čtvrtek 9. března 2023

Garnier Fructis Pineapple Hair Food | Glowing Lenghts | All2Test

 Ahoj, vítám vás u další recenze na vlasovou kosmetiku, přičemž tuto novou Garnier Hair Food kompletní řadu jsem získala v rámci testování pro projekt All2Test.

Oficiální popis zní Fructis přináší novou veganskou řadu Hair Food pro dlouhé vlasy s roztřepenými konečky. Řada vlasy čistí, rozjasňuje a nezatěžuje. Její veganské složení s obsahem BIO ananasu je až z 97 % přírodního původu a s obaly z recyklovaného materiálu. Celá řada má velmi výraznou ananasovou vůni, která mně přišla až obtěžující a šíleně přepálená. Řekla bych však, že tím se celá Hair food série vyznačuje, tedy to není moc překvapením.

 Šampon je čiré trochu hustší konzistence, takže abych byla spokojená potřebuju ho trochu více než jiných. Překvapila mě docela slušná čistící schopnost, mnohdy bývá kamenem úrazu řad na poškozené vlasy přetěžování vlasů a rychlejší maštění. To tady vůbec nepozoruju. 

Kondicionér je opravdu krémový hutný, z lahvičky jde o něco obtížněji, hydratace je taková průměrná, ale vesměs dělá co má. Já tentokrát celou řadu používám jako komplet, kdy maska je pomyslnou třešničkou na dortu. Používám jako klasickou oplachovací masku - hned opticky vyhladí vlasy, dobře se pak rozčesávají a po vysušené mají zdravý lesk. Příjemný drogérkový průměr, který by se mi líbil o chlup víc v jiné vůni. Pokud vám tento aspekt nevadí, tak vlastně proč ne. Za mě nejlepší z celé řady je zas a znovu maska, zbytek mi neučaroval ač nebyl ničím špatný. 

Všimli jste si této řady v drogérii? Co z vlasových novinek poslední doby zaujalo vás? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča

 


9 komentářů:

  1. I usually like Garnier's products. Thanks for sharing.
    I invite you to visit my last post. Have a good week!

    OdpovědětVymazat
  2. Řadu neznám, ale mě tedy ananasová vůně zní jako něco, co by se mi líbilo. Obzvlášť na vlasech. :D Drží vůně po použití? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, spíše bezprostředně po umytí, pak už to pro mě teda naštěstí tak rušivé není :-D

      Vymazat
  3. Tento týždeň som sa už po ananásovej rade obzerala, pretože ma zaujíma najmä vôňa. Vďaka za recenziu, pravdepodobne teda ostanem pri overenej klasike. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Panejo! Tak to vypadá hodně dobře! Hodně se mi produkty líbí a určitě se po nich podívám :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, nejsou špatné takový příjemný drogérkový produkt, na dlouhé vlasy fajn dobře se mi pak rozčesávají.

      Vymazat
  5. Já jsem teď od Garnieru měla přípravek SOS repair a nějak mne to neoslovilo. Tuto řadu jsem ještě neviděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, myslíš takový ten 10v1? Já z té Goodbye damage řady mám ráda šampon a kondicionér, abych pravdu řekla. No dlouho už jsem ho neměla. Já v drogerii tuhle řadu taky ještě neviděla, ale není špatná na drogérku. Se přiznám mně poslední dobou učarovávají levnější produkty a pak jsem trochu skeptická k těm drahým, co dělají nakonec podobný efekt...

      Vymazat
  6. Ahoj Sabi,
    hodně mě zaujala řada Baley, která by měla fungovat jako Olaplex, určitě bych to chtěla vyzkoušet.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat