sobota 7. ledna 2023

ISANA Scent of Harmony - dupe na Rituals Mehr řadu?

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. V Rossmannu se mihla limitovaná předvánoční edice pod názvem Scent of Harmony a tak rychle se po ní i zaprášilo. Většina této řady voní dost podobně jako o dost dražší Mehr řada značky Rituals. Dokonce i některé obaly jsou nápadně podobné. Ke mně se díky Haničce dostaly čtyři kousky z této řady a dnes si je spolu projdeme. 

Jako první jsem se pustila do tělového olejíčku, který obsahuej arganový a mandlový olej a extrakt z pomeranče. Voní naprosto skvostně a dost mi připomíná již zmíněnou Rituals řadu, což všechny produkty až na sprej na polštář, který je s vůní levandule. Olejíček vytváří takový ten ochranný film a není ho ani potřeba tolik. Na to, že se jedná o balení 100 ml vydržel docela dlouho a o to déle jsem si ho mohla užívat. 

Sprej na polštáře má symbolicky vůni levandule, která uklidnit se a lépe usnout. Já ho využívám při běžném úklidu, když zrovna nepřevlékám postel, tak tím osvěžím polštáře jak právě na posteli, tak ty na gauči . Nějaké lepší usínání zatím nepociťuji, ale je to fajn produkt. 
V krasojízdě pokračujeme další tělovou kosmetikou - peelingem. Peelingy to je moje hlavně teda ty na tělo, obličeji zas až tolik nedám. Tady se jedná o krémový peeling s jemný částečkami, které se za mě trochu hůře rozpouštěli. Jinak ta nádobka a vůně se opět velmi povedly. Peeling bych znovu asi nepotřebovala, preferuji hrubější.  

Borec nakonec je dneska sprchová pěna 2 v 1, která má fungovat i jako tělové mléko. Já s těmito produkty moc zkušeností nemám, když jsem bydlela u mamky, tak pěny zbožňovala ségra a vždycky mi je uzurpovala. Tahle je opravdu taková krémová, mně jako vyloženě mazadlo neposlouží já jsem teď přes zimu hrozná sušenka. Jinak moc hezky provoní ač teda jen při použití na těle vůně nezůstává. 
Zkoušeli jste tuhle Isana limitovanou edici? Případně co říkáte na značku Rituals, kterou se zjevně Isana inspirovala? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča



4 komentáře:

  1. Skvělá levnější alternativa, proč ne. Já od Isany měla snad jen pár masek, jinak je pro mě značka docela dost neznámá. Každopádně díky za recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem tuhle řadu prošvihla, myslím, že se objevila v době, kdy jsem byla nemocná. Jen teď mezi svátky jsem u nás v Rossmannu ulovila poslední krém na ruce z této řady, ale ještě jsem ho nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Sabi, super recenze, super tip, věřím, že se konečně i díky tomuto doporučení do Rossmanna podívám. Hezkou neděli přeji!! ☺♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    jsem moc ráda, že jsi spokojená. Já jsem si taky koupila nějaké kousky a byla jsem nadšená.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat