čtvrtek 19. ledna 2023

Oblíbenci za Listopad & Prosinec

 Ahoj, vítám vás u dalším dvouměsíčních oblíbenců. Listopad a prosinec byly hektický a popravdě jsem zkoušela spoustu nových věcí, kde bych si část z nich znovu už nekoupila a nebo to prostě není takový wow, že by si to zasloužilo tu být. Něco se přeci jen našlo, tak se na to pojďme společně mrknout. 

Kosmetika 

Jílové masky - Avon čistící maska s minerály z Mrtvého moře
Docela dost se mi zhoršila pleť, což se mi přes zima stává prakticky vždycky a tak jsem na střídačku s plátýnkovými začala používat i jílové masky. Mám jich doma požehnaně, tak si zaslouží už nějakou pozornost a hlavně spotřebovat. Spotřebovala jsem celou Lush Mask of Magnaminty během podzimu a zimy a pustila jsem se do Avon masky z Mrtvého moře. Není to moje první ani poslední balení maska má takovou příjemnou svěží vůní je šedé barvy a má čistit pleť. Osobně mi krásně stáhne póry, přebytečný maz a pleť krásně vyhladí. Dávám si jí moc ráda a má jí ráda třeba i moje mamka. Nestojí moc peněz, myslím, že do stovky se určitě vejdete. 

Purity Vision Levandulový zklidňující krém s výtažky z konopí 
Byly i nějaké ty větší mrazíky a mě krém s hyaluronem prostě přestal stačit. Jako noční jsem začala používat tenhle od Purity vision, je to opravdu hutný až skoro jako mast, nicméně pleť to opravdu krásně zklidní a vyživí. Jen se pak lesknete jak psí kulky a na den si ho prostě nedovedu představit, na některých místech mi ucpával póry, takže je to spíše na lokální suchá místa. Vytknout mu můžu ještě, že docela rychle mizí. Má příjemnou bylinkovou vůni, dobře se vstřebává a je to vážně spolehlivé mazadlo do zimních měsíců. 

Avon Depilační krém na obličej
Další věcí, co mě zachraňovalo a co jsem objevila je depilační krém na obličej. Namažete, necháte snad ani ne dvě minuty působit a setřete tamponkem, hotovo. Tak jednoduchý to je, už si nikdy nerozthrnu koutek voskovým páskem - třikrát hurá. 

Benefit High Beam tekutý rozjasňovač
S mým prvním kouskem od Benefitu jsem nešlápla vedle, rozjasňovač krásné perleťově růžové barvy se nejen skvěle nanáší, ale i dělá krásný efekt. Dobře se s ním pracuje, bála jsem se , aby nebyl moc výrazný, ale krásně se to dá regulovat a případně rozblendit do ztracena. 

Dusy Envité Dvoufázový leave in kondicionér 
Po dlouhé době opravdu perfektní rozčesávač na vlasy. Nádherně voní a i tak lehce vyživí, ale ne zas moc aby vám pak plihly vlasy. Jen škoda, že je to balení tak maličké. Mohu doporučit, já ho dostala od mamky, takže bohužel nevím, kde by se dal koupit. 

Filmy & Seriály

Wednesday 
Nový počin Tima Burtona si mě získal hnedka a pokud máte jeho díla rádi stejně jako já musíte to vidět. Opravdu chytlavé a originální, už se těším na další série. 

Emily in Paris 3. série
Tuhle holčičí podívanou očekávali snad všichni ne? Já teda rozhodně a celou sérii jsem slupla během jednoho dne.

Avatar: The Way of Water 
Nový Avatar si mě taky získal, hraje hodně na city a na rodinu takže jsem se v jednom kuse dojímala. Navíc vizuálně je to pořádná jízda nemluvě o prostředí moře, to tomu dává úplně nový rozměr. 
Hudba


No a to by bylo pro dnešek vše. Co v posledních měsících učarovalo vám? Dejte mi vědět do komentáře :- )

Sabča

6 komentářů:

  1. Co se týče kosmetiky, tak mě zajímala hlavně ta recenze na Purity Vision a to mě trochu mrzí, že je velmi mastný. Moje smíšená pleť by ho asi nesnesla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, taky mám smíšenou pleť a je mastný fakt hodně hodně, přitom by člověk čekal, že to na tom krému někde bude napsaný, ale není a pak to rozděláš a bum tam máš defakto skoro mast no...

      Vymazat
  2. Ahoj kočko, tak epilační krém používám roky, znám ho ještě od mamky. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, já ho právě objevila až teď a přijdu si jako bych žila pod kamenem.

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi,
    znám moc dobře tu masku z Avonu, používám ji už roky a nedám na ni dopustit. Emily jsem ještě neviděla, resp. tu třetí řadu. Byla jsem ale v kině na Avatarovi a moc se mi to líbilo. Z kosmetiky jsem si v poslední době hodně oblíbila sérum od Eucerinu, micelárku z Biodermy a linky na oči 3ina, které mi už dochází...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mně v prosinci došla moje oblíbená pomáda na rty Blistex, ale novou zatím kupovat nebudu - mám tu pár jiných, které možná nebudou fakt skvělé, ale chci je spotřebovat dřív, než začnou být na odpis.

    OdpovědětVymazat

Přečteno za Duben 2024