neděle 12. února 2023

Sephora Haul nejen z povánočních výprodejů

 Ahoj, vítám vás u dnešního nákupového článku, kdy vám chci představit pár dražších kousků, které jsem si objednala ze Sephory. Sešlo se mi toho trochu více, a tak tomu věnuju samostatný článek. U některých sad se pak můžete těšit i na jednotlivé recenze. 

Začnu výprodejem dárkových sad, kde jsem ulovila tuhle Rituals The Rituals of Hammam sadu za pouhých 699 Kč. To mi přijde super na to, že jsem v létě měla za 500 Kč pouho pouhý krém a tady můžu vyzkoušet hned čtyři produkty - tělový krém, sprchovou pěnu, difuzér a ještě tělový peeling s příjemnou aromaterapeutickou vůní eukalyptu. 
Druhou dárkovou sadu jsem si pak vyhlédla mezi skincare u značky The Inkey List - jejich kofeinový krém už moc dobře znám a byl famózní. Jen samostatný ten krém stojí přes dvě stě korun a celá sada třech produktů stála 549 Kč. Kromě kofeinového očního krému je tam i Oat Cleansing Balm (ten jsem chtěla vyzkoušet) a Omega Water Cream. Na tohle se teda hodně těším. 
Dlouho jsem chtěla podpořit Rihannu koupí nějakého produktu od Fenty, ale já té dekorativce tolik nedám, že bych něco markantně spotřebovávala. Počkala jsem si tedy až se mi začne ke dnu blížit jeden z mých oblíbených lesků Maybelline s tím, že ho nahradím leskem od Fenty Beauty. Mám tu teda tenhle Gloss Bomb lesk v odstínu Fenty Glow zřejmě za 530 Kč. Další dražší položkou je máslo na holení od značky, co válcuje showertok Truly s názvem Coco Cloud. Jako kdo by se nechtěl holit kokosovým obláčkem? Já teda jo! Rozhodla jsem se tuhle značku navíc otestovat a to právě tohle máslo a pak ještě tělové, co jsem dostala k Vánocům. Takové malé balení stojí k pětistovce a já si to koupila vážně spíš pro ten článek, jinak mi stačí Balea. A abych to tak jako hezky uzavřela vzala jsem si plátýnkovou masku s matchou od Sephora Collection za 145 Kč. To máme celkem 2 463 Kč, ale část z toho se mi vrátí z Plné peněženky. 
A nakonec ještě vzorečky, kde jsem získala Lancome Genifique nějaký krém nebo sérum, Jimmy Choo I want Choo a Loewe toaletku. 

Jakou dražší kosmetiku jste si naposledy koupili vy? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča




9 komentářů:

  1. Ahoj Sabi, značku The Inkey List znám jen produkt s vitamínem C, který právě dopotřebovávám, kdy mi velmi sedl. Ovšem více asi zůstanu věrná The Ordinary. Krásné nákupy. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, to naprosto chápu. Mě více oslovil The Inkey List, takže teď chci prozkoušet ten, ale na The Ordinary bych si určitě vzpomněla, kdyby nějaký z produktů třeba nebyl dostupný, přijdou mi ty značky mezi sebou dosti zastupitelné.

      Vymazat
  2. Sabčo, ta cena za sadu Rituals je skvělá, to se ti povedl dobrý kup. Já kupuju spíš běžnou kosmetiku, naposledy jsem víc zainvestovala do řady Klorane proti vypadávání vlasů a kondicionér zklamal na celé čáře, a šamponu a séra, které používám asi měsíc zatím efekt nevidím, takže to úplně dobrý kup asi nebyl...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, to naprosto chápu. Já z toho Ritualsu mám taky hroznou radost, už se těším až to budu používat, ale musím si nejdřív trochu dát všechno dohromady - vlasovou pokožku, pokožku na těle a i pleť co se akné týče...Ta vlasovka je taková ošemetná, já jsem snad nikdy u ničeho z té drahé neměla takové ten mnou očekávaný wow efekt.

      Vymazat
  3. Ja som pravidelne nakupovala L'occitane, ale musela som s tym skoncit kvoli ekzemu, ktory sa mi zacal tvorit. Celkovo som musela upustit od drahej parfemovanej kozmetiky, pretoze mi zhorsuje ekzem. A prekvapivo, kozmetika z lekarne tiez nebola ziadna vyhra. Skoncila som pri produktoch od Balea pre citlivu plet. :) Ale v Sephore stale rada nakupujem - predovsetkym The Ordinary, tie produkty jednoducho milujem. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Z produktů znám jen Rituals, i když tuhle řadu jsem ještě nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    to jsou povedené nákupy. Rituals mám doma taky, je to moc hezká vůně. The Inkey List jsem nikdy nezkoušela. Mám ale moc ráda lesky na rty od Fenty.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já v Sephore vůbec nenakupuji :-) Ale chytnout povánoční slevy je skvělé, toho musí člověk využít :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Já ze Sephory snad nic nemám.

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024