neděle 26. března 2023

Skincare všehochuť - kyselina hyaluronová od Revolutionu, Oriflame cleanser s kyselinou salycilovou...

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Sešlo se mi doma pár kousků, které úplně nepoužívám v rámci ucelené řady, jedné značky nebo tak a ráda bych vám je zrecenzovala, rozhodla jsem se tedy pro tento formát.

Revolution Skincare London 2% Hyaluronic Acid 
Hyaluronka je moje oblíbená složka a nesmí v mé rutině chybět, po spotřebování té od The Ordinary jsem se rozhodla vyzkoušet tuto, koupila mi jí babička. Já jí běžně aplikuju po vyčištění pleti a přestříknutí tonikem na zvlhčení neb na sebe váže vodu v pleti a když tam žádnou nemáte logicky vás vysuší. Oproti The Ordinary tato neobsahuje vitamin B5 a troufnu si říct, že na celkovém efektu je to vidět. Jakoby tomu něco chybělo. Jinak sérum nijak nelepí, nevoní, nedráždí a pracuje se s ním moc dobře. Hlavně je super, že ho seženete běžně v dmku a to já mám po ruce víc než Sephoru. 
Oriflame Optimals Urban Guard 3D Multifunctional cleanser 
Z nějakého důvodu jsem čekala, že se bude jednat o čistící gel, což se nestalo. Je to spíše takový krémový čistič s obsaženou kyselinu salycilovou, který je následně třeba smýt houbičkou bez ní to jde poněkud obtížně. Mimo salycilovou kyselinu obsahuje i polyfenoly z norského smrku nebo borůvková jadýrka. Já preferuju gel nebo pěnu, ale nebylo to vyloženě špatné. Znovu bych si to spíš nepořídila. 
Avon Clearskin Bleamish Claring Clean Refreshing Toner with wheat extract & aloe vera
Avon má za mě nejdostupnější dobrá alkoholová tonika na vysušené nějakých problematických partií po mechanickém čištění. Tohle je zrovna fialové, ale ještě mám doma podobné z nějaké modré řady. Obě jsou parádní a můžu je doporučit k tomuto účelu. 

Jaké jsou vaše oblíbené aktivní látky v rámci péče o pleť? Dejte mi vědět do komentářů :)
Sabča


2 komentáře:

  1. Od Revolutionu jsem žádnou kosmetiku ještě nezkoušela, ovšem kyselinu hyaluronovou mám velmi ráda!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi,
    od Revolution mám doma určitě nějaké sérum a hlavně momentálně používám jejich hydrogelové polštářky pod oči a jsou výborné. To alkoholové tonikum na pupínky je skvělé, mám ho doma také otevřené. Používám ho už několik let a skvěle funguje.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat