čtvrtek 15. srpna 2024

SPFka pod lupou - Ultra Violette, Piz Buin

 Ahoj, vítám vás u dnešní recenze na dva víceméně skincare produkty chránící pleť i rty před slunečním zářením. Mám tu poměrně dražší a vyhlášené značky ve svém oboru, obě v průběhu léta poctivě testuji a dneska jsem si řekla, že vám je představím. 


Ultra Violette Preen Screen SPF50 Skinscreen™ - Opalovací mlha na obličej

Ultra Violette je australská značka, kterou spolu vytvořily Ava Matthewsová a Bec Jefferdová s cílem vytvořit pohodlné, nositelné SPF avšak v zábavném provedení. Takový 75 ml sprej určený právě k reaplikaci během dne vyjde na skoro 700 Kč, a tak by si leckdo mohl slibovat, že to bude mít alespoň střičku, co stříká. Tak to je první omyl střička je u toho bohužel naprosto nedořešené, takže to buď stříká hrozně málo nebo vyloženě proudem. Sprej smrdí po alkoholu, který je první ve složení a díky střičce absolutně nemáte šanci nanést produkt rovnoměrně. Co se makeupu týče já osobně sprej na něj používat nemůžu neb se pak lesknu jak psí kulky. Tohle byl za mě poměrně drahý přešlap, svatý Beauty of Josen, též není nejlevnější, ale alespoň skvěle funguje a pořád stojí půlku!

Piz Buin Moisturizing Sun Lipstick SPF30 Extra Care Aloe Vera

A abych to naopak vyvážila něčím dobrým mám tu z Řecka balzámek na rty s SPF30 a aloe vera. Koupila jsem ho v sámošce za 3€ a je super. Neroztéká se v balení a to ani na sluníčku, krásně hydratuje a má velmi jemnou nevtíravou vůni. Co se týče sluníčka s tím se též dobře poradí a vůbec neubývá. Na Notinu ho seženete oko 120 Kč. Doporučuji! 

Jakou sluneční péči letos používáte vy v rámci obličeje? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča

7 komentářů:

  1. Sabi, no stane se, ale mrzí to, viď. Mám krém s F25 a pudr taky, myslím, že to je v pohodě, rozhodně jsem nijak nezrudla :o)
    Přeji příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
  2. PIZZ Buin mám zopár doma a sú fakt dobré.

    OdpovědětVymazat
  3. Když člověku něco drahého nesedne, tak je to blbý, ale když je něco drahého nekvalitně provedené, tak to na**** důkladně...
    Já mám denní krém s OF 15, což mi na běžné použití stačí (vyhýbám se slunci). Pokud se slunci nemůžu vyhnout, mám na chalupě dětské mléko Nivea a doma krém tuším od Alverde.

    OdpovědětVymazat
  4. Balzámek na rty vypadá velmi povedeně. ☀️👍Sabi přeji krásný víkend. ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi, já jsem teď spokojená s SPF od GARNIER, až jsem sama překvapená a koupím si ho znovu. A předtím mi moc sedělo od značky Purito.

    OdpovědětVymazat
  6. Já používám jen SPF na pleť Rosalique.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Sabi,
    já mám BB krém od Misshy, které má SPF přes 40. V létě jsem používala ještě Rituals.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat