sobota 28. ledna 2023

Dermacol Aroma Ritual Stress Relief - Hrozny s limetkou

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, kde si představíme kompletní řadu s limetkou a hrozny z profláklé kolekce Aroma Ritual od české značky Dermacol. Samozřejmě už jste u mě jejich produkty nejednou viděly, ale sešla se mi tu jedna řada téměř kompletní s výjimkou tělového krému a krému na ruce, tak jsem se rozhodla vám jí zrecenzovat.


Většinu jsem dostala od Monty k Vánocům, peeling pak od Haničky. Aroma Ritual je velmi známá a za mě zřejmě neoblíbenější stálá kolekce Dermacolu, která se stále rozrůstá o nové parfemace. Právě parfemace je zde hlavní tahoun, protože na těle mnohým uživatelům drží i po umytí, sprcháče nevysušují a mají tolik variant, že si vybere opravdu každý. V akci se dají sehnat už okolo 40Kč. 

Začnu tedy právě zmiňovaným sprcháčem voní jako  nějaké bonbóny, tedy úplně přírodní a autentické vůně to nejsou. Konzistence je čirá gelová a opravdu dost napění = balení mi vydrží déle než u jiných značek. Trochu mě štvou ty víčka jejich, do kterých prostě chtě nechtě zatéká a v poslední třetině balení to člověk musí úplně muchlat, aby z toho vydoloval zbytek. Jinak na léto neznám lepší sprcháče, až spotřebuju zásoby mám v plánu si zase pokoupit pár mých oblíbených Aroma Ritual vůní právě ve sprchových gelech. Nezkoušela jsem spoustu z těch novějších právě. 

Peeling tu mám ani nespočítám po kolikáté, s tímhle natrhly prdel většině sortimentu peelingů, co v drogeriích běžně seženete. Pěkně hrubé a neméně skvěle voňavé "písečky" na obroušení odumřelých kožních buněk nebo jako prevence celulitidy a strií. Já je používám právě na strie, co mám na bocích a pak na nohy, déle vydrží oholené a jsou pak na omak hladší. 

Pěna do koupele a tekuté mýdlo jsou produkty, na kterých už moc nevím, co hodnotit. Voní stejně intenzivně jako zbytek řady a oba dělají, co mají - pěna pění a mýdlo mydlí. Tady balení musím naopak pochválit, nejen že dává smysl, ale i funguje. Ve stejné řadě je v nabídce ještě tělové mléko a krém na ruce, které tu sice nemám no v minulosti mi obojí přišlo jako nic moc. Tělové mléko slabota a krém na ruce to samé a oboje dost porovnatelné například s Baleou. Tahle řada patří mezi moje "Dermacolí" nejoblíbenější spolu s melounovou a belgickou čokoládou.

A jakou jste si oblíbili vy? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča



8 komentářů:

  1. Na túto sadu som pozerala v drogerke a tá vôňa sa mi veľmi páčila, tak sa asi pre ňu vrátim.

    SKINCARE OD MYAUSTRALIA.EU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, za mě opravdu dobré kousky z drogerie :-) Děkuji za komentář

      Vymazat
  2. Pár kousků od Dermacolu jsem měla (něco mi vonělo, něco vůbec), ale tuhle parfemaci zrovna ne. U mýdla (měla jsem kdysi melounové) mi vadila příliš intenzivní vůně, resp. fakt že zůstávala na rukou. Slané tyčinky nebo koláč s vůní melounu mne nějak neoslovily :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, no a to mě se naopak strašně líbí, že ta vůně zůstává na rukou :-) Ale tak 100 lidí 100 chutí.

      Vymazat
  3. Tuto jsem ještě neměla. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi, řadu Aroma Ritual mám moc ráda, ale zrovna verzi s hrozny mě vůbec neoslovila. Dnesk asi asi vyndám jejich zázvorový sprcháč. ☺

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle řadu měla babička, tak jsem měla možnost ji očuchat. Nicméně osobní zkušenost s produkty nemám.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Sabi, na mě je tato řada strašně převoněná a nemám ráda balení sprchových gelů. Nejvíce mi sedí belgická čokoláda.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat