neděle 24. března 2024

DM haul

 Ahoj, vítám vás u dalších nákupů a novinek. Tentokrát mě to vcuclo do zmodernizovaného dmka u nás v Čáslavi. 

Začnu tou potenciálně zábavnější částí - koupila jsem si antiperspirant od Dove tentokrát s granátovým jablkem, že na jaro by to nemusela být špatná vůně. Prodávají je ve dvou typech balení, to jsem moc nepochopila jestli jako tamty jsou starší balení a toto už nějaké nové? Na obalech se mi nepodařilo vybádat rozdíl - stál 79,90 Kč. Dove antiperspiranty mám ráda - mají super vůně a přijdou mi šetrné. Doma už mi dochází zásoba beauty blenderů z SHEINu a protože tam teď objednávat neplánuji dala jsem šanci Ebelinu za 89,90 Kč. Masky na vlasy už v zásobách též žádné nemáme a od Nature Boxu jsem tento typ produktu nezkoušela, tohle je tedy dle názvu máslo a mělo by vlasy za pomocí nejen avokáda ve složení opravovat do hloubky, stálo 149 Kč. Z čajového okénka tu mám Teekanee sadu pro dědu k narozeninám mimojiné za 82,90 Kč a pro sebe od Lerosu čaj Klidná menstruace za 46,90 Kč. Zbývající dva produkty - mátová voda od Purity Vision za 219 Kč - levandulová smrděla jak bolavá noha a růže nemám v kosmetice ráda, nedělají mi dobře. Vzala jsem si tedy mátovou, že ji budu používat místo fixačního spreje, ty mi dosud mizely závratnou rychlostí, kdežto u této bylinné vody vím, že mi nějakou dobu vydrží. Čistič pračky od Denkmit jsem ještě nezkoušela, já teda žiju v tom, že už jsem ho jednou musela kupovat, ale nepamatuju se. Každopádně stojí 49,90 Kč. 
Přítel má alergii a bohužel nevíme na co přesně a termín na alergologii je až na podzim, takže jsem musela doplnit i zásoby kapesníčků, tyhle byly v části s kapesníčky pro spíše kosmetické účely. V Čáslavi totiž modernizovaly prodejnu a já tam byla od otevření poprvé. Až na to že jsem každou věc musela hledat a jsou prostorově jinak orientované uličky mi nepřijde, že by se moc změnilo. No zpátky k čistonosoplenám - vzala jsem dvoje v krychlovém balení na noční stolky, kde zaberou méně místa a dvě klasické obdelníkové jedny kolem 29,90 Kč a druhé snad 34,90 Kč. Doplněné měly zrovna i žínky, tak jsem neodolala levandulově fialové a takové šalvějově zelené za 26,90 Kč/kus. 
Borec na konec tohoto dé emkového nákupu je prací gel na barevné prádlo od Arielu za 399 Kč 70 pracích dávek. No tak na ty mi to určitě nevyjde, já s pracím gelem hrozně plýtvám. Ariel je za mě klasika, s kterou nešplápnu vedle stejně jako třeba Persil nebo Perwoll. Poslední dobou mi přijde, že pereme furt - ostatně přítelovo monterky zaberou v pračce nemálo místa. Celkem jsem platila 1327 Kč, ale na příští nákup budu mít díky nasbíraným bodům slevu a minule jsem za nákup takřka neplatila. 



3 komentáře:

  1. Tak z tvého nákupu mám mátovou vodu (z boxu) a musím říci, že mne moc nenadchla. Nějak mi nevoní...

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíce mě rozhodně zaujal prací gel, mám slabost pro produkty na PRANÍ! :) Také mě zaujala MÁTOVÁ VODA od purity vision, ta může být velmi příjemná a možná si jí pořídím na léto, kdy přijde čas na osvěžení!

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný nákup, Sabi :) Čistič pračky od Denkmitu jsem nedávno taky kupovala, ale teprve ho vyzkouším. Taky chci vyzkoušet nějakou vodu od Purity Vision :) Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat