středa 22. března 2023

Vypáleno #3 - svíčkové propadáky

Ahoj, vítám vás u dalšího svíčkového speciálu, dneska tu budeme mít hnedka tři průšvihy ze čtyř zmiňovaných svíček. 


Notino Feelin´Cozy a Notino Feelin´Relaxed

Privátní značka Notino vypadá vizuálně moc hezky a nyní přišly i s vlastními svíčkami. To mě samozřejmě zaujalo a rozhodla jsem se dvě vyzkoušet. Balení jsou minimalistické a vyjímaly by se jako dárek. Popisy vůní zněly taky dobře, no tím všechno dobré končí. Svíčky po zapálení prakticky nevoní, smrdí takovým tím levným voskem ač myslím, že by měly být sojové. Hoří špatně a strašně čmoudí. Tohle se vážně nepovedlo. 

Bartek candles Christmas Fruit ? 

Tuhle svíčku jsem dostala od kolegyně a voněla úplně jako Vánoce nebol jablíčko se skořicí. Hezky vyhořela, voněla velmi nenápadně. Byla jsem s ní spokojená. 

Home Aroma White Coconut 

Svíčka zakupovaná na drogerii zde, po zapálení smrdí jako jetý vhlčený ubrousky s ananasem, rozhodně ne jako kokos. Já se zasekla úplně, co to tu tak šíleně smrdí a pak mi došlo, že je to ta svíčka. Tohle teda rozhodně ne, nebyla jsem schopná jí spotřebovat. 

Teď už doma mám akorát čajovky a poslední dvě malé jiné svíčky, no s jarem u mě přichází pálící útlum, takže leda by mě něco zaujalo, jinak neplánuju nějak utrácet za svíčky. 

Sabča

5 komentářů:

  1. Tak já zatím měla na svíčky štěstí. To, že některá voní jen slaboučce nebo vůbec mi zas tak moc nevadí, pálíme i pro atmosféru, kupuju občas i nevoňavé svíčky, pokud se mi třeba líbí tvarově. U aromaolejíčků jsem sáhla vedle u cedrového dřeva - to mi zrovna moc nevoní, ale furt je lepší než cibulka ze závodky, takže jsem olejíček nakonev v práci už téměř zlikvidovala.
    Jinak se svíčkami už taky pomalu končím, olejíčky pojedu pořád - závodku něčím přerazit musím. Pokud jde o nákupy, tak jsem celkem zásobená, ale kdybych narazila na fajn slevy, tak neodolám - svíčky se do příští sezóny nezkazí :D

    OdpovědětVymazat
  2. Z Notina jsem svíčky neměla, ráda někdy vyzkouším

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem břídil, zvládnu tak jeden vosk YC za měsíc a v práci mi "zakázali" pálit svíčku, tak jsem ji vážně zhasla a odnesla domů, a večer dohořela. 🙃

    OdpovědětVymazat
  4. Neměla jsem žádnou z uvedených svíček, aktuálně pálím Renovality :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    ty notino svíčky by mě fakt naštvaly, nebyly levné a hoří takto blbě? Já jsem dneska zapálila velkou svíčku s jasmínem z Actionu, ale ještě se ani neudělalo celé jezírko...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat