čtvrtek 23. března 2023

Oblíbenci za Únor & Březen 2023

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Opět jsem se rozhodla spojit oblíbence za dva měsíce, abych je měla více čím naplnit. Hodně kosmetiky teď recenzuju samostatně, