neděle 25. srpna 2024

BYOMA Moisturizing Gel-Cream | Ziaja micelární gel s mátou | Recenze

Ahoj, vítám vás dneska opět u skincare recenze. Naposledy jsme se bavily o krému od Manufaktury a čisticím gelu od The Inkey List- článek si můžete přečíst zde. Dneska tu máme stejné kategorie, ale zase úplně jiné produkty, tentokrát levnější čisticí gel a poměrně cenově přijatelný pleťový krém. 

BYOMA Moisturizing Gel-Cream

Byoma je veganská cruelty free značka skincare s hravými barevnými obaly hranatých tvarů, a díky tomu vizuálně zaujme skutečně na první pohled. Já si vybrala ještě na léto lehký gelový hydratační krém, trochu jsem se bála toho gelový - často mi tyto konzistence hrudkují a zlobí. Krém v sobě nemá žádné alkoholy, parfemaci či oleje, je tedy víc než vhodný pro mou smíšenou problematickou pleť. Balení je s pumpičkou, krému stačí opravdu malé množství, dobře se rozmazává a rychle se vsakuje. Co se hrudkování týče tenhle krém mi to nedělá a i přes svou lehkou formuli velmi slušně hydratuje. Pro sušenky to úplně nebude, ale na nějakou normální/smíšenou pleť značka ideál. Co se týče složení a aktivních složek, přikládám co o krému píše sama značka. Když se pak podíváte na to kompletní, tak ani to nezní vůbec špatně mimochodem. Balení 50 ml vychází momentálně na nějakých 430 Kč. 

Kombinuje náš jedinečný komplex tří ceramidů (ceramidy, cholesterol, mastné kyseliny), který posiluje kožní bariéru, s klíčovými složkami, jako je niacinamid a zelený čaj, které jsou plné antioxidantů a pomáhají podporovat základní bariérovou funkci pokožky. Tento hydratační krém na obličej je navržen tak, aby přitahoval a udržoval vlhkost pro optimální funkci buněk, snižoval zarudnutí a zklidňoval záněty.

Ziaja micelární čistící gel s mátou & okurkou

Od Ziajy mi v minulosti dost sedl jejich gel z řady manuka tree, navíc mají pumpičky a to je něco na mě. Proto padl výběr i na jejich další variantu též s úmyslem využití v létě, proto mi přišla sympatická svěží okurkovo-mátová kombinace, gel stojí v dmku 99 Kč. Stejně jako manuka tree řada mě ani tato nezklamala, gel má moc příjemnou konzistenci, pleť hezky vyčistí bez zbytečného vysoušení a skutečně se mi ani po gelu ani po výše zmíněném krému nedělá tolik akné a pleť mám po dlouhé době docela pěknou. V pohodě mi stačí dvě pumpičky na celý obličej a dávkování je v tomto případě super praktické. Určitě se u mě Ziaja v téhle kategorii zase někdy objeví, zatím mě žádný jejich čistící gel nezklamal, spíše naopak. 

A co teď máte načatého vy v rámci skincare? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča

7 komentářů:

  1. Sabi, ráda jsem si přečetla tvé hodnocení. Ziaja kosmetiku svého času používala dcera a byla spokojená, já jsem měla jen pár kousků a vždycky v pohodě a spokojenost.
    Přeji hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi a sú tieto Ziaja gély penivé? Akosi sa mi gély začali páčiť, no nie tie, ktoré penia tak preto sa pýtam.

    OdpovědětVymazat
  3. Sabčo, já od Ziaji zrovna nedávno dodělala pleťovou masku. Jinak nejvíc rozpoužívaných věcí mám teď od Astrid (sérum, noční i denní krém).
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi, od Ziaji miluji tonika, momentálně používám okurkové. Značku Byoma bych taky chtěla vyzkoušet v brzké době 😊

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi, zrovna používám krém od tebe, oční krém Lancome a peeling z Avonu. Plánuji teď používat řadu My Clarins, co jsem si koupila na letišti.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Micelární gel od Ziaji jsem kdysi měla a byla jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  7. Micelární gel jsem měla a byla jsem s ním moc spoko! Celkově tahle řada od Ziaji je moc fajn :)

    OdpovědětVymazat