středa 22. února 2023

DrogerieZDE Haul - pochutiny, věci na praní, svíčky...

 Ahoj, vítám vás u dnešního nákupového článku, kde bych vám ráda představila svou objednávku z e-shopu DrogerieZDE. V minulosti už jsem tam jednou nakupovala, ale to velmi střídmě a hlavně a už je to dávno. Dneska tu mám, ale pěkný poctivý zásobovací nákup. 

Perlux prací perly (69,90 Kč) už jsem v minulosti měla a v naší domácnosti se aktuálně nenachází prostředek na bílé prádlo, napravila jsem to rovnou dvěma balíčky, protože jenom obsahuje pouhých 10 kapslí. Snad mi to trochu pomůže obnovit bílý košile - zasloužily by si to. Naopak na barevné jsem pořídila Jelena, však jsem i říkala, že ho chci vyzkoušet. Tohle je teda 2,7 l za 249 Kč a měl by vyjít na 60 dávek, vůně je taková dost neutrální. U Perluxu jsem se zastavila i v kategorii aviváží, modrou neměly, proto jsem vzala zlatou (59,90 Kč) a není vůbec špatná. 
Napakovala jsem si hnedka čtyři balení ubrousků do sušičky, tyhle a Dalli mi vyhovují nejvíc, ale vídám je paradoxně jenom na e-shopech. Ty suché, co mají v dmku jsou na prd ty už jsem zkoušela. Jedno balení těchto Gut & Günstig vyšlo na 59,90 Kč
Přihodila jsem i koule do záchodu, na ty já jsem mírně řečeno ujetá. Prostě mám lepší pocit, když na záchodě nějaký jsou. Nejradši kupuju právě značku Bref, toto je varianta levandule. Jedny stály 109 Kč a brala jsem si dvoje jen abych měla poštovné zdarma ehm.
Od úklidu na chvíli utečeme ke svíčkám, obě jsou značky Home Aroma. První je větší podobná sklenicí Yankee Candle, údajně by měla vonět jako White Coconut. Já v tom kokos vůbec necítím, jinak svíčka má okolo 300g a stála 199 Kč. Menší a levnější ségra je pak ve vůní Toasted Marshmallow a stála 49,90 Kč. Babičce Haně jsem vzala její oblíbené mléčné karamely
Kubíkovi vlhčené ubrousky s uzávěrem s aloe vera (33,90 Kč) a sobě jednorožčí vlhčené ubrousky (29,90 Kč) s uzávěrem. 
Brala jsem i dobroty domů a do práce, v práci jsem si nechala "fejkový" Choco Bons, ty mi nakonec vůbec nechutnají a ani nevyšly levněji = docela přešlap. Dále tu mám dvoje sušenky, jedny typu cookies american style (39,90 Kč) a druhé klasické máslové kolečka (69,90 Kč). Hlavně na ty kolečka jsem si dělala dlouho zálusk, ale protože jsou dražší nemohla jsem se do nich rozhoupat. Za celou objednávku jsem platila 1518 Kč a skoro 23 Kč mi z toho vrátí Plná peněženka. 

A co používáte na praní nejradši vy? Zkoušíte čas od času nové věci i v úklidu? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


5 komentářů:

  1. Já drogérii kupuju většinou v DMku, když jedeme na velký nákup potravin. Drobnosti pak beru cestou z práce střídavě v Rossmannovi a v tom DMku. Proto tak peru v gelech Denk mit - teď kupuju jejich gely v plastových náhradních baleních. Klasickou drogérii jsem na e-hopu ještě nekupovala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já se přiznám, že zrovna značka Denk-mit mě nikterak neuchvátila, nic co jsem od nich měla jsem zatím nepotřebovala kdy mít znovu a u něčeho vyloženě bojuju s tím, abych to vůbec spotřebovala. Já vím, že je to levný, ale spousta z toho mi přijde takový málo účinný nebo jak to blíže popsat. Po pracím gelu mě svědí celej člověk...Jinak peru v tom, co je v akci :-D nebo co je prostě doma - Lenor, Perwoll, Persil, Ariel a aviváže zbožňuju zlatou a modrou Lenorku, ale už jsem je pekelně dlouho neměla. Já často i něco dostanu. Teď zrovna mám arzenál prací kapsle na barevné Ariel, na bílé Perlux, na monterky přítelovi spotřebuju zřejmě ten Denk mit, protože já ho mít nebudu. Aviváž od mamky modrý Cocolino a ubrousky do sušičky už používám ty výše uvedené. Když peru nějaké prádlo, kde si nejsem barevně jistá tak přidám i Color Catcher.

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    na drogérii zde nakupuji několikrát do roka, mám tam několik oblíbenců. JInak věci na úklid často pořizuji v Tetě, mívají skvělé akce.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi, já asi budu dělat časem objednávku a to na tablety do myčky. ☺♥Perlux je ovšem skvělý tip. Díky. ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Na e-shop DrogerieZDE se budu muset taky podívat. Lákají mě ty aviváže :)

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024