středa 19. října 2022

Nákupy & Novinky - narozeninové dárky, DM, Booktook, Oriflame

 Ahoj, mám tu zase další nákupy a novinky, tentokrát si představíme, co jsem dostala k narozeninám především + nějaké moje menší nákupy. Za všechny dárky jsem hrozně ráda a všechny mi udělaly radost <3 je hezký, že si na mě vzpomnělo tolik lidí a jak dobře mě znají. Páč se mi totálně trefily do noty. 


Opět jsem si koupila nějakou knihu od jedné z mých oblíbených autorek. Tou  je v tomto případě právě Ruta Sepetys a jí vyšla nová kniha časově zařazená do dob diktatury v Rumunsku. O Rumunsku já absolutně nic nevím, takže se kromě příjemného příběhu od Ruty i něco nového dozvím. 

Na oslavě jsem dostala i nějaký ty čokolády až mě bude honit mlsná nebo budu potřebovat nějaké sladké na nervy. Už jsem nugát načala :-D 

Tohle už je můj menší nákup z DM, kde jsem si vybrala nějaké laky na nehty jakože už na podzim - vínovou a stříbrnou od essence kus snad 50 Kč. Krom toho jsem si koupila dvě proteinové tyčky a ve výprodejovém stojanu kondicionér Garnier Botanical Therapy s kokosem a makadamovým olejem za 32,90 Kč. 

Od ségry jsem dostala pyžamo české značky Jitex, což je zkratka pro Jihočeská textilní. A to se vždycky hodí, navíc pak v mé oblíbené kombinaci krátký rukáv, ale dlouhý kalhoty. 

Od tety a babičky jsem dostala od každé skleničky na jeden druh vína, to se u nás doma nikdy neztratí. Obzvláště o akcích se jich dost rozbije, přeci jen jsou skleničky na víno dost křehké a ve větším počtu lidí se prostě občas nějaká rozbije. Tyhle bych si ovšem chtěla schovat do mé budoucí kuchyně. 

Kuby babička nechala výběr dárku na mě a já si vybral jak jinak nějakou kosmetiku v dm. Kartáč na vlasy v bambusovém provedení mám hlavně do práce do kabelky - šíleně se mi cuchají vlasy, tak abych si případně nějaký chuchvalec měla čím rozčesat. Dál voňavku do kabelky Spirit of cashmere musk, ta je hodně sladká a pudrová, ale 30 ml stálo snad 139 Kč a to je dobrá cena a hlavně to má fakt praktický balení. Do dm teď přibyla nová privátní značka No planet B a mají sprcháče a tuhá mýdla, já si vzala oba sprcháče dost mě zaujal už název parfemací a to mandle s borůvkou a grep s broskví. Jeden stojí 55 Kč a teda nesáhla jsem vedle ten borůvkový voní jako dortík a ten broskvový jako ledový čaj. Moc se těším až je vyzkouším a bude na ně samostatná recenze. 
Od mamky jsem dostala krepové povlečení od Matějovského, který jsem chtěla dobrý tři roky. Samozřejmě už to mám povlečený a spíme v tom a každý den to alespoň jednou zmíním, protože z toho mám prostě radost...

Pak tu mám od sestřenky poukaz do DM a prosecco, už vím co si za to koupím (jsem hrozná já vím). A od babičky s tetou tu mám další společný dárek, kdy mi každá dala ke skleničkám ještě poukaz do spodního prádla v Čáslavi. Ještě jsem tam nikdy nenakupovala, ale těším se. 
Taky se mi podařilo zase docela rozjet Oriflame, v rámci mého nákupu tu mám nové skincare produkty z Essentials řady s levandulí a to masku a peeling na pleť. Přemýšlím ještě zda je nedám do dárkové krabice každopádně se mi to jako novinka dost líbilo. Cenově je to za produkt okolo 70-90 Kč nepletu-li se. Novinkou je i dýňový krém na nohy v podobné cenové relaci z řady Feet up, to vyloženě křičí podzimem. A abych měla doručení zdarma zakoupila jsem si i tenhle meruňkový sprchový gel, ten skončí v dárkové krabici takřka určitě. 

Za poukazy do spodního prádla jsem si vybrala dvě krásné podprsenky. Cihlovou krajkovou a vínovou hladkou s krajkovaným zapínáním, sice jsem 500 Kč doplácela, ale chtěla jsem vyčerpat celou hodnotu a nemohla jsem se rozhodnout. Ještě mě zaujala pomněnková, ta mi nakonec nesedla a mimo to se nedá ani sehnat. Obě jsou od značky Sassa

Po dlouhé době jsem viděla i s Monty a ta mi nadělila kompletní sadu Elseve Hyaluron Plump. Tu jsem chtěla vyzkoušet, takže dárek rozhodně potěšil a až vyzkouším bude samostatná recenze. 

Dovolím si to zakončit pro dnešek nákupem z DM, za který jsem platila pouhých 120 Kč, na zbytek jsem opět využila poukaz. Koupila jsem si barvu na vlasy, to se u mě neztratí a bohužel jí teda o 20 Kč zdražily...Obkoukla jsem i nové Balea produkty, což jsou u nás na pobočce pěny na holení s vůní jiřin a červených bobulí za 24,90 Kč/kus. Z dalších novinek v sekci sprchových gelů mě nic nezaujalo - je nový sprcháč s mývalem na obalu a pak nějaký třešňový. Koupila jsem však do zásoby hlavice do Fairytale holítka za 139 Kč a hutnější krém na ruce Garnier za 84,90 Kč. Do domácnosti pak sprej na zahradní záchod a rovnou náplň za 24,90 Kč s vůní broskve. Na zub jsem zkusila Perníčky s medem a kořením od Biopekárny Zemanka za 49,90 Kč. 

A to by bylo všechno, příště už budu možná pro změnu prudit se svátkem, když tak vidím datum publikace článku. Jaké dárky dostáváte nejraději vy? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča





6 komentářů:

  1. Tybrďo, tak to jsou samé krásné dárky :-) Já si zrovna objednala pár knih ♥ A věci do domácnosti, ty se hodí a udělají radost vždycky ♥

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to teda ! Tak na dlouhé zimní večery bude nějaké čtení ideální že? Já tu mám nachystáno asi pět knížek a snad se nějakými prokoušu.

      Vymazat
  2. Super věci. :)) já miluju čokolády, dm (ta tmavá sportness tyčinka je boží.. a celkově celé dm), víno, spodní prádlo.. takže mně by tohle všechno taky udělalo radost a nakoupila bych. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Sabčo, spousta pěkných dárků i nákupů. Já asi nejraději dostávám knížky, ale i kosmetika je fajn a nepohrdnu ani nějakými dobrotami.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné dárky, hlavně hodně kosmetiky :D Dodatečně přeji všechno nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    to jsou všechno moc pěkné dárky. Já ráda dostávám kosmetiku, knihy, svíčky, jídlo, různé poukazy atd. Ta hyaluronová sada mi hodně sedla, už jsem si koupila ty masky znovu.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024