středa 29. března 2023

Nákupy & Novinky - Action, Rossmann, Wiky, Notino, Alza, Knihy Dobrovský

 Ahoj, vítám vás u dalších nákupů a novinek. Troufnu si říct, že už jsem to v tomto formátu trochu dohnala a tak už by to nadále neměl být takový nákupový mordor jako dosud. 

Začnu nákupem v Actionu, kterým jsem se odměnila za ty doktory. Navíc nejeden z kousků jsem tam potřebovala a šla jsem tam tedy cíleně. V první řadě to bylo pro odličovací tamponky, které zde mají nejlevnější a jsou v pohodě. Vzala jsem poslední tři balíčky, co měly kus za 19,90 Kč. Po minulé příjemné zkušenosti s maskami the MASK Dr. jsem vzala s probiotiky (tu už jsem měla) a pak s bakuchiolem ta mě zaujala. Do třetice masek na obličej tu mám plátýnkovou masku, na níž by ovšem místo vodového séra měl být jíl, no jsem na to zvědavá. Z masek ostatních kategorií tu pak mám jednu na ruce a čistící pásky na nos se zvířecími vzory. Borec na konec jsou pak houbičky na make-up, kdy tři stály 55 Kč - to je až směšná cena a rozhodně se neztratí. Celkem jsem v Actionu platila 270 Kč. 
V Rossmannu jsem byla taktéž cíleně, tam pro moje oblíbené odličovače na Oči Isana kus za 34,90 Kč. Nedostanu se tam úplně často, proto rovnou dva kousky. Balea stále ne a ne přijít s nějakou novou limitkou holících gelů a pěn, a tak jsem podlehla Isaně limitované edici s názvem Secret Berries.
Naposledy jsem si kupovala nový fixy nebo pastelky na střední a poslední dobou si čas od času zase vybarvuju. Chtělo to nějaký nový kreslící potřeby, zavítala jsem proto do Wiky a ukořištila oboje od značky Koh-I-Noor fixy 20 barviček za 84,90 Kč a Mondeluz akvarelové pastelky za nějakých 120 Kč. Ono mi to zas dobrý 3-4 roky vydrží. 
Na Notinu jsem objednávala dárek pro kamarádku, pro sebe jsem přihodila už jenom antiperspirant bez hliníkových solí, na zkoušku tentokrát od značky Dove za 126 Kč. No a v druhé řadě suchý šampon, už doma totiž žádný nemám. Tentokrát jsem upustila od Batiste a objednala Schwarzkopf Proffesional Osis+ je o něco větší než Batiste a stojí jen nepatrně víc. Na celý nákup jsem využívala ještě slevový kód na 30% slevu. 
Catrice fixační sprej mi doslova mizel před očima, během jednoho nákupu jsem v Kauflandu zbystřila u stojanu Essence a přihodila jsem tenhle Fix & Last 18h fixing spray za 89,90 Kč bez alkoholu. Jsem toho názoru, že zrovna fixační sprej není úplně položka do níž by bylo třeba nějak více investovat. 
Dosloužily mi oboje sluchátka, co jsem měla a já je využívám hojně v práci i doma. Zabrousila jsem ke značce Sony, kde se mi v minulosti osvědčily klasické pecky a přítel od nich má sluchátka přes hlavu ještě z dob krále Klacka a pořád fungují perfektně. Zaujaly mě tyhle krásně pomněnkově modré a vyšly na nějakých 1500 Kč. Opravdu nejlepší bezdrátovky, co jsem zatím měla s velkou kapacitou baterie, hnedka nabité, pohodlné, bez problémů se skrze ně dá telefonovat. 
V rámci tentýž objednávky jsem si kupovala i žehličku od Sencor, zaujala mě barevně, cenou i funkcemi. Já jsem chtěla, aby byla samočistící neb máme hodně tvrdou vodu (sice do ní zatím leju destilku, ale co už) a uměla i vertikální napařování oděvů. Vyšla na nějakých 7-8 stovek a už jsem s ní žehlila dvakrát a to jí mám zhruba týden. 
Zakončím to dnes knihou, kterou jsem měla přeobjednanou někdy od února. Nemůže to být od žádné jiné autorky než Caplinové pod jejím pseudonymem Jules Wake. Jedná se o S láskou z Riviéry, ze série S láskou, kde já mám zrovna rozečtený díl třetí z prostředí Říma. Dala jsem za ní 311 Kč na Knihy Dobrovský. 

To by pro dnešek bylo vše. Co ať už praktického nebo pro radost jste si koupili vy? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča









5 komentářů:

  1. Já se snažím moc nenakupovat, ale zrovna tento týden jsem to úplně porušila a objednala jsem si pár kousků na Zootu (šaty, kardigan, dvě tílka a kabelku), jsem zvědavá, jestli s nimi bude spokojená :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Mojí největší investicí v březnu byly dioptrické brýle. Jedny už jsem kupovala asi před dvěma měsíci, ale potřebovala jsem s novými dioptriemi ještě nějaké rezervní. A koupila jsem si tři knížky (tak to končí, když mi někdo nabídne slevu - v tomto případě to byl Dobrovský)

    OdpovědětVymazat
  3. Knihu mám také a snad v nejbližší době ji začnu číst :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty pořád tak vychvaluješ odličovač od Isany, že si snad pro jeden taky zajdu!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    tak si teď říkám, jaká jsem trubka. Byla jsem v Rossmannu a zapomněla jsem na ty odličovače, přitom jsem je měla na seznamu:-) Já jsem naposledy koupila svatební dar, který budeme dávat s přáteli na konci dubna.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat