čtvrtek 2. března 2023

Nákupy & Novinky - Notino, Dr. Max, DM, Oriflame, Avon, Alza

 Ahoj, vítám vás u dalších nákupů a novinek. Šetření mi stále moc nejde, chtěla bych si udělat nějakou šetřící challenge už jsem jich pár viděla na TikToku, tak to ještě promyslím a třeba jí i uskutečním. Viděla jsem docela fajn challenge, kde slečna doslova po pár stovkách šetří patnáct tisíc a ty by se mi tuze hodily. Ráda bych ušetřila na pračku do našeho budoucího bydlení a pak následně i na sušičku. 

Na Notinu jsem objednávala především, protože tam mají velký balení Always Platinum vložek, kdy jsem při nákupu denních i nočních oproti dmku ušetřila 160 Kč, to už je oběd v restauraci. Přihodila jsem Bioderma Atoderm mycí olej s tím, že by ho používal přítel, ale ten měl osypky už jen při představě, že by se měl mýt olejem. Prostě mu to nedává moc smysl. Velmi brzy jsem ho potřebovala já, kolem půlky února jsem byla jako sušenka až mě ta kůže fyzicky bolela. Nasadila jsem teda dvojici Bioderma a k ní dokoupené Uriage tělové mléko - uvidíte později v tomto článku. Mycího oleje jsem brala na zkoušku to menší méně výhodné balení za necelé tři stovky. Já vím je to přepal, ale teď jsem at the end of the day fakt ráda, že ho mám doma jinak bych se asi zcvokla. Přihodila jsem i korektor Rimmel The Multi-Tasker můj už byl hodně dlouho po době spotřeby a trochu zaváněl. Koupila jsem ho na doporučení Haničky a ještě byl zrovna v akci okolo sto koruny. Jako dárek jsem dostala Notino mutlilíčidlo - to si dám do dárkové krabice a vzoreček Givenchy Irresistible
Chytl se mě i nějaký bacil a já jsem vypila čaj, vyjedla Ibalgin, vystříkala spreje do nosu i krku. Vzhledem k tomu, že bacilovi ještě nebyl konec jsem to potřebovala urychleně doplnit. To je ta nudnější část. Vlastně dobře tohle je celý nuda, drahá nuda. Stejně expres jsem potřebovala i tělové mléko na hodně suchou pokožku. Nevěděla jsem moc, co si koupit a paní lékárnice mi doporučila tohle tělové mléko Uriage Eau Thermale Silky Body Lotion za 569 Kč. Cena je vysoká, ale já se uklidňuju tím, že je toho půl litru. Možná bych snesla něco hutnějšího a hydratačnějšího, ale není vůbec špatné a žádné tak drastické přesušování jako předtím zatím nepozoruji. V Dr. Max jsem nechala mrknutím oka tisícovku. 
Z lékárny jsem zabloudila i do dmka. Doplnila jsem zásoby odličovacích tamponků zrovna měly dost balení vzala jsem si hned troje po 24,90 Kč za balení. U privátních značek zůstaneme hlavice do holítka Fairytale osm kusů za 140 Kč - poměr cena: kvalita super doporučuju všem. Přítelovi jsem v amoku vymazala celý krém na ruce, protože to bylo to nejhutnější doma a fakt mi to pomohlo si z toho udělat takový doslova zábal. Koupila jsem mu zase ten stejný od Garnier, už ho máme vyzkoušený stojí asi 80-90 Kč a na zimu je perfektní. Pračka už si říkala o vyčištění, už to po vyprání tak divně čpělo. Dostává teď pěkně zabrat, jak v ní pereme tři domácnosti a už není nejmladší. Už je to spíše taková pračka seniorka, koupila jsem od Lanzy osvědčený čistič s vůní jakýchsi květin snad za stovku. Čas od času ho beru a vyčistí bez problémů. 
Pro radost jsem přihodila novou Garnier masku Hyaluronic Cryo Jelly, která má ochladit pleť až o sedm stupňů. Na to, že stála asi 90 Kč jí teda znovu nepotřebuju, mám od stejné značky raději noční s chrpou nebo případně levandulovou. Mé oči přitáhla i tvářenka trend it up Powder Blush mit Glow Effekt v krásné přirozené lehce cihlové barvičce. Tchýně si teď podobný odstín kupovala od Alverde a vypadá to skvěle. Já tvářenkami vyzbrojená úplně nejsem, tak jsem to změnila. Je to teda odstín 026 a stála taktéž 89,90 Kč. Z dekorativní kosmetiky mi doma dochází linky a fixační sprej, tam jsem pokoupila u Catrice. Fixační sprej jsem viděla snad u Haničky ve spotřebovánu a matt to já rozhodně potřebuju. Stál 139 Kč, od stejné značky tu mám i linku. Vyjímečně jsem si koupila jinou než Caligraph a to nějakou It´s easy tattoo liner voděodolnou za 84,90 Kč - uvidíme jaká bude. Nákup z dm uzavřu odličovačem na oči od Nivea bez olejové složky za 129 Kč. Běžný makeup odličím micelární vodou, ale řasenka mi dělá dost problémy, proto jsem oči začala prostě odličovač speciálním odličovačem. 
Na Alze jsem kupovala kávové kapsle do Dolce Gusta, takže je to další nákup, kdy jsem využila objednávky na webu a něco přihodila. Opustil mě jeden kartáč na vlasy, co mám v pokoji. Nahradila jsem ho profláklým Tangle Teezerem akorát jednou z variant s rukojetí jedná se o jakýsi Smooth & Shine a stál 379 Kč
V Oriflame mě poslední dobou málokdy něco zaujme, byly však v akci moje oblíbené plátýnkové masky Love Nature a to hned obě varianty. Objednávala jsem tam mamce nějaké krémy a sobě si teda přihodila tyhle čtyři krasavice. Jedna stála 49,90 Kč v katalogové ceně z níž já mám ještě 23% dolů.
Nevynechala jsem ani Avon, kde já si obvykle vybírám měsíc předem, jakože v únoru si objednávám, co mi přijde např. v březnu a tak. Dorazil mi můj oblíbený rozčesávač na vlasy s mangem z řady pro děti.  Je to úsměvné, ale stojí asi 70-80 Kč a je super, hezky voní i rozčeše. Poprvé budu zkoušet tělový peeling z Planet Spa The Energize Ritual a nakonec na doporučení Haničky sprej na rychlejší uschnutí laku na nehty. Celý nákup mě stál 299 Kč. 

