neděle 1. ledna 2023

Spotřebováno #47 za Prosinec 2022

 Ahoj, vítám vás u dalšího nabitého spotřebováno, tentokrát za poslední měsíc roku 2022. Zase je toho hodně, ale já mám slušné zásoby a chci udržet stávající tempo, abych stíhala vše spotřebovat před expirací. Já tu kosmetiku beru jako odpočinek, takže jdeme na to. Vše je samozřejmě řádně roztřízeno a recyklováno. 

Balea Rasier Schaum Dahlia Dream 
Zimní limitovaná edice pěny na holení s jiřinami a lesními plody, vůní mě sice nezaujala, ale jinak plní co má. Nemáte zkrátka po použití s ní tak podrážděnou kůži a za tu cenu je to super kup. Mám doma ještě jedno balení. 

Isana Scent of Harmony tělový olej
Další limitka tentokrát z Rossmannu, na tu ovšem chystám samostatnou recenzi, takže prozradím jen to, že voní přesně jako Mehr řada od Ritualsu, ale stojí zlomek ceny.

Nivea Miracle Garden Lavender & Lily of the Valley antiperspirant
Tuhle taky limitovanou edici jsem kupovala v létě, ale jestli jí ještě seženete berte to! Nejlepší antiperspirant za dlouhou dobu - vůní i funkčně. Krásná svěží vůně, co se nepřebíjí s parfémem a antiperspirant, co na zimu více než obstojně funguje a nedráždí podpaží. 

Balea Urea krém na ruce 
Asi nejvíce hydratační věc na ruce, co jsem od Balea měla. Nebyl vůbec špatný, měl takovou ty typickou čistou krémovou vůni a vydržel nám fakt dlouho. 
Elseve Hyaluron Plump šampon, kondicionér a sérum na vlasy
Na celou řadu mám na blogu samostatnou recenzi. Znovu si určitě koupím sérum, zbytek je takový umyje a nepoškrábe, ale nic dalšího jsem v tom neviděla. Raději mám tu řadu s jílem od Elseve. 
Avon Nutra Effectrs Matte Micellar Water 
I na tuhle řadu bude samostatná recenze, nicméně Avon micelárky jsou prostě fajn a cenově dostupný. Mám je ráda snad ve všem varinatách, co nabízejí. Nešlápnete s nimi vedle. 

Lush Mask of Magnaminty 
Do téhle masky jsem se musela opravdu opřít, měla expiraci v lednu a navíc je skvělá. Já miluju mátový věci a vyjímkou není ani tahle čistící maska, skvělá na problematickou pleť. Měla jsem jí už podruhé. Celkově se teď chci do těch jílových masek opřít, mám jich doma bezpočet a nerada bych aby mi prošly. 

Neutrogena Hydro Boost čistící gel na obličej
Příjemný gel i na suchou pleť, narozdíl od ostatních vážně vůbec nevysušuje a čistí skvěle. Určitě si někdy pořídím další balení. Měla jsem ho dokonce v oblíbencích
Vaseline Elasticity Restore Tělové mléko
Tenhle krém jsem měla v nějakém boxu myslím, že v Superboxu podzimním a nebyl vůbec špatný. Hutný, takže z obalu to šlo trochu blbě, ale jinak bez parfemace na suchou kůži úplně super. Dobře se to roztíralo a krásně hydratovalo. Já už jsem v minulosti měla kakaové od této značky a taky v pohodě. Jen bych tomu dala pumpičku nebo to rovnou dala do dózy, to by bylo vůbec nejsnazší. 

Ziaja Olivový sprchový gel
Tenhle sprcháč jsem dostala od Haničky v rámci sady, bude recenze na celou olivovou řadu téměř. Zrovna tento sprcháč mi popravdě nesedl vůní, ale jinak nebyl špatný pokud máte doma větší spotřebu sprcháče je Ziaja dobrý tip. Akorát já bych sáhla po jiné vůni. 

Dermacol Aroma Ritual Hrozny a limetka tělový peeling
Top peelingy na tělo má Dermacol a voňavý panečku. Další balení a myslím, že už to tu ani nikoho nepřekvapuje. 

Loreál Paris Ecellence Creme Mahagonově hnědá 
Moje barva na vlasy už nějaký ten pátek, budu kupovat dokud mě hnědá bude bavit. 

Avon Advance Techniques Reconstruction Hair Mask 
Příjemná maska na vlasy, která okamžitě vyhlazuje a rozčesává se po ní jedna báseň. Moc hezky voní a je jí za pakatel hodně. Ráda si jí zase někdy koupím a doporučuju. Další vlasovku od Avonu, co doporučuju naleznete v tomto článku

Softlan Bouquet Der Düfte aviváž s kokosem 
Kokos já miluju a tak se ke mě dostala i tahle aviváž. V láhvi nakonec voněla lépe než na prádle, takže znovu už ne. Celkově mě značka Softlan nechává chladnou a nechápu ten hype. 
Trend it up lak na nehty 
Metalickou červenou jsem si pořídila před lety na Vánoce, bohužel už mi lak došel, ale rozhodně ani během xy let nevyschl. Kvalitní laky, mám doma metalických trend it up bezpočet a mají krásné odstíny. Více v článku sbírka laků na nehty zde

Alverde Lippen Pflege Baby Pfrisch 
Balzámy na rty mně zaberou docela dost času v rámci nějaké spotřeby. Mám jich načatých hodně různě po kabelkách, autech, v práci, doma. V práci se mi podařilo dostat se až na dno tomuhle přírodními s vůní broskve. Byl příjemný, ale spíše udržovací než na hodně suché rty. 

