neděle 5. února 2023

Spotřebováno #48 za Leden 2023

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, kterým je další spotřebováno. Tentokrát za letošní první měsíc leden, čekala jsem, že toho tu bude trochu víc, ale to nevadí. O to více věcí mi dojde začátkem měsíce následujícího. 

Isana Scent of Harmony 
Došly mi další dva produkty z limitované edice od Isany, na kterou jsem psala samostatnou recenzi zde

Avon Mulled Spice Bubble Bath
Pěny do koupele od Avonu často omílám mám je zkrátka ráda a za tu cenu dělají bohatou pěnu, mnohdy i zbarvují vodu a krásně voní. Tohle byla varianta, co voněla jako pomeranč se skořicí a měla červenou barvu. Na zimu a na Vánoce byla úplně senzační a já jí dostala od Haničky. 
Garnier Micellar Cleansing Water All in 1 
Micelární vody od Garnie jsou z drogerie asi ty nejvíc profláklé. Já si je taky čas od času koupím a vůbec nejradši mám tuhle základní růžovou variantu. Já jí teda používám pouze na odlíčení pleti, takže na oči jí úplně neposoudím. Dříve jsem s ní určitě i oči odličovala, ale na řasenku to za mě není úplně dokonalé. 

Balea Rasier Schaum Dahlia Dream
Pěna na holení za dvacet pět korun, která na oholení úplně postačí. Nemá tak bohatou konzistenci a pěnu jako když si pořídíte gel, ale funkční to určitě je. Já měla dokonce dvě balení a úplně v pohodě. 

Sephora All Day Hydrator krém s kyselinou hyaluronovou 
Lehký pleťový krém s kyselinou hyaluronovou od privátní značky Sephory byl na jaře milým překvapením a na jaro a léto je i vcelku ideální. Na zimu i na mě se smíšenou pletí byl jednoznačně slabý. Dobře se vsakuje, lehce hydratuje a je určitě vhodný i pod makeup. Za ty peníze dobrý služebníček pro mastnou či smíšenou pleť na teplejší měsíce roku. 
Alfaparf Milano Semi Dilino Scalp Rebalance šampon a tonikum
Na tuhle vlasovku jsem psala samostatnou recenzi zde. Mě to docela zklamalo a určitě už bych si to znovu nekoupila. Mám levnější alternativy, co mi udělá za menší peníze stejnou službu. 

Loreál Excellence Creme 4.54 Mahagonově hnědá
Stále se držím této barvy na vlasy, moc hezky chytá, kryje a v balení je mimo to vše, co k barvení potřebujete včetně šamponu a masky po barvení. Dokud se bude dělat a mně sedět budu si jí kupovat. 
Oriflame Milk & Honec Gold Rose Nectar 
Na zkoušku jsem si v Oriflame brala tělový krém z limitované edice s růží. Běžně totiž Mléko & med totálně zbožňuju. Tady se to nekonalo, ta parfemace mi smrděla jako roztavené petlahve s peprmintem. Spotřebovala jsem to s absolutním sebezapřením a už to nikdy nechci.

Batiste Self Love suchý šampon 
Na Batiste si teď nedám sáhnout a se suchými šampony pravda jest, že moc neexperimentuju. Tentokrát jsem spotřebovala variantu Self Love. 

Dermacol Aroma Ritual Hrozny s Limetkou
Už se mi podařilo spotřebovat i jeden z Dermacol sprcháčů, co teď mám doma a to variantu hrozny a limetky, kdy jsem na část sortimentu v této vůni také dělala článek zde. Já mám ráda jak ty jejich sprcháče intenzivně voní a tohle balení mi vydrží oproti jiným stejně velkým sprcháčům skoro jednou tak dlouho. 
STR8 Faith sprchový gel
Tenhle gel spotřebovala přítel a na rozdíl od varianty Red Code tato ho strašně vysušovala, znovu jí kupovat nebudu. 

Silan Aromatherapy Fascinating Jungle aviváž
Aviváž s vůní nějaké květiny, ale nepříliš těžká na prádle hezky svěží byla zřejmě v nějakém Superboxu nebo Glancbocu. Bez problémů jsem spotřebovala a klidně bych jí měla doma znovu až dodělám  momentální zásoby. 

Ziaja Cupuacu exfoliační cukrový scrub 
Další úlovek ze Superboxu, co jsem spotřebovala je moje už asi třetí balení peelingu z řady cupuacu, která voní mně osobně jako káva. Jedná se o takový krémový peeling, krásně teple voní a je tak akorát hrubý. Moc příjemný produkt. 

Dusy Envité Dvoufázový kondicionér ve spreji
Parádní produkt na rozčesávání vlasů s nádhernou vůní a ve spreji. Mamka mi ho pořídila u své kadeřnice a byl fakt parádní. Jenom škoda, že je v tak malém balení. 
the MASK DR. plátýnkové masky
Parádní masky z Actionu, které jsem dostala od Haničky. Se všema jsem byla spokojená a napsala jsem na ně samostatnou recenzi zde

Gold mask hydrogel
Další maska ani nevím odkud, ale taky od Haničky byla zlatá hydrogelová maska rozdělená na dvě části. Bohužel mě pálila na obličeji a efekt taky nic moc. 

7th Heaven Superfood Intense Hydration Oil Sheet Mask
Ani tady nebudou slova chvály. Plátýnko bylo strašně špatně tvarované takové dlouhé, ale strašně úzké. Maska už při rozdělání smrděla jak když sváříte a to není něco, co by si člověk chtěl dávat na obličej. Navíc byla málo napuštěná a štípala, takže po chvíli jsem to vzdala a šla do koše. Ani na obličeji nijak dobře nedržela. Tohle už určitě ne. 

