čtvrtek 10. listopadu 2022

Oblíbenci za Září a Říjen

 Ahoj, vítám vás dneska u oblíbenců. Za září jsem žádné nenapsala, zkoušela jsem teď spoustu nových produktů a neměla jsem moc šťastnou ruku, jak už z recenzí co jsou a ještě budou můžete vědět. Dneska si tu představíme produkty, co mi naopak učarovaly, ale jelikož se jedná o jednotlivce zmíním je pouze takto v oblíbencích. 

Kosmetika
Začneme hezky popořadě zleva doprava a první na řadu přichází tělové mléko Nivea Naturally Good Natural Oat & Nourishment. Tohle velké tělové mléko jsem koupila ve výprodejovém stojanu za 73 korun. Tahle řada má být přírodnější a mít lépe recyklovatelné obaly, které mají jít srolovat - jsou měkké. To je za mě i jediná nevýhoda celého produktu, protože od půlky balení nestojí a je takové pomačkané a dávkování to stejně moc nepomáhá. Tělové mléko je takové středně hutné a má jemnou krémovou parfemaci s pouhým dotekem toho ovsa. Chce ho to trochu zapracovat, jinak může dělat bílou vrstvu, ale krásně vyhlazuje pokožku a stačí ho trocha. 

Na obličej jse si koupila čistící gel od Neutrogeny, doma mám jinak samé pěny a po gelech se mi stýskalo. Tohle je z řady Hydro Boost s kyselinou hyaluronovou takže absolutně nevysušuje a přitom čistí dostatečně a není na pleti těžký. Balení s pumpičkou tomu už dává jenom třešničku na dort. 

Nevím zda seženete, ale tenhle antiperspirant jsem kupovala v létě v rámci limitované edice od Nivea. Jedná se o kombinaci levandule a konvalinky a to vám povím to je antiperspirantový porno. Nádherná pudrová jemná vůně s tím květinovým tónem. Absolutně nenarušuje parfém a s Dove tuhým je to nesmrtelná kombinace. 

Po spotřebování Divine, kterou jsem milovala velkou většinu srpna a září tu mám další Oriflame vůni a tou je Miss Giordani teplá podzimní vůně stojící na základu vanilky, santalového dřeva, pižma a dalších ověřených složek. Svěžest jí přidává růžový pepř nebo taky grep a další složky. 

Z dekorativky jsem se zamilovala do téhle klasické essence rtěnky za pár šušňů v odstínu Passionate. Před lety jsem je milovala, teď je miluju zas. Prostě příjemné, dostupné, krémové rtěnky v nádherných odstínech. Pokud jste na mě viděli letos na podzim červené rty je to právě tahle rtěnka. 

No a jako druhou část si dneska dáme zase nějaké ty písničky...

Hudba


Co se týče Maneskin je to nová písnička a vyšla skoro stejně jako posledních 400 lístků na jejich pražský koncert a já je stihla koupit áááááááá! 

Tolik k záříjovoříjnovým radostem. Co jste si oblíbili vy? Dejte mi vědět do komentářů :-) 
Sabča
 

8 komentářů:

  1. Tu novou písničku od Maneskin poslouchám pořád dokola. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám nové oblíbence, co se týče písniček. Hodně mě zaujala od Terezky Maškové - Nás příběh. Jinak asi žádného oblíbence, co se produktu týče, nemám :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, tak tu jsem asi ještě neslyšela. Budu si jí muset najít :-) Děkuji za komentář a měj se hezky...

      Vymazat
  3. Ač je už podzim, tak mým oblíbencem je zmrzlina Vieneta (ta čokoládová). Já jsem holt spíš na jídlo :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    pěkní oblíbenci, znám asi jen ten gel od Neutrogeny, myslím si, že nic jiného jsem nezkoušela.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, mě právě v drogerii tak nějak nejvíc zaujal, proto skončil v košíku. No začátkem roku mě čeká lov nových čistících produktů, tak uvidíme.

      Vymazat
  5. Já si teď hodně oblíbila pleťový krém Trnka od Manufaktury, ta vůně je naprosto božská!

    OdpovědětVymazat