Gabriella Salvete Italian Dream řasenka
Díky této řasence jsem dala šanci i dalším produktům značky. Dělá krásný dlouhý řasy, nedráždí oči a jde dobře odlíčit. 

Ebelin odlakovač na nehty s aloe vera 
Klasický odlakovač, neviděla jsem v tom nic víc či míň. 

Dontodent ústní voda 
Tuhle modrou ústní vodu si kupuju v dmku pravidelně, za tu cenu je to nejlepší co se dá sehnat. Chuťově mi vyhovuje nevypálí vám všecky dutiny jako Listerine. Už mám v koupelně další balení. 
Missha Plátýnkové masky
Samostatná recenze zde. Byly skvělé, ráda si je koupím znovu až budu objednávat někde, kde je značka k mání. 

Oriflame Love Nature Vitality Sheet Mask
Moje oblíbené, zase tu jednu mám. Poslední dobou byly tyhle oranžové často v akci, tak jsem se zásobila. 

the MASK Dr. Propolis Soothing & Nourishing 
Mám doma ještě dvě od stejné značky a bude samostatná recenze. Jedná se o masky z Actionu, dostala jsem je od Hanička, ta má tyhle ráda. 
Dalli ubrousky do sušičky 
Jiné už ani nepoužívám, tyhle voní krásně, mají praktické balení a dobře se mi shání. 

7th heaven Glatte Fersen maska na nohy
Tuhle krémovou masku jsem si kupovala v Actionu a velmi mile mě překvapila, nohy krásně vyhladila určitě si jí koupím znovu až jí někde uvidím. Stála do třiceti korun a fakt super.

Balea maska a peeling na nohy s kokosovým olejem 
Stálice, už mám doma poslední balení, tak si pak musím pořídit další. Tohle se povedlo a doufám, že se to nikdy nepřestane prodávat. 

Kneipp Sůl do koupele Gute Nacht 
Sůl na dobrou noc s bylinkovou vůní neměla bohužel žádnou barvu. Já bych tam úplně viděla tu sytě modrou no sůl je klasicky bezbarvá bílá. I ve velké vaně si však drží poměrně výraznou vůni. 
Odličovací tamponky aneb dodělala jsem skoro celý moje zásoby tamponků. Linteo byly v pohodě stejně tak Alvira, oboje občas pouštěly vlákna, což by nemusely. Bel jsem si pořizovala tak jako z nouze a dorazily akorát. Nejsou špatné, ale mě se s velkými pracuje lépe. 

Oriflame Scents & Moments Paradise Sunrise Upllifting Shower Gel Grapefruit Scent 
Tenhle sprcháč jsem musela vyfotit zvlášť, lahvičku jsem si nechala na přelívání větších sprcháčů. Tahle řada se Oriflamu prostě povedla, už mám druhý a jsem spokojená. Voní jako takové ty bombony s kyselým cukrem, nevysušuje a skvěle pění. 
Loreál Excellence Creme Mahagonově hnědá 
Další balení mojí oblíbené barvy na vlasy. Hell yeah!

Isana Dvoufázový odličovač na oční makeup 
Parádní a levný odličovač na oči, moje už několikáté balení. Raději mám ten bez olejové složky, ale ten byl vyprodaný, takže jsem vzala za vděk i tímto. 

Balea Dvoufázová maska na nohy 
Další moje oblíbená věc, poslední kterou jsem měla doma a už jsem byla v dmku koupit si další tři do zásoby. Za třicet korun je to boží! 

No a to už by bylo pro měsíc prosinec úplně všechno. A jak jste se činili vy během poslední měsíce roku 2022? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča









4 komentáře:

  1. Ty teda jedeš! :D Já v prosinci spotřebovala asi jen pět produktů, ale od ledna chci pořádně zabrat, protože z celkového množství kosmetiky jsem byla docela v rozpacích :D

    OdpovědětVymazat
  2. Sabčo, slušná spotřeba :). Souhlasím, že ústní voda z DMka má velmi dobrý poměr cena - výkon (taky jsem jednu v prosinci dopotřebovala), jen mají velkou láhev a mně se nevejde na poličku k zubní pastě, takže přelívám do Listerine ;-). A jinak ještě znám tamponky Bel, které mám moc ráda.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    mně ta spotřeba taky šla velmi dobře. Hyaluron Plump řada se fakt povedla. Masku na vlasy z Avonu budu nyní znovu objednávat, byla jsem s ní také spokojená. Ty plátýnkové masky znám a byla jsem s nimi vždy spokojená.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Sabi, kokosový Softlan už jsem neměla hodně dlouho. ♥Jinak micelárka od Avonu je vážně parádni. Díky moc za tip. Krásnou neděli přeji.

    OdpovědětVymazat