neděle 26. února 2023

Sephora Haul #2 - Sephora Collection, Gisou, pixi, Sol de Janeiro

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, kde si zase představíme nějaké Sephora kousky. Na nějakou dobu to bude předpokládám poslední Sephora haul (čti došly mi dárkový karty), ale to vůbec nevadí. Mám doma zásobičky a bude teď co zkoušet. 

Nejvýhodnější kup tohohle haulu budou asi dva tělové peelingy Sephora collection, varianty mango a cherry blossom. Jeden vyšel ve výprodeji na nějakých 129 Kč, což za Sephoru je win win. Přichystám vám na ně samostatnou recenzi. 
Spíše na vyzkoušení jsem si pořídila sadu od pixi přesně s jejich slavnými Glow produkty (369 Kč), nejznámější v beauty světě je asi právě Glow Tonic, kromě něj tu mám ještě nějaký čistič a jílovou masku. Nejdražším kouskem je Gisou olejíček na vlasy, který vypadá balením a zpracováním jako nějaký parfém. No i tak stojí...tisícovku. Já si ho pořídila, protože sleduju zakladatelku značky na Tik Toku a její přístup je mi hrozně sympatický a blízký. Doufám, že si tak budu rozumět i s tím olejíčkem, který by měl mimojiné obsahovat med, to je alfa omega veškerých produktů značky. 
Dalším kultovka na vyzkoušení je Brazilian Bum Bum Cream od Sol De Janeiro, teďka zrovna je zase hodně vidět. Uvidíme, co na tom všichni maj, mám tu pouze malé 75 ml balení za 490 Kč. Koukala jsem i na nějaký jejich tělový spreje, ale to bych teď úplně nevyužila. A zakončíme to micelární  vodou privátní značky Sephora Collection. 395 Kč 400 ml a systém dávkování vypadá dost vymakaně, tak uvidíme zda bude i fungovat. 

Necháváte se ovlivnit online skrze kosmetiku nebo jste silnější než já? Dejte mi vědět do komentářů :-) 
Sabča


5 komentářů:

  1. Já se moc ovlivnit nenechávám, ale ono to bude asi tím, že zas tak moc kosmetiku on-line nesleduji :). Ty peelingy vypadají každopádně super

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi,
    jsem zvědavá, co budeš říkat na všechny věci. Olejíček jde mimo mě, bum bum krém jsem měla a nemám ho ráda. Zajímaly by mě ty peelingy, ty vypadají dobře a cena je fakt slušná. Pixi znám, něco jsem měla, je to v pohodě, ale že bych si z toho sedla na zadek, to ne.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, peelingy jsi ulovila skěle, Pixi je fajn kosmetika, uvidíš, jak ti bude sedět. Olejíček je pro mě tedy úplně neznámy, tak jsem o to více zvědavá na recenzi. ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Peelingy byly za super cenu. Já v Sephoře nakupovala snad jednou.

    OdpovědětVymazat
  5. Peelingy vypadají skvěle :) Já nic ze Sephory nemám.

    OdpovědětVymazat