středa 26. října 2022

Rossmann, Action, TEDi | Haul

 Ahoj, vítám vás u dnešního haulu. Hlavní část říjnových nákupů tedy můj každoměsíční nákup kosmetiky jsem realizovala tentokrát v Rossmannu neb jsem si v Chrudimi byla vyzvednout novou občanku. Pojďme se tedy společně podívat, co jsem si tam a v sousedních dvou obchodech - Action a TEDi koupila. Něco ukázat nemůžu, už jsem pořizovala první polovinu vánočních dárků. Něco online, něco právě v kamenných prodejnách.

Za pleťovou kosmetiku jsem se rozšoupla asi nejvíc, inu byla ve slevě Garnier micelární voda za 119 Kč tak jsem si jí po dlouhé době koupila. Dva levné a zároveň dobré Isana odličovače za 34,90 Kč kus ten bez olejové složky byl bohužel poslední. A taky se mi zachtělo nějakého čistícího gelu na proložení všech těch pěn, co mám doma. Sáhla jsem po dražším Neutrogena Hydro Boost Water gelu a z prvního použití zatím nelituju. Ten stál nějakých 130-140 Kč. 
Stejně tak byla údajně sleva i na tyto tři produkty, ač mě to přijde jako ceny, za které jsem to kupovala předtím běžně bez slev. Takže mě to nijak z kalhot nevystřelilo. Koupila jsem si Dove antiperspirant s vůní okurky a zeleného čaje, je to příjemná svěží parfemace, kterou dobře znám. Stál 63,90 Kč a Dove mohu v tomto segmentu určitě doporučit invisible dry krémový mi vydržet celý techno koncert. Pak byla akce na Dermacol Aroma Ritual, no nepřišlo mi to nějak "zlevněné" a z peelingů už měly poslední tři. Vzala jsem si ten s limetkou a hrozny, který běžně v dmku neseženu a to za stovku. Syoss Keratin kondicionér mi doplní šampon stejné řady, jenž jsem dostala na Notinu zdarma k nákupu, se slevou za 119 Kč. 
Na vyzkoušení tu mám hned tři produkty a všechno jsou to masky. V Rossmannu mě zaujaly masky značky Stay well za 49,90 Kč kus a mám tu variantu s broskví a pak s aloe vera. V Actionu to pak byla maska na nohy od 7th Heaven za 29,90 Kč s bambuckým máslem na tvrdé paty. Dekorativka mě bežně nechává totálně chladnou (maluju se tak 1x týdně někdy ani ne), ale bude brzy čas obnovit mé načaté linky a řasenky, abych tu za chvíli zase nebyla s nějakým očním moribundusem zase. Dekorativka byla dost vybraná a předpokládám, že ani nedoplňovali vzhledem k nadcházejícímu 1+1 zdarma. Vzala jsem si Gabriella Salvete Panoramico řasenku Deep black za 210 Kč a od Dermacolu Precise Black linku za 129 Kč.
Výpadky odličovacích tamponků evidentně netrpí jenom Čáslav, ale i Chrudim. Isana odličovací tamponky velké měly poslední dvoje po 21,90 za balíček 40 kusů. Přibrala jsem proto dvoje Linteo Maxi za 29,90 Kč za balíček při stejném počtu kusů. V Actionu jsem nemohla nechat po 19,90 Kč jejich tamponky, kde jich je 50. Tak snad mi tahle syslí zásoba nějakou dobu vydrží. Zbytek nákupu byly bohužel/dík dárky a tak to tu neukážu. 
V Rossmannu jsem zavítala i do dosud neobjevené sekce doplňků a vybrala si jakýsi prstýnek za 149 Kč jenom jednoduchý s kamínkem, abych nějaký měla a současně mi nebylo moc líto, když ho někde ztratím. 
TEDi je prakticky proslavené všemi možnými věcmi na různá DIY, tvoření a mimojiné balení dárků. Vánoce už tam mají ve velkém a s nimi i balící papíry za babku. Jedna 0,7*2m role vychází cca 20 Kč a pak mají i dražší větší. Já si koupila trojici papírů za 60 Kč, kde je papír s chaloupkama, stromečky a nápisy. A jako jednotlivé poté zelený s tučňáky, červený s vločkami a další chaloupkový opět každý po 20 Kč. Stuhy po 5 klubíčkách pak stály 30 Kč a měly bezpočet různých barevných kombinací. Celkem jsem platila 180 Kč což za balící papír na celý Vánoce i se stuhama je super. Viděla jsem mnohdy stejně velký papír i za dvojnásob. 

A to už je pro dnešek všechno. Kupujete už dárky na Vánoce nebo to spíš necháváte na 24.12. dopoledne? Dejte mi vědět do komentářů :) 

Sabča





6 komentářů:

  1. Sabčo, přiznám se, že na dárky nemám zatím ani pomyšlení. Sešly se mi nějaké domácí problémky a fofr v práci a momentálně si tak trochu přijdu jako vyždímaný hadr. Ale na vánoční papíry už jsem koukala v Kik, ale jednak jsem mířila na nákup jídla a nechtělo se mi role vláčet sebou a jednak jsem si řekla, že musím prověřit domácí zásoby (mám pocit, že loni jsem to nějak s množstvím přešvihla a přebytky jsem někam zasyslila).
    Jinak odličovač Isana používám taky a posledně jsem koupila i jednu masku Stay well na vyzkoušení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, to se nedivím máš toho teď vážně hodně. Však ono to počká, člověk by to neměl tlačit na sílu, kord když jsou důležitější a aktuálnější věci k řešení. Drž se, snad bude listopad trochu poklidnější !

      Vymazat
  2. Já už pomalu na Vánoce myslím. Dokonce mám už 2 dárky - pro taťku :D. A vyhlídnuté dárky pro přítelova prcka. :) A něco v hlavě i pro přítele... I když on moc komerčně a na dárky nemyslí.

    K té micelárce od Garnieru ta je super, mám moc ráda. Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné kousky kosmetiky, těším se na recenze!
    To mi připomíná, že musím koupit balící papír :D

    OdpovědětVymazat
  4. U nás otevrely Action tak se tam chci podívat co tam mají.

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024