Kneipp Hydro Kick plátýnková maska
Další podarovaná maska, tentokrát od mamky byla super. Obsahovala mátu, agáve a kaktusovou vodu a byla moc příjemně zklidňující i hydratační. Krásně držela na obličeji, plátýnko měla sice tužší, ale pořád příjemné a relativně dobře tvarové. Určitě bych si jí někdy ráda koupila. 
Schminka Krystal Bomby do koupele Jasmínové
Tenhle balíček obsahuje dvě šumivky do koupele ve tvaru krystalů s dávkou třpytek, kterých je tak akorát, že vám nezaserou celou vanu. Voní to moc hezky, ale na naší velkou vanu jsem použila hned obě naráz. 

Schminka Jing Jang Pečující šumivka do koupele 
Tuhle šumivku jsem dostala opět od kolegyně a je od značky Schminka. Má tvar jing jagu avšak oproti tomu opravdovému zde jsou obě strany bílé. Já jsem v naší velké vaně pocítila akorát obsah nějakých hydratačních olejíčků, jinak nic. 

Essence Nail Art Express Dry Drops
Kapičky na rychlejší uschnutí laku jsem spotřebovala a jako zezačátku mi přišlo, že i fungujou teď bych si nebyla tak jistá. Budu ještě zkoušek sprej od Avonu a pak si na tyhle produkty urychlující schnutí teprve udělám nějaký ucelenější názor. 

Gabriella Salvete Linka ve fixu
Linky Gabriella neumí, dala jsem jim šanci, protože mě mile překvapily jejich řasenky. No linky jejich silná stránka nebudou. Mají hrozně tvrdý hrot, už od počátku byly dost suché a špatně kreslily. 
Z odličovacích tamponků tu mám tři zástupce - dvakrát Ebelin a jednou Sephoru, kdy kromě tvaru Sephora má čtvercový a Ebelin kulatý nevidím moc rozdíl. Cenově je však rozdíl markantní a tak za mě vítězí stále Ebelin. 
Cien odličovací tamponky
Ty už tu taky nikoho nepřekvapí, tamponků mám velkou spotřebu, ale bohužel jsem zatím nenašla ekologičtější záležitost, co by mi vyhovovala. Cien v poměru cena kvalita vychází skvěle a nakoupila jsem si je proto teď do zásoby. 

Oriflame Love Nature Vitality Sheet Mask
Moje velmi oblíbené příjemné hydratační masky, které budou v dalším čísle jedna snad za 50 Kč v mimořádné nabídce. Určitě si nějaké objednám.

Essence Remove like a boss dvoufázový odličovač na oči 
Odličovač za přívětivých snad 70 Kč s olejovou složkou odličoval sice dobře, ale měl tendenci v těch očích trochu pálit. Už jsem měla lepší, bezproblémů jsem ho spotřebovala. Příště sáhnu opět spíše po Isaně bez olejové složky. 


No a to by bylo za leden všechno. Taková moje řekla bych průměrná spotřeba - ani málo ani hodně. 

Sabča


11 komentářů:

  1. Pěkný článek, pěny od Avonu mám moc ráda :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  2. Sabčo, náhodou toho je za leden docela dost. Já jsem si z té řady Isana Scen Harmony koupila krém na ruce a nějak mne ta vůně úplně neoslovila. ne že by mi přišla vyloženě špatná, ale nadšení se tedy nekoná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, děkuju za komentář. Každému se nám líbí něco jiného, to je v pořádku. Já tu vůni mám moc ráda :-) Za únor to zatím vypadá, že spotřebováno bude minimálně stejně obsáhlé už teď tam mám nějakých 5-6 produktů, co mi došly. Hodně mi toho zbylo na začátek měsíce se zbytkem na pár použití.

      Vymazat
  3. Sabi, Ziaja umí skvělé peelingy a vánoční pěna od Avonu mi letos naprosto unikla. Zkusím se podívat, jestli ještě nebude. ☺♥ Krásný článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, to souhlasím, ale už se mi stalo, že na mě peeling byl třeba moc mastný nebo jemný. Tohle je za mě super kompromis. Pěnu už mám z loňských Vánoc ne z těchto :-) Děkuji za milý komentář

      Vymazat
  4. Pár pěn do koupele od Avonu jsem taky měla a nebyly vůbec špatný! Dále jsem měla i ty kapičky od Essence a taky mi přišlo, že fungovaly jen na začátku. Maska od Kneipp mi nesmírně vyhovovala a peeling od Ziaji je láska :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za komentář. Je vidět, že se na kosmetice čas od času dost shodneme <3

      Vymazat
  5. Panejo, toho zase je :D Já mám zkušenosti s tím suchým šamponem a nemůžu si to vynachválit :-) A odličovací vodu od Garnieru mám taky a nepoužívám už jinou :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, no jo - jsem se činila :-D likviduju domácí zásoby, ale teď budu muset s tím zkoušením nových produktů trochu zpomalit mám úplně přesušenou kůži takže jsem pořídila Biodermu a Uriage a potřebuju to trochu dát dohromady.

      Vymazat
  6. Ahoj Sabi,
    já myslím že je to pěkná spotřeba. Znám hodně věcí z tvého výběru - Isanu Scent of Harmony, garier micelárku, Balu pěnu na holení, Sephoru krém, Dermacol gel, Ziaja peeling, všechny masky - asi u všech věcí s tebou musím souhlasit. Tu aviváž jsem zrovna taky načala a voní moc pěkně.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Garnier micelárku mám docela v oblibě. :)

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024