neděle 16. října 2022

Zhlédnuto #3

 Ahoj, vítám vás u dalšího filmového článku. Snažím se poslední dobou mít více formátů, kterými bych mohla kosmetické články proložit. Dneska tu máme další čtyři filmové tipy. 


Krotitelé duchů: Odkaz
Režisér Jason Reitman a producent Ivan Reitman uvádějí další kapitolu z původního příběhu Krotitelů duchů. Ve filmu Krotitelé duchů: Odkaz se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček. (Falcon)

Na ty se chtěl dívat převážně přítel a já původně ne, nakonec si troufnu říct, že to je takový milý rodinný film. Najdou se tam odkazy na předchozí film, je to prostě takové docela příjemné zaplácnutí nějaký hoďky a půl času. Hodnocení 7/10. 

Venom 2: Carnage přichází 
Na filmová plátna se vrací Tom Hardy jako Venom, jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. (Falcon)

Tohle jsem chtěla vidět já, protože Marvelovky jednoduše můžu a Venom jednička mě bavil dost. Vím, že tento druhý díl to od hodně lidí schytal. Celkově poslední roky na nové filmy od Marvelu hodně lidí nadává a já to upřímně nechápu. Mně se to zase líbilo od začátku až do konce i nový záporáci jsou geniální. Hodnocení 8/10. 

Čas na sebe 
Rodina je fuč a oddaný otec si poprvé po letech užije čas pro sebe se starým kamarádem – pařmenem, který chystá divoké narozeninové dobrodružství. (Netflix)

Jednoduchá až béčková komedie s Kevinem Hartem a Markem Wahlbergem, na Netflixovou jednohubku bohatě stačí. Klasická komedie, kde jeden hlavní hrdina je doma má rodinu a druhej ještě nepřestal pařit. Já tohle téma nemám ráda a tenhle humor mi nepřijde moc vtipný, ale koukat se na to nějak dalo. Hodnocení 3/10

The Gray Man
Záhadný agent CIA odhalí tajemství, která by mohla agenturu úplně zničit. Bývalý kolega, co nejspíš zešílel, pak vypíše odměnu na jeho hlavu a nahání ho po celém světě. (Netflix)

Film s Ryanem Goslingem natáčený v Praze za neskutečný ranec. Tak jasně, že jsem to musela vidět, když už je to na Netflixu. Pro mě to vychází jako zcela průměrný akčňák, nic víc ani míň. Hodnocení 5/10

Co jste v poslední době viděli vy? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča

Zdroje obrázků: titulní obrázek z filmu Čas na sebe, titulní obrázek Krotitelé duchů, titulní obrázek Venom 2, titulní obrázek The Gray Man

3 komentáře:

  1. Popravdě jsem ani jeden film neviděla :)

    OdpovědětVymazat
  2. My teď sledujeme v TV Master chefa a Případy 1. oddělení a o moc víc nestíháme. A máme rozkoukané Myšlenky zločince - už bůhví kolikátou sérii...

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    já jsem v takovém časem pressu, že vůbec nic nestíhám. Teď mě čekají dva dny dovolené, tak snad něco doženu. Z tvého výběru jsem ale viděla Gray Mana a fakt mě to bavilo. Potřebovala jsem asi nějakou náladu na něco pořádně akčního.
    Mě se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024