Od mamky jsem dostala když mě byla navštívit masku na vlasy Beauty Formulas s kokosovým olejem. Ještě jsem jí nezkoušela, ale mamka ví, že já mám masky ráda. 

To by bylo pro dnešek vše. Je toho zase požehnaně, snad vás už s těma všema nákupama poslední dobou neštvu, ale nebojte budou zase nějaký recenze. Akorát to teď jde pomaleji :) A čím jste si zpestřily únor vy? Dejte mi vědět do komentářů

Sabča


8 komentářů:

  1. Ahoj Sabi,
    zdravím z dovolené. Já si myslím, že nákupy jsou v pohodě. Co se týče Biodermy, jsem z ní v poslední době moc zklamaná. Mám tady nějaké věci na opalování a je to bída. Příště si olejíček koupím zase jen u Ziaji, to je jistota. Catrice dekorativka je moc fajn, mám ji ráda.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, já s Biodermou nemám tolik zkušeností. Zkoušela jsem tenhle mycí olej, pak kdysi nějaké věci na pleť krém a gel a gel dobrý, krém se mi nevsakovat, udělal hrudky a hotovo. Mycí olejíček bych hodnotila jako docela průměrný, příště bych si asi spíše koupila Niveu z drogérky a nebo Ziaju na tvé doporučení.

      Vymazat
  2. Já jsem si v únoru pořídila nové botky a dvě nové podprsenky - to byly nejdražší únorové nákupy. Jsem zvědavá na zkušenost s odličovačem Nivea, že bych něčím prostřídala Isanu. Oni jinak všude mají odličovače na oči s olejovou složkou a ty mně moc nesedí

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, nakupuješ kosmetiku celkem dost, mnohem víc než já :) Já v únoru hodně utrácela za knížky, nedokázala jsem odolat některým slevám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domčo, musím přiznat, že kosmetika je moje největší neřest a teď se mi tu hromadilo nákupů vážně hodně, když jsem to chtěla trochu rozložit, aby nevycházely jen nákupy protáhlo se to až na březen. Mnohdy jsem bojovala s tím, aby věc vyšla v nákupech než jí mám spotřebovanou a právě tímhle článkem se mi to podařilo skoro snad dohnat.

      Vymazat
  4. Super nákupy, na korektor kouknu taky. ☺☺ Hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
  5. Z tvých nákupů mám jen snad vyzkoušený Tangle Teezer :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tangle Teezer mám také, ale jiný a naprostá spokojenost. :)

    OdpovědětVymazat