neděle 30. října 2022

Nové nejen zimní svršky | H&M Haul

 Ahoj, vítám vás u dalšího samostatného nákupního článku, dneska to bude zase nějaké oblečení a to nové svršky z H&M převážně s dlouhým rukávem. Narazila jsem na H&M na několik věcí, co se mi opravdu líbily a chtěla jsem zkusit, jak moc se H&M posunulo v rámci jejich size chartu. Spoustu plus size slečen na Tik Toku tam nakupuje a seženou moc hezké kousky. 

Začnu nejdražší a asi současně nejraritnější věcí, tou je černý postroj využitelný jako pásek nebo pro ozvláštnění základních kousků. Není to určitě šálek kávy pro každého, ale mě se moc líbí má nastavitelné obě ramena i šířku pásku, co hrudník obepíná. Jasně je to trochu extravagantní, ale ke košilím nebo nějakým basic šatům (třeba takovým těm modrým svetrovým jak mám) super. Vyšel mě po slevě na 450 Kč a možná si ho pořídím i v bílé někdy příště. 

Triko s dlouhým rukávem mám doma jenom v černé a to tak, že dva roláky a jedno obyčejné a to už je dost seprané. Zkusila jsem i takovýto základní kousek v fialové s trochu hlubším výstřihem. Je moc příjemné 95% bavlna a 5% elastan. Postavě se krásně přizpůsobí a na dotek je hrozně hebké. Stálo 225 Kč se slevou, taktéž zvažuju pořízení dalším barev. 
Košile a obzvláště ty kostkované jsem nosila už dřív, jednu jsem měla téměř deset let, takovou červeno-modro-bílou z New Yorkeru. Bohužel už mi není přes prsa a dlouho jsem doma žádnou neměla. Teď jsem si pořídila rovnou dvě. Barevně mě moc oslovila tato modro-zelená, co půjde dobře k mým vlasům a očím. Stála 360 Kč a je příjemně vzdušná, fajn bude i jako přehoz přes nějaké triko. Akorát pozor košile jsou dost oversized, takže Lko je vážně obří i na mně a to já si běžně kupuji u jiných značek XL i XXL. Knoflíky byly trochu mizerně přišité, ale to není nic, co by se nedalo předělat. 
Oversized mají i mikiny a hlavně příjemně teple podšité a na dotek neuvěřitelně hebké. Já mám světle šedou, protože se dobře kombinuje s ostatními barvami a rozbije i celočerné outfity. Je to klasický klokanka s kapsou a kapucí a vyšla na příjemných 360 Kč. 
Na konec ještě jedna kostkovaná kráska v základní černo-bílé variaci, též větší i vzdušnější. Je příjemně delší přes záda a rukávy se dají dobře vyhrnout. Taky vyšla na 360 Kč. Tohle je snad jediná věc u níž další barevné variace nezvažuju :-D 

Celý nákup mě vyšel 1755 Kč za 5 věcí a poštovné jsem měla zdarma. Mám z nových kousků opravdu radost a nejspíš jsem našla další obchod, kde budu moct nakupovat. 

Sabča





7 komentářů:

  1. Krásne kúsky, všetky ti super sedia :) To fialové tričko má skvelú farbu :)
    What a fancy world

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji mnohokrát za milá slova <3 Já se teď do téhle fialkové zbláznila a mám v tom už tričko, pyžamo, sprcháč, vlasovou kosmetiku. No škoda mluvit :-D

      Vymazat
  2. Já jsem HMko už kdysi odepsala a nechodím tam, přišlo mi, že si tam vůbec nevyberu. Ale tvoje kousky mne docela zaujaly, zejména fialové triko vypadá moc hezky a líbí se mi i obě košile (jinak flanelku jsem si teď koupila taky - v Lidlu na mne čekal poslední kousek v mé velikosti).
    A moc se mi líbí, jak si vyhraješ s fotkama :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, pro mě ty jejich kamenné pobočky moc nejsou. Sice svršky seženu, ale na spodek je to spíš na e-shop. Jsem zjistila, že v jejich číslování kalhot mám velikost 50. A navíc spoustu věcí mají právě exluzivně online, to mi přijde trochu hloupé. Tričko je super materiál hodně elastický, jestli nepovolí praním tak bude moje nejoblíbenější s dlouhým rukávem. Děkuji za milá slova <3

      Vymazat
  3. Postroj vůbec není můj šálek čaje, zbytek věcí se mi ale líbí :) Já sama do H&M už ani nechodím, sem tam si od nich koupím ale něco v sekáči :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec nevím, co ten postroj má "dělat" nebo jak vypadat. Rozhodně to není ale můj šálek kávy :D

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024