, že k narozeninám od mamky dostanu povlečení a já mám ráda pro každé povlečení i vlastní prostěradlo. Používám to pak jako takový set a hlavně mi to hezky ladí. Mile mě překvapilo když jsem v nabídce našla i froté to já můžu jak na prostěradla tak třeba ručníky. Všechny tyto položky od povlečení přes povlečení k ručníkům Astratex nabízí. Prostěradlo krom toho, že gramáží i materiálem je fakt kvalitní je české značky B.E.S. Petrovice a vychází okolo 630 Kč. 
Má domácnost dosud oplývala pouze jedním kouskem černých legín, ty ale poputují na opravení. Další záležitostí je dvoubalení černých legín značky Pieces. Složení je 94% bavlna a 6% elastan žádný zbytečný uměliny navíc. Materiál je na "omak" vážně měkoučký a na těle pohodlný. Guma v pase se nijak neroluje a netlačí. Legíny v tomto balení, kde máte rovnou dvoje vychází 579 Kč (290 Kč jedny). Já je plánuju ať k delším věcem, co jsou pod zadek tak na doma k televizi. 
No a jako borec na konec a taková nejvíc estetická věc černý silonky s malými puntíky. Uznávám silonky už do kategorie spodní prádlo zapadají.  Já jsem na silonky ras, takže takovéhle božíhodové si nekupuju. Naopak kupuju si ty úplně obyčejné a o to výjimečnější pro mě jsou tyhle krásný za 229 Kč. Mají je navíc i v docela dobrých velikostech. Běžně mám tu největší a tady mám velikost č.5. 

A to by bylo všechno, co jsem si vybrala. Samé praktické věci, jak jsem již říkala. V rámci domácnosti mi tam ale učarovaly ještě třeba nádherné tmavě zelené ručníky s květinovým proužkem nebo spodní prádlo značky Hunkemöller. Dovolím si ještě vypíchnout, že mě dnes vybrané produkty překvapily svou kvalitou. Asi bych si běžně takto drahé kousky nekoupila, no možná bych to měla přehodnotit. Na materiálu je to opravdu znát a lepší materiál obvykle značí delší životnost. U prostěradla a legín je to cítit na první dotek, že se jedná o vyšší gramáž. Mají však i sortiment pro pány od trenek přes boxerky (a že to k Vánocům nikdy neurazí) až k termoprádlu nebo pyžamům. 

Co vy a Astratex? Dejte mi vědět do komentářů :-) 

Sabča


10 komentářů:

  1. Drahý punčocháče a silonky už fakt nekupuji, protože se mi vždycky stane, že si je nějakým záhadným způsobem stejně roztrhám hned na první dobrou, ačkoliv všichni tvrdí, jak by ty dražší měly být kvalitnější. :D Ale chápu, v rámci spolupráce bych si je asi taky pořídila. Popravdě jsem ani netušila, že Astratex má i něco jiného než plavky a spodní prádlo. Já u nich vždy pořizovala jen to. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já taky ne a jo roztrhla jsem si je hnedka na poprvé. Sundávala jsem si pásek a suchý zip se mi do nich chytnul...

      Vymazat
  2. Nenapadlo by mě, že na Astratexu prodávají i prostěradla, ale vlastně proč ne :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já myslím, že původně takto rozšířený sortiment neměly. Ale přesně jak říkáš...

      Vymazat
  3. Já oblečení na e-shopech skoro nenakupuju - ráda si na věci přede sáhnu. Ale překvapilo mne, že Astratex má i prostěradla a ručníky (to je věc, kterou jsem schopná si přes net koupit)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já na tohle díky e-shopům hrozně zpohodlněla a pokud nemusím tak kamenné krámy v 90% nevyhledávám. Jak jsem větší XL-XXXL tak mi vyhovuje si to všechno zkusit doma než se pak někde pachtit rozchuchaná a upocená v kabince.

      Vymazat
  4. Moc se mi líbí ty silonky s puntíky! Já si tam vybrala svatební podvazek a dvě pyžama :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hmm, silonky s puntíky jsou top, ale co se mi velmi líbí je nová úprava fotek. Paráda. Jak na to?? prozradíš ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, děkuju ! Co se týče úpravy fotek nahrála jsem ti návod do zprávy na Instagramu :-) tak pak mrkni

      Vymazat
  6. Ahoj Sabi,
    já myslím, že sis vybrala fakt dobře. Nejvíce se mi líbí ty silonky. Já jsem taky měla spolupráci, takže jsem si moc pěkně vybrala. Hodně mě zaujala i jejich povlečení.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024