středa 8. března 2023

Fashion Haul - Vivantis, Vinted, Lidl, H&M, Divokej Bill e-shop...

 Ahoj, vítám vás u dalších nákupů oblečení, tentokrát se dostane i na nějaké jarnější kousky. Využila jsem několika výhodných nabídek a začnu hnedka tou první.

Vivantis měl akci 1+1 na vybraný sortiment a ještě běžela 10% sleva na všechno. No a Sabča měla zrovna nákupní chutě...Prvním kupem je cardigan Vero Moda, stávající světle šedý už je tak na po doma a vzhledem k výdrži a kvalitě jsem zvolila stejnou značku akorát jinou barvu. Vzala jsem si tenhle černošedý melange dlouhý cardigan s kapsama z neskutečně mekkoučkého materiálu. Právě ten jsem měla v rámci akce zdarma jakožto levnější kousek. 
Druhou položkou je 3 pack kalhotek od Tommyho Hilfigera. Konečně budu moct porovnat Calvina Kleina a Tommyho Hilfigera. Vzala jsem si střih tanga, který sice moc nenosím, ale pod některé obepnuté věci je čas od času potřeba. Je super, že tu je černá, bílá a červená hnedka dvě barvy jsou krásně univerzální a ten odstín červené, ten je skvostný. Stály 688 Kč, což jsem platila za celý nákup i s poštou díky slevám a kreditům. Když si to rozpočítám, tak mě ty tanga vyšly vlastně 300 Kč a to je za tuto značku bezva. Nehledě na to, že se mi něco vrátí do Plné peněženky a něco ještě v rámci Vivantis klubu kreditů. 
Nejvíc jarním kouskem jsou tyhle romantické zavinovací Mohito šaty, dovolila jsem si využít krásných fotek z inzerátu. Šaty jsou z nádherného vzdušného materiálu na mě poněkud dlouhé a volné, už jsou v rukou babičky na zabrání a zkrácení. Ty stály 399 Kč. 
Poměrně štědrou objednávku jsem dělala na Lidlu, za časů kdy jsem ještě byla školou povinná jsem tam lovila kousky poměrně často a pořád tam čas od času nakoupím. Tentokrát jsem měla evidentně nějakou jarní pastelovou náladu. Pořídila jsem si nové pyžamo za jedno, které už je tak na vyřazení a to krásné bledě modré za 299 Kč a je to přesně ten lehký materiál, co úplně miluju. Dál tu mám hráškově zelený svetr, ten je trošku příliš oversized, určitě doporučuju vzít si o číslo menší, je dost široký a vypasovaný. Já ho vracet nebudu barva je nádherná a když se rafinovaně zastrčí vypadá dobře a stál nějakých 270 Kč. Na jaro jak když najdeš. Pod svetry a pak na léto tu mám trojici tílek, ty má Lidl za bezkonkurenční ceny a držej kvalitu i po několika sezónách už od nich jednu trojici mám. Tílka stála 249 Kč, tedy něco přes 80 Kč jedno. 
Od Kubíka jsem dostala resp. mi zaplatil tohle krásný šedomodrý bodyčko z H&M s řasením a spadlými rameny. Jedná se o dražší kousek okolo 600 Kč, ale za mě je skvostný, vynesla jsem ho hned na Valentýna na večeři. 
Pořídila jsem nám i trička na koncert Divokýho Billa, kam se chystáme. Tématicky z jejich merche, obecně věci z merchů jsou dost kvalitní až na vyjímky. Jedno stálo 500 Kč a brala jsem sobě i přítelovi. 
Z peněz, co mi vrátily za zimní bundu jsem pořídila batoh především na naši cestu do Říma s tím, že ho budu mít jako příruční zavazadlo tzn. jediné zavazadlo, co máme oba v ceně. Řídila jsem se dle rozměrů WizzAiru a rozměrů na e-shopu, tak snad to odpovídá. Já jsem na tohle hrozný pako. Jedná se o další kousek od lokální chrudimské značky Vuch. Zase jsem využila akce, kdy měl Vivantis 10% na vše, protože na Vuchu zrovna žádná akce neprobíhala. Ušetřila jsem tak bezmála 140 Kč a to se mi ještě vrátí něco v kreditech do Vivantis klubu a pak v rámci Plné peněženky. Batoh využiju i na výlety, můj bývalý školní už má to nejlepší za sebou. V plné ceně vyjde na 1350-1400 Kč, je to dost, ale jak často si kupujete batoh? 

Co na to říkáte? Jaký kousek Vás nejvíc zaujal? Dejte mi vědět do komentářů :)
Sabča



7 komentářů:

  1. To mě mrzí, že jsem tu akci na Vivantis prošvihla. Hned bych si něco koupila. Já právě zase nosím jenom tanga, takže já bych brala aspoň dvoje balení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Péťo, oni mají akce docela často určitě doporučuju omrknout :-) Já tam takhle lovím hlavně spodní prádlo i právě Calviny mám odtamtud.

      Vymazat
  2. Vinted nákup šatů, tak to se povedlo, jsou nádherné. :) Na Lidl shopu taky celkem nakupuji a jiné tílka mám také a jsem nadmíru spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju děkuju, ještě jsou v úpravě, ale pak budou skvostné.

      Vymazat
  3. Sabčo, povedené nákupy. Šaty jsou moc pěkné a barva cardianu hezky univerzální, takže se bude hodit ke všemu. Pokud jde o batoh, tak já kupovala ještě dražší (a to je určitě menší). Ale tahám ho už rok a půl denně a vypadá pořád dobře, takže se fakt vyplatil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, děkuju :-) Já právě do práce nosím vínový Vuch, co jsem kupovala na podzim a jsem s ním hrozně spokojená, takže na takový ty túry a jako příručák jsem volila stejnou značku. Uvidíme, jak se osvědčí zatím vypadá úplně v pohodě, že bude lehký a variabilní.

      Vymazat
  4. Ahoj Sabi,
    mně se nejvíce líbí ty květinové šaty, to je kousek, který bych taky nosila. Já jsem ve čtvrtek koupila novou kabelku a peněženku, resp. mi to koupila mamka. Chystám se udělat velký nákup spodního prádla, potřebuji trochu obměnit šatník.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat