středa 8. února 2023

Zhlédnuto #8 - Glass Onion, Black Adam, Ginny & Georgia, Sexify

 Ahoj, vítám vás u další směsice filmů a seriálů, které jsem buď sama nebo s přítelem v poslední době zhlédla. S jednou výjimkou tu mám zase Netflix, akorát Black Adama najdete na HBO Max.

Zdroje: decider.comteenvogue.comfusdb.comfantasymag.cz

Na Nože: Glass Onion
Detektivní akční film v hlavní roli s Danielem Craigem jakožto detektivem, který se náhodou připlete k akci zbohatlíků na téma vraždy, která se nakonec opravdu stane. Oficiální popis zní: Proslulý detektiv Benoit Blanc vyrazí do Řecka rozmotat spletitou záhadu, ve které figuruje jeden miliardář a nesourodá parta jeho přátel. (Netflix). Já jsem celou dobu čekala, kdy se to rozjede a bude to zajímavé a celých těch 139 minut mi přišlo teda extrémně divých. Chvíli jsem přemýšlela jestli jsem to vůbec pochopila. Znovu to vidět nepotřebuju. 

Black Adam
Počin od DC, který velmi nápadně připomíná spoustu nápadů od Marvelu v hlavní roli s Dwaynem Johnsonem. Většinu filmu si říkáte ale notak, copak nemáte alespoň jeden vlastní nápad? Celé mi to přišlo nudné, splácané a další znovu to vidět nepotřebuju film. Reálně jsem zklamaná...

Ginny & Georgia 2. série
Vyšla nová série Ginny & Georgia, což je za mě absolutně ikonický současný seriál plný zajímavých postav a sexy herců. Rodinná dramata, temná minulost - zase mě to moc bavilo a zhltla jsem to během pár dnů. Tahle řada je navíc protkaná i tématem sebepoškozování a jeho prevence. 

Sexify 2. série
Stále jsem v šoku, že seriál na téma aplikace o sexu udělali Poláci! Opět tu máme tři hlavní hrdinky, které vedou Sexify s jejich teen problémy a názory na určitá témata. Tentokrát se setkávají s problémy zvenčí, s finančními problémy a mě teda bavila i tato druhá řada. Přítele teda už tolik neoslovila. 

Co jste viděli v poslední době vy a jak vás to oslovilo? Dejte mi vědět do komentářů :-)
Sabča


4 komentáře:

  1. Viděla jsem druhou sérii Ginny & Georgie, moc jsem se na ni těšila, ale spíš u mě převládá zklamání. První série se mi líbila více :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domčo, já jsem byla docela spokojená :-) a co teprve teď co vyšla nová série You, na to že to je už čtvrtá série, tak je to geniální.

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    znám Glass Onion a oproti předchozímu dílu mi to přijde hodně slabé. Ty seriály jsem neviděla nikdy celé, zkoušela jsem je a vůbec mě nezaujaly.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ginny a Georgia sleduji a fakt naprosto dokonalý seriál :)

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024