čtvrtek 15. září 2022

Garnier Masky s probiotiky

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Moje oblíbená značka masek na pleť přišla s dvojicí masek s probiotiky a já je musela hned vyzkoušet. Tedy jdeme se na to společně podívat. 

pod oči

První se mi podařilo ukořistit právě polštářky pod oči hlásající obsah půl milionu frakcí probiotik. Maska by měla obnovovat kožní bariéru a minimalizovat jemné linky což i plnila. Měla jsem po ní oční okolí pěkně vyhlazené a zhydratované, ani jsem na druhý den neměla kruhy pod očima. Stála 50 Kč což je na masku pod oči trochu více než jsem za pravidelné užití ochotna dát. Příležitostně bych si jí klidně i koupila nebo si vyhlídla slevovou akci.
na celý obličej

Jako druhou vlašťovku pak máme na trhu masku na celý obličej s dokonce dvěma miliony frakcí probiotik. Stála snad 59,90 Kč nepletu-li se. Ani tato mě nezklamala - pleť byla krásně vyhlazená, projasněná a hydratovaná. Plátýnko vydrželo docela dlouho napuštěné až mě to překvapilo. Tuhle dvojici vám mohu s klidným srdcem doporučit pokud chcete zkusit něco nového. 

Co jste naposledy vyzkoušeli ze skincare nového vy? Dejte mi vědět do komentářů :-)
Sabča


10 komentářů:

  1. Já s maskami od Garnier moc zkušeností nemám, zatím jsem zkoušela asi jen dvě.

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkoušela, ale ráda bych! Takže si ji určitě pořídím, protože pleťové masky mám moc ráda :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej. Z drogerie nejpříjemnější za dlouhou dobu z těch novinek, co valí

      Vymazat
  3. Já jsem snad masku od Garnieru ještě neměla. A poté, co jsem po nočním krému této značky zflekatěla, tak se je trochu bojím vyzkoušet... I když je všichni chválí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to se nedivím já taky když se mi značka neosvědčí, tak jí nevyhledávám.

      Vymazat
  4. Já už nové produkty na pleť delší dobu nezkouším, ani plátýnkové masky jsem moc nevyhledávala, přišla mi škoda dát relativně víc peněz za jednorázovou masku :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domčo, to chápu na prvním místě by určitě měla být kvalitní a hlavně funkční běžná rutina. Já masky neberu jako nějakou nezbytnost, ale občas se jimi ráda rozmazluju.

      Vymazat
  5. Masky s probiotiky jsem ještě nezkoušela, ale po tvé recenzi bych do toho klidně šla. Ale teď mám doma ještě malou zásobu jiných.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to jsme na tom stejně. Myslím, že na další měsíc možná dva mám s maskami vystaráno :-D ale budou tam opět i nějaké nové.

      Vymazat