středa 12. října 2022

TOP vlasová kosmetika z Avonu | Sabča zkoušela

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, kde bych Vám chtěla představit moje vůbec nejlepší objevy na vlasy ze sortimentu značky Avon. Avon nedělám, takže z toho nic nemám, občas si objednávám u tchýní případně u Haničky a přeci jen jde o dostupnou kosmetiku. Navíc Avon má nejeden fajn produkt a dneska si tu ukážeme hned tři takové. 

Vyživující sérum na vlasy a arganovým olejem 

Olejíček s nádhernou až parfémovou vůní obohacený o tekuté zlato čili arganový olej ode mě už znáte. Kupuju si ho pravidelně a v akcích i po více kusech. Nádherně až skoro parfémově voní a má praktický balení s pumpičkou. Jediná nevýhoda je poměrně malé 30 ml balení, nejen já bych ocenila větší. Ve slevě ho koupíte okolo 80 Kč a pomáhá právě s rozčesáváním, já to používám když se mi udělá nějaký chuchvalec vlasů a chci je rozplést. Nebo taky když mám pocit, že jsou takový sušší a mimo to se po použití i hezky lesknou. 

Obnovující maska na vlasy s kera-panthenolovým komplexem

Další věc, kterou mě inspirovala mamka, ona mi totiž přivedla už k tomu olejíčku. Jednou si právě místo olejíčku brala tuhle velkou 375 ml masku a že jako není špatná. Tak jsem si jí prostě vzala taky a vůbec nelituju. Krásně voní tak jako bez urážky "kadeřnicky" a je hezky krémová a nadýchaná zároveň. Stačí jí hrozně málo a vlasy pak jdou krásně rozčesat, hezky voní a po vysušení se aj pěkně lesnou. Tohle je prostě win win a v akci se dá sehnat okolo stovky pokud se nepletu. 


Vyživující šampon s kopřivou a lopuchem pro oslabené a lámavé vlasy

Tohle pro mě byl asi největší šok. Šampony z řad Advance Techniques mi vůbec nesedí a přijdou mi hrozně těžký na moje vlasy. Různý supr profi značky mě zklamaly a prostě jsem potřebovala něco, když mám citlivou pokožku hlavy, kde se mi ty vlasy i mastí a současně suché konečky. A to je vono! Krásně svěže to voní, mám po tom hrozně pěkný vlasy a i mi přijde, že mi teď rychleji rostou. Faktem akorát teda je, že vlasy si myju každý den poslední dobou a tak už jsem v poslední třetině tohoto šamponu. A nejvíc bizardní na tom je, že tohle velké 700 ml balení stojí třeba stovku. 

No a to by bylo pro dnešek všechno. Co jste si z Avonu oblíbili vy? Dejte mi vědět do komentářů :-) 
Sabča


5 komentářů:

  1. Hned ten první olejíček jsem měla několikrát a moc mi vyhovoval! Jinak jsem zkoušela nějakou vlasovku a dost mi podráždila vlasovou pokožku :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já už mám objednané další balení a to mám doma jedno načaté a jedno v zásobách :-D Hele mně právě z té Advanced Techniques až na tyhle dvě vyjímky nic nesedí a ta naturals řada v pohodě, chci teda ještě zkusit variantu full volume někdy. Děkuju za komentář a měj se hezky :-)

      Vymazat
  2. Já Avon používám hodně málo (spíš skoro vůbec) a vlasovku jsem myslím neměla žádnou.

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, naprosto souhlasím, já mám nyní vyživující šampon, ze stejné řady, jako je maska. Díky za tip, šampon s kopřivou ráda vyzkouším. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    vybrala sis přesně tři produkty, které jsou i u všech mých zákaznic velmi oblíbené. Já jsem je taky všechny měla a musím s tebou souhlasit.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024