čtvrtek 28. března 2024

Rossmann haul

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Vcuclo mě to do Rossmanna a ve finále dobře, že tam podařilo se mi ulovit hned několik limitek ve slevě a pár běžných produktů. Nakonec sem hodím ještě jeden drobný nákup z TEDiho a Actionu. 

U Haničky jsem viděla limitku Calm a hnedka jsem zalitovala, že jí asi nestihnu. Kombinaci fialové se zlatou je vizuálně vážně skvělá. Arganový olej a magnolie by měl být úhlavní dvojicí této řady, za každý z produktů jsem platila 44,90 Kč to je za hubičku. Ve stejném stojanu jsem přihodila i srdíčkové polštářky pod oči - zřejmě nějaká Valentýnská limitovaná edice za 29,90 Kč. Suchý šampon už mám doma v zásobách poslední, tak jsem vzala dva od Isany, vyjdou na polovinu toho co Batiste. Mám tu nějaký z limitky s Disney princeznami a pak Be Glam s takovým jarním přebalem, kus za 79,90 Kč. Dochází nám doma i balzámy na rty, poslední měsíce jsem si oblíbila ten on Oyess, ale tuhle značku v Rossmannu nemají. Vzala jsem na zkoušku od Kneippu meruňkový za 149 Kč. Ano, je to dražší, ale zrovna balzám mi vydrží dost dlouho, aby mi to za něj nebylo líto. 
Brzy si budu zase muset dobarvit odrosty, sice doma mám poslední Excellence Creme, ale jak to vypadá už mi přestávají tolik vyhovovat. Vzala jsem proto Palette Deluxe s marulovým olejem za 129 Kč a uvidíme jaký bude výsledek. Myslím, že už jsem jí v minulosti měla, ale napamatuju si to. Takhle v jiném provedení, když jsem se ještě barvila na zrz jsem jí měla určitě. Další produkty inspirované recenzemi Haničky jsou šampon a kondicionér z nové řady Elseve Hyaluron Pure určené pro mastné kořínky a suché konečky, což je přesně můj typ vlasů. Zrovna probíhala akce, tak jsem si je vzala. Kus tuším za 79,90 Kč. Masky jednorázové už teď nepořizuju ve velkém, ale tyhle roztomilé obaly mě dostaly. Vzala jsem si s avokádem a s aktivní uhlím, kus za 34,90 Kč v akci. 
Tady už se nám nákupní okénko láme. Z Rossmannu tu mám poslední věc a to čtyři odličovače na oči bez olejové složky za 34,90 Kč kus. Vzala jsem si jich takhle víc do zásoby, protože Rossmann nemám zrovna při ruce. V Actionu tentokrát měli prd, tak tu mám jen troje odličovací tamponky, cenu si nevybavuju.
Do TEDiho chodím pro balící potřeby - mají nesčetně papírů, přáníček, taštiček, krabiček a všech věcí i okolo tvoření. Vzala jsem dva univerzální narozeninové a jeden luxusnější s květinovým potiskem. (22 Kč narozeninové, 55 Kč květinový) Přítelovi na dort jsem vzala svíčky - číslo už bude na dortu, takže jsem chtěla obyčejné svíčky. Na Skořápkovník jsem pořídila králíčka, zatím to vypadá, že budu mít skákání v pytlích a ráda bych to nazvala velikonočně králičí hop. Za 100 Kč jsem pořídila tohoto středního a pak si ho nechám do domu jako dekoraci. 

V Rossmannu jsem platila nějakých 800 Kč - využila jsem slevu za body na celý nákup a ušetřila tak 60 Kč. Za to množství produktů si myslím, že to je docela v pohodě. Teď mám zase na nějakou dobu zásoby a nějaké větší kosmetické nákupy neplánuji. 

Čím jste si naposledy udělali radost vy? Dejte mi vědět do komentářů :) 

Sabča


5 komentářů:

  1. Suchý šampon mi dochází, takže dobrá inspirace. Já teď spíš nakupovala nějaké věci mámě (košíčky, zásobníky na mouku), pro sebe jsem si koupila snad jen dvě svíčky (co já dám do nákupního článku ???).
    Hezké Velikonoce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, za ty peníze rozhodně :D jsem zvědavá zda budou lepší než Balea. To jsi hodná, že dopřáváš i mamince.

      Vymazat
  2. Krásný králíček, Sabi :) Taky jsem si teď udělala radost několika pleťovými maskami, novou sprchovou pěnou od Rituals a troškou dekorativky :) Krásné velikonoce přeji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, děkuji já se spíš snažila aby byl takový minimalistický a pak dobře skladný :D Na sprchovou pěnu se taky chystám, tak snad jí stihnu

      Vymazat
  3. Moc pěkné kousky, hold limitky na Rohlíku nenajdu, budu muset vyrazit do drogérie. 🙈😆

    OdpovědětVymazat