čtvrtek 7. března 2024

Balea Natural Beauty s bio avokádovým olejem a mangovým máslem | vlasová kosmetika z drogerie

 Ahoj, vítám vás u recenze na další z vlasových řad spadajících do Balea podřady Natural beauty. V minulosti už jsme si recenzovali řadu se zeleným čajem a bavlníkem, článek zde. Spokojená jsem byla i se sprchovými gely.  Dnes tu máme šampon, vlasovou kúru a péči opět od tety Ivy a strejdy Patrika s rodinou. 

Šampon má takovou hrozně zvláštní želé konzistenci, po mangu vyloženě moc nevoní ani vyloženě po avokádu. Vlasy mi přijde, že úplně nevyčistí, ale ani je nijak zvlášť neobohacuje o nějakou výživu nebo tak. Už jsem od Baley měla lepší šampony. Maska je typicky tekutější jako snad všechny od Baley a má takový zvláštní chemický ocásek, jako kondicionér mi vyhovuje, ale název kúra mi přijde až trochu jako výstřelek. Fluid na vlasy je takový těžší rozčesávač na vlasy. Za mě ani jeden z produktů moc nefunguje, tak jak by měl a předchozí řada se mi líbila daleko víc, ještě mi zbývá z vlasovky vyzkoušet kokosovou řadu a ta už na mě čeká v zásobách, ta poslední oranžová mě nezaujala, tu tedy recenzovat nebudu. 

Co vy a Balea vlasovka? Máte tam nějaké oblíbence? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


10 komentářů:

  1. Balea vlasovka býva lepšia skôr tá Professional. S týmito standard Balea tiež nemávam ktovieaké skúsenosti. Väčšinou si ich kupujem sem-tam len kvôli vôni ale vidím, že ani to by tu nezabralo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já zatím testovala tuhle natural řadu a taky jsem tam něco málo zatím vylovila, co stojí za to. Vím, že třeba kamarádka jakou dobu kupovala ten dupe na Olaplex a nemohla si to vynachválit. Já Baleu obvykle dostávám nebo po ní sahám jako po řadě na střídání s nějakou lepší, tak od toho zas až taková očekávání nemám. Ostatně za ty peníze? To člověk asi ani nemůže :D

      Vymazat
  2. Já jsem měla tu masku, koupila jsem si ji kvůli tomu, že s mangnem :D, ale taky mi po něm moc nevoněla. Tekutá mi nepřišla a efekt bych hodnotila jako průměrný - na rozčesávání fungovala dobře, moc dalších benefitů jsem neviděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já jí dostala a jako celkově to není špatný produkt, jenom když si vezmu třeba Keratin Filler od Garnieru, který používám teď tak to je nebe a dudy od konzistence až po efekt. Je fakt, že jsem asi neměla masku od Baley co by tekutá nebyla, v tomhle typu produktu mě nějak nepřesvědčili :)

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi, maska mi vyhovovala, ostatní jsem neměla. Prima víkend přeji. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, prima víkend, teď už spíš start do nového týdne i tobě

      Vymazat
  4. Baleu už jsem pěkně dlouho neměla, ale v zásobách přece jen nějaké kousky mám.

    OdpovědětVymazat
  5. Baleu na vlasy jsem nezkoušela. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Niki, není vůbec špatná jen bych asi doporučila spíš řadu s bavlníkem v takovém růžovém balení, případně pokud máš mastnější vlasy tak i jablíčkový šampon je fajn.

      Vymazat
  6. Ahoj Sabi,
    já mám ráda jejich masky na vlasy, třeba ta s vanilkou je fajn.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat