neděle 19. února 2023

Fashion Haul - Oriflame, New Yorker, Calzedonia, About You, Vinted

 Ahoj, vítám vás u dnešního fashion haulu. Poslední dobou jsem nové kousky zahrnovala spíše do běžných nákupů & novinek. Sešlo se mi tu nákupů trochu víc, proto tu zase je samostatný článek.

V Oriflame jsem si vybrala sadu řetížků, kdy jeden řetízek je hvězdička a v druhém provedení je hvězdička zasazená v takové stříbrné placičce. Celá sada vyšla asi 260 Kč a já bych je ráda nosila dohromady, tak že jeden budu mít zapnutý volněji a druhý naopak, aby to působilo jakože jsou spojené, což jsem si původně i myslela, že by mohli být. 
Při nákupech s mamkou jsem si vybrala dvoje silonky, na nadcházející plesovou sezónu se budou hodit. Jedny mám tělové a druhé černé, přičemž ty černé jsou i jakoby silnější. Silonky Calzedonia jsou hodně chválené, že i vydrží tak uvidíme. Jedny stály 139 Kč, to není úplně málo. 
Zaujaly mě i nějaké kousky v novém opravdu obrovském New Yorkeru. Konkrétně svetřík/halenka s všitou košilovou vsadkou s proužky z neskutečně měkoučkého příjemného materiálu za 449 Kč. Do práce úplně ideální takto na zimu. Za 200 Kč jsem tam nenechala ani tuhle tělovou perleťovou podprsenku, mám takto světlou akorát od Calvin Klein a tu už mám takovou horší. Proto jsem tuhle za dvě stovky nemohla minout :-D je to teda model T-Shirt Bra. 

Pak mi dorazily ještě šaty ze SugarBat a bunda z Bonprixu, ale oboje bylo dražší a spokojená jsem s tím nebyla vůbec = poslala jsem všem urychleně zpátky, aby se mi vrátily zlaťáky. 

Využila jsem lednové slevy a vybrala si další Mustangy, protože ty kaštanový chelsea jsou totální láska. Tyhle jsou zimní zateplený úplně temně modrý, kdy modrý vypadají jen fakt na světle jinak jsou až černý. Vyšly mě na necelou tisícovku a od doby koupě skoro nenosím jiné boty, já to tak s Mustangama prostě mám. Přemýšlela jsem zda si na léto nekoupím i plátěnky. 
Potřebovala jsem stále nějakou tu zimní bundu, že ano. No po třízení šatníku jsem na Vinted nahrála tři kousky, co už určitě nosit nebudu, ale někdo jiný by ještě mohl. A právě za ty peníze jsem si koupila bundy hnedka dvě, kdy ze svého jsem doplácela akorát 260 Kč. Začnu právě krémovou se zlatým hardwarem od značky F&F. Moje představa byla delší bunda s kožíškem na kapuce, aby šla zapnou až ke krku, měla kapsy a pásek. Tahle splňuje úplně všechno akorát je teda světlá ehm. Vzala jsem si jí právě protože jsem si brala i černou, jinak mít jenom světlou bundu by asi pro mě nebylo. 

No a tohle už je ta černá, ta pásek nemá je zase o něco delší než ta krémová. Jinak obě mají kapsy na patentek, umělou kožešinu na kapuci a jsou vatované. Černá je taky F&F, docela se mi tahle značka při nákupech z druhé ruky osvědčila. Už takhle mám sako, tyhle dvě bundy a určitě by se ještě něco našlo. Na podzim jsem si v jejich výprodejích pořizovala dva svetry. Prostě to oblečení si i za ten mrzký peníze drží kvalitu. 

A to by bylo už pro dnešek všechno. Co se vám z mých úlovků líbí nejvíc? A co jste si za poslední měsíce pořídili vy? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča


9 komentářů:

  1. Moc se mi líbí ty boty, takové bych si taky chtěla pořídit. Já si v New Yorkeru pořídila dvoje rifle, který jsem už dlouho potřebovala a konečně je sehnala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za komentář. Já už podobné akorát černé měla snad pětkrát jsem na zimní boty hroznej ras a dneska ty reklamace ne vždy jsou úspěšné. Tak to se těším až rifle uvidím v nějakém tvém článku :-)

      Vymazat
  2. Já jsem si koupila nové jarní polobotky, protože jsem zjistila,že v mých jediných mám díru, která je neopravitelná a činí je nenositelnými. Volila jsem své oblíbené Riekrer. A líbí se mi bunda (ta černá, bílá by pro mne nebyla) - něco s kapucí by se mi hodilo (mám s ní akorát větrovku na výlety)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, děkuji za koemntář. Rieker je parádní značka, ať se botky dobře nosí. Ohledně bundy doporučuji zavítat do Tesca :-D F&F poslední dobou je moje první volba hlavně u nákupů z druhé ruky.

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi,
    já jsem taky nakupovala docela dost nového, takže článek bude obsáhlý. Líbí se mi ty bundy, hlavně ta světlá. To jsou povedené nákupy.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, děkuji za komentář. Tak to se budu těšit i na tvůj fashion haul.

      Vymazat
  4. Moc se mi líbí boty, podobný typ mám moc ráda :) Zrovna ke konci ledna jsem si koupila podobné boty od značky Timberland :) Jinak se ale snažím za oblečení teď moc neutrácet a spíše si skříň protřídit - pár kousků se mi podařilo prodat na Vínted :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domčo, mně se s tím šetřením nějak úplně nedaří :-D Timberland botky? To zní super!

      Vymazat
  5. Sabi, moc pěkné. Vinted mám hodně ráda, poslední dobou tam celkem dost nakupuji. Podprsenka - skvělá. ☺☺

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024