čtvrtek 16. února 2023

Oblíbenci za Leden - péče o vlasovou pokožku, super matná rtěnka, parfémový objev, nový Maneskin...

 Ahoj všichni, vítám vás u dnešních oblíbenců, kdy během ledna jsem opravdu testovala spoustu nových produktů. Dodržuju tím několikrát slibované spotřebovávání zásob a pečlivější recenzování, abych vám o většině produktů neříkala až ve spotřebovánu. Dejte mi vědět určitě, jak se vám to líbí. 

Kosmetika 
TRESemmé Purify & Hydrate exfoliating scalp scrub for greasy hair 
Poprvé jsem podlehla touze zkusit peeling na vlasy, kdy určitě ho můžu doporučit nejen pro lidi, co mají mastné vlasy jako já. Kromě toho, že je to dobré na vlasovou pokožku je to super i na občasné vyčištění vlasů od nánosů nejrůznějších silikonů a stylingových přípravků. Je teda potřeba to opravdu důkladně vymýt a používá se před šamponem, kdy s ním promasírujete vlasovou pokožku. Zdravá vlasová pokožka je základem zdravých vlasů. Já osobně mám mastné vlasy a trpím ne na lupy, ale na takové stroupky ve vlasech a tohle rozhodně pomáhá. Celkově pozoruju, že mám vlasy teď mnohem zdravější ač teda padání se zatím neeliminovalo. 

LeeStafford masážní kartáč na vlasovou pokožku
Dalším produktem na vlasový skalp je tenhle kartáč, který já používám nejen na aplikaci šamponu, ale po aplikaci masky i na rozčesání největších cucháků, kdy maska se do vlasů i krásně vpracuje. 

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Berry Formidable
Nakonec se jedná o bobulově růžovou rtěnku a ne červenou či vínovou, jak by na internetu mohlo klamat. Nicméně to nemění nic na tom, že rtěnka je to skvělá. Je matná, po aplikaci se krásně uzamkne a dost dobře zvládá i jídlo a pití, pak při více vrstvách a jídle/pití může trochu žmolkovat, ale stačí setřít kapesníčkem a v tenké vrstvě reaplikovat. Moc příjemně mě to překvapilo. 

Guerlain Aqua Alegoria Rossa Rossa 
Nikdy bych neřekla, že vůně s růžemi mi bude vonět, ale ze vzorku jsem si jí zamilovala natolik, že jsem si jí pořídila i v plném balení. 

Hlava:mandarinka, liči, černý rybíz
Srdce:růže, sušená švestka, pivoňka
Základ: bílé pižmo, benzoin, santalové dřevo

Lehká sladší svěží vůně jako první doteky jara s pudrovým akcentem. Do práce jí nosím skoro každý den a krásně drží, cítím jí ještě večer. 

killy´s beauty blender infused with avocado 

Podlehla jsem v lednu i kouzlu houbiček na makeup, takzvaným beauty blenderům. Tento je konkrétně z drogerie dm od značky Killy ´s a měl by obsahovat nějaký výtažek z avokáda. Moc hezky voní, ale nějaký výtažek mi přijde trochu jako nesmysl. 

Zdroj: https://www.csfd.cz/film/959401-holky-z-cerveneho-gauce/galerie/ 
Seriály & Filmy
Z ledna bych vypíchla nejvíc asi Holky z červeného gauče, kdy se jedná o dalších počin Alexe Piny režiséra Papírového domu nebo také Vis & Vis. Oboje jsou to boží seriály a jeho nezaměnitelný rukopis lze poznat i v tomto dílu z prostředí prostituce. Hlavní hrdinky jsou opravdu protivně hloupé, ale celé je to taková jízda, že nějakým způsobem vás to i baví. 

Hudba

Miley Cyrus : Flowers
Tuhle pecku nemohl minout snad nikdo, jedná se o protipól When I Was Your Men od Bruna Marse a disstrack na Hemswortha bývalého přítele Miley. Reflektuje ve videoklipu jeho nevěru a jejich nepovedený a nevyvážený vztah. Zlaté šaty mimo to připomínají známé šaty jedné herečky... 
Maneskin a jejich nové album Rush
Tuhle italskou rockovou záležitost já poslední dobou totálně žeru, vyhradila jsem si proto celé odpoledne jakmile vyšlo jejich nové album na poslech a analyzování jednotlivých písniček. Ve shrnutí už jsem zmiňovala svých TOP 5, ale přeci jen si sem dovolím nějaké vložit.


No a to by bylo za leden všechno. Oblíbili jste si vy nějaký nový produkt? A jak vám vyhovuje můj nový článkový time management? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča

10 komentářů:

  1. Značka Bourjois je skvělá na rtěnky. Na seriál Holky z červeného gauče se chci určitě podívat, momentálně sleduji na Netflixu Red rose, baví mě to. Novinku od Miley jsem si hned oblíbila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za komentář. Seriál doporučuji, já už pomalu sbírám další díla do dalšího dílu a na Red rose jsme s přítelem začali koukat včera.

      Vymazat
  2. Já nové produkty moc nezkouším, ale začala jsem používat heřmánkovou vodu od Purity Vision, kterou jsem dostala k Vánocům, a jsem s ní spokojená :)
    Song Flowers je skvělý, poslouchala jsem ho několik dní v kuse :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to ráda slyším, že jsi objevila nějaký nový funkční produkt. Jojo já taky, tohle se Miley povedlo.

      Vymazat
  3. Já jsem si říkala, že jsi článkově nějaká pilná :). Z tvých oblíbenců mne zaujal ten vlasový peeling. Já jsem si v lednu, vzdor tomu, že je zima, oblíbila zmrzlinu Vienetta - jsem hold spíš na to jídlo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, tak to se ti nezdálo, to tak bylo :-D Mňam zmrzku bych si dala, ale jsem teď nastydlá tak to radši nebudu riskovat.

      Vymazat
  4. S vlasovým peelingem nemám vůbec žádné zkušenosti. Nicméně taky se mi daří redukovat zásoby, ale nejsem tak pilná s recenzemi. V posledním spotřebovánu bylo tolik produktů, na které recenze ještě nebyla. Budu se muset polepšit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Péťo, děkuji za komentář. Pro mě je to taky poprvé, co se týče vlasového peelingu.

      Vymazat
  5. Ahoj Sabi,
    znám ten peeling na vlasy, mám tento typ produktu moc ráda. Já jsem si v posledních týdnech oblíbila tělové máslo z The Body Shop a pleťové sérum od Eucerinu.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Sabi, zaujala mě vůně, složení parfému vypadá skvěle. ☺♥

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024