čtvrtek 25. srpna 2022

Aussie SOS Save my lenghts | šampon a kondicionér

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Po dlouhé době tu mám recenzi na vlasovku a to řadu pro záchranu délek a roztřepených konečků od Aussie. Tahle značka se pyšní obvykle australskými super živinami a kdysi jí hodně doporučovala Lucka z GetTheLouk a i já už nejednu řadu vyzkoušela.

Tentokrát jde o řadu SOS Save My Lengths! a já si z ní vybrala šampon a kondicionér. Každý z produktů stál 119 Kč, šampon má 290 a kondicionér 200 mililitrů. 

Šampon 
Oba dva produkty obsahují výtažky z broskve a makadamový olej. V parfemaci bych nic vyloženě nespecifikovala a na efektu těžko říct. Šampon je čiré konzistence a stačí ho trochu, hodně pění a vlasy umyje bez vysušení.  Vůně je sladká, ale taková nevtíravá, z vlasů jí pak necítím. Hodnotila bych na 5/10. 
Kondicionér 
Kondicionér je naopak vyšlehaný krémový, ale jinak platí téměř to samé. Stačí ho trochu, tím pádem oba produkty vydrží déle a vyjdou cenově lépe. Vlasy se mi po něm rozčesávaly dobře, akorát plastové víčko, na kterém produkt stojí by mohlo být z pevnější plastu, takto již od začátku čekám kdy se mi to rozbije. Hodnotím na 7/10. 

Jakou vlasovku jste naposledy vyzkoušeli vy? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


8 komentářů:

  1. Já teď likviduju vlasovku z YR, nějak se mi tu nahromadilo víc kousků - něco bylo jako dárek k nákupu, něco jsem si přihodila, když jsem potřebovala dotáhnou výšku nákupu, abych měla dopravu zdarma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já teď mám doma ještě bezmála dvě kompletní sady šampon, kondicionér, maska takže na tom postupně pracuji. Pak mám vyhlídnutý Elseve s kyselinou hyaluronovou a Balea kokosovou řadu, ale to až tak v druhé polovině podzimu.

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    Aussie jsem hodně zkoušela, když přišla na český trh, ale vůbec mi tato značka nevyhovuje a její parfemace mě hodně dráždí, vždy se mi z ní chce zvracet.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, já už od nich měla ledacos. Jednu domu jsem zkoušela snad tři jejich řady po sobě a všechno je to dost na jedno brdo. Vůně má takovej specifickej ocas to se nedá upřít, mně naštěstí nevadí. Ale nijak do stropu z toho taky neskáču.

      Vymazat
  3. Milá SAbi, recenze se mi líbí. Nikdy jsem vlastně asi žádný produkt nevyzkoušela této značky, měla jsem nějaké kousky, ale vždy jsem je podarovala.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, ono nakonec jde o takový průměr, že snad ani nemohu říct že bys o něco přicházela. Obaly hezký, marketing hezký, ale jinak ta značka v nějaký péči o vlasy a výsledcích nemá moc co nabídnout.

      Vymazat
  4. Aussie som už veľmi dávno nemala. Pamätám si, že som často používala ten na objem a mohla by som sa k tejto značke opäť skúsiť vrátiť, ďakujem ti za pripomenutie

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovědětVymazat
  5. Od značky mám nějaký šampon a kondicionér, ale ještě jsem je nezkoušela.

    OdpovědětVymazat