čtvrtek 20. října 2022

Pure 97 Levandule & Borovice | Přírodní šampon a kondicionér pro poškozené vlasy | Sabča zkoušela

 Ahoj všichni, vítám vás u dnešního článku. S vlasovkou a hlavně tou pro mě neokusenou se mi doma roztrhl pytel a tak po této recenzi se můžete těšit ještě na jeden, dva, tři další minimálně a to věřím, že mi to na letošek ani nevyjde a vyhlídnuté už mám další řady a značky. Teď už ale k tématu...

Jak již napovídá samotný název značky, výrobky obsahují až 97 % přírodních ingrediencí. Zbylé 3 % představují pojiva a ochranné látky, které zajišťují správnou konzistenci produktů a jejich trvanlivost. Pure97 se snaží o maximální transparentnost, a proto je na zadní straně každého produktu výčet použitých ingrediencí a jejich účel v produktu. Tahle značka vlasové kosmetiky k nám přichází z Velké Británie a v nabídce jsou zatím tři řady.

Já tu dnes mám řadu s výtažkem z levandule a borovice s účelem obnovovat poškozené vlasy. Jedná se o cenově dostupnou značku, já kupovala produkt v Rossmannu za 69-79 Kč při běžném 250 ml balení. Šampon je čiré konzistence, trochu tužší až do želé s typickou vůní známou hlavně z tekutých mýdel či levnější kosmetiky. Už jsem prostě levanduli zažila zpracovanou lépe...Zezačátku jsem po šamponu měla pocit, že mám ty vlasy extrémně suché = občas krom kondicionéru jsem přidala i masku. Kondicionér je sic mléčný, ale ještě tužší jako šampon. Z lahvičky až nejde vymáčknout takže jsem to vždy musela odšroubovat a zmáčknout koleny a nebo prostě najít místo, kde ho lze mít uzávěrem dolů. I tak to není žádná sláva, lahvičky jsou strašně tvrdé a s konzistencí si nerozumí. Na vlasech pak mají pro mě takový těžký efekt, u hlavy mám vlasy úplně upláclé a musím si je mýt každý den...  V přírodní kosmetice v rámci vlasů mohu doporučit Alverde - kofeinový šampon, šampon proti lupům...

Co vy a vlasovka? Střídáte nebo jste věrni nějaké konkrétní značce? Dejte mi vědět do komentářů :-) 

Sabča

7 komentářů:

  1. Tak to teda muselo být strašný. Zkušenost se značkou nemám, ani jsem ji v Rossmannu nezaznamenala. Já ráda používám Botanico nebo tuhé šampony.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem šampony dřív hodně střídala, tento rok jsem si ale koupila vlasovou péči od Welly a nějakou dobu u ní určitě zůstanu, je skvělá :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jééé tak to ti závidím. Já ještě asi nekápla na tu správnou značku :-)

      Vymazat
  3. Díky za recenzi, aspoň vím, čemu se vyhnout, i když zrovna parfemace borovice mi zněla dobře...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, to už snad radši dmkovské Alverde než toto. Borovice tam bohužel cítit ani nebyla. Teď mám načatou řadu Hyaluron Plump od Elseve a je to o dost lepší.

      Vymazat
  4. Ahoj Sabi,
    jsem moc zvědavá, jak budu spokojená s tím, co jsem si koupila já. Já zrovna používám Vichy (super) a Garnier (takový průměr).
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, já mám teď načatý furt ten velký Avon (super) a teď jsem načala Elseve Hyaluron Plump, tak od toho si dost slibuju.

      Vymazat

Spotřebováno za Duben 2024