čtvrtek 26. ledna 2023

Notino Haul - další vlasový vyfikundace, Notino má vlastní řadu svíček...

 Ahoj, vítám vás o dnešního článku. Trochu jsem se rozšoupla na Notinu a rozhodla jsem se udělat na to samostatný článek, je toho trochu více poněkud. A Sabča si potřebovala udělat radost a chtěla nějaké věci zkusit, protože je viděla kde jinde než na internetu :-D 

Začnu produkty na vlasy, kdy jsem si na doporučení Haničky a nejen ní vzala vlasový peeling od Tresemmé. Peeling na tělo mám hrozně ráda, peeling na obličej čas od času taky použiju. Tak proč nezkusit peeling na vlasy, kord když mám problémy právě s vlasovou pokožkou. V akci stál 113 Kč, ale je ho 300 ml a potřebujete ho úplně trošičku. Musela jsem ho dneska zkusit už. 

Došel mi rozčesávač na vlasy a tenhle přišel úplně úplně přesně, jedná se o Gliss Kur novou řadu s kyselinou hyaluronovou. Ano, s kyselinou hyaluronovou si roztrhl pytel ve všech kosmetických odvětvích. Spreje od Gliss Kur mám obecně ráda, ale tuhle variantu jsem ještě neměla a vyšla mě 106 Kč. 

Další věcí na doporučení jsou doplňky stravy od Renovality tedy Ženská pohoda, tu jsem si koupila na doporučení Péti a jsem moc zvědavá. Je tam 90 tobolek za 215 Kč tedy kúra na 45 dní. 
V dm se mi nepodařilo sehnat mojí barvu na vlasy, vzala jsem si jí tím pádem při tomhle velkém nákup a to rovnou dvakrát. Jedna stála 163 Kč, ale já prostě momentálně jinou nepoužívám a zatím ani nechci. 

Na Tik toku jsem viděla tuhle věcičku - masážní kartáč na vlasovou pokožku. Mělo by to zlepšit stav vlasové pokožky a podporovat růst vlasů. Tenhle konkrétně je od značky Lee Stafford a líbila se mi ta růžová. Jinak značku neznám, ale ráda bych si od nich někdy pořídila Scalp love řadu a nebo jejich Growth řadu. Tenhle kartáč stál 194 Kč. 
Už jsem pod půlkou mojí načaté kyseliny hyaluronové, objednala jsem si sérum tentokrát s jiným složením. Přeci jen když pak máte hyaluronku ve všem a dlouhodobě, tak to není pak tolik efektivní. Vybrala jsem si Beauty Of Joseon Calming Serum Green Tea + Panthenol sérum pro zklidnění a posílení citlivé pleti, což je přesně to, co momentálně potřebuju. Kromě kyseliny hyaluronové obsahuje složky jako např. vitamin C, panthenol, zelený čaj. Stálo docela více než jsem zvyklá dávat, ale prostě jsem ho chtěla. Za 30 ml vyšlo nějakých 395 Kč. 

Z pleťovky nejvíc spotřebovávám právě věci v sekci odličování a čištění. Mám tu micelární vodu Mixa Optimal Tolerance (155 Kč), Mixa je mi obecně velmi sympatická a mám s ní nejednu dobrou zkušenost. Chtěla jsem zase prostřídat ten věčně se opakující Avon a Garnier, co běžně doma mám. No Garnieru jsem i tak neutekla a vzala si od nich odličovač na oči, má ho ráda táty žena, tak věřím že bude dobrý, Stál 116 Kč. 
Notino taky přišlo s vlastní řadou svíček, zaujaly mě teda i jiné jejich produkty, ale svíčky já jsem teďka pálila ve velkém, doplnění zásob se hodí. Ano, už jsem vypálila i většinu toho, co jsem dostala k Vánocům. Vybrala jsem si rovnou dva kousky - Feelin Cozy a Feelin Relaxed, jedna vyšla 295 Kč ve velikosti 360g, ale mají i menší velikost. Feelin Cozy je parfemace spiced milk - balzámové tóny, kokos, hřebíček, vanilka, levandule a skořice. Feelin Relaxed je pak citron, mandarinka, černý pepř, muškátový oříšek, vanilka, kosatec, cedr, jasmín. Obě svíčky mají tři knoty, takže předpokládám, že budou hezky hořet. To ale ještě uvidíme. 
Jako dárek k nákupu produktů Notino bylo možné si vybrat kosmetickou taštičku, já si vybrala černou, ale rovnou jí odložím do dárkové krabice, protože jí nevyužiju. 

Z mojí objednávky poslední věcí je rtěnka Bourjois Rouge Velvet The Lipstick v odstínu 11 Berry Formidable, což je krásná vínovo-bobulová matná rtěnka. Já si jí koupila na ples k šatům a doufám, fakt doufám, že bude dobře držet. Stála 145 Kč.

A to už by bylo všechno. Sledujete aktuální kosmetické trendy a vychytávky nebo máte zajetou rutinu a na tu nedáte dopustit? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča







12 komentářů:

  1. Sabčo, nic z toho nemám vyzkoušené, tak jsem zvědavá, jak to budeš hodnotit. Já se teď momentálně snažím zlikvidovat zásoby, takže beru, co je doma, a kupuju jen to, co mi aktuálně chybí (tedy většinou, občas neodolám). S experimentováním to mám tak napůl - občas mne něco zaujme, tak vykročím ze zajetých kolejí. Ale že bych sledovala trendy, to nesleduju...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, to mám teď také v plánu- zlikvidovat zásoby. Já se přiznám, že jsem v některých aspektech ještě úplně nenašla tu správnou cestu a taky mě to zkoušení baví.

      Vymazat
  2. Moc zajímavé produkty :-) Já mám ale doma pořád zásoby naprosto všeho a zrovna včera jsem si objednala další kosmetiku. Musím přestat dokud řádně vše nespotřebuji :-D

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, ehm to znám :-D i když teď budu mít nákupní stopku asi. Ne, že bych měla úplně vše, takže něco budu dokupovat, ale chci se prokousat vlasovkou, sprcháčema a pleťovkou.

      Vymazat
  3. Já mám svojí zajetou rutinu a už jsem asi vyrostla ze zkoušení pořád něčeho nového ;) Výjimku dělám jenom když nějakou kosmetiku dostanu, a to pak spíš bývám nervózní, že mi to nabourá moji rutinu :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domčo, to chápu. Já se taky čas od času vracím k ověřenému, ale to zkoušení nového mě baví a krom toho mám pak neustále o čem psát :-D Děkuju za komentář a měj se hezky :-)

      Vymazat
  4. Já moc na ty trendy v kosmetice nejsem, ale někdy je to teda fakt mazec, co se zrovna "nosí"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to teda! Já se přiznám, že experimentuju spíš právě v péči než v líčení. V líčení jsem hrozná konzerva a nerada měním zajeté rituály :-D

      Vymazat
  5. Já na doporučení používám - piji KOntryhelový čaj a funguje!! Mohu doporučit. Mixa micelárka je moc fajn, co si pamatuji. Vybrala jsi si moc krásnou rtěnku. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, děkuju za tip. Já zkouším od Lerosu Čaj klidná menstruace a docela, docela dobrý i chuťově musím říct. Je to mazec, teď zrovna jsem měsíčky měla hrozně pozdě a už třetí den existuju na Ibalginu, abych se alespoň vyspala. Já mám vždycky z Mixy hrozně dobrý pocit, jakože z jejich produktů - spálila jsem se s výběrem snad jednou, jinak vždycky super funkční produkty.

      Vymazat
  6. Jsem ráda, že jsem tě nalákala k doplňku stravy. Je potřeba jej používat opravdu poctivě a pak se efekt dostaví :)
    Jinak samotnou mě překvapilo, že Notino má vlastní značku svíček, to jsem netušila.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Sabi,
    jsem moc zvědavá na recenze jednotlivých kousků. Ty svíčky vypadají hezky, ale kvalita je celkem naprd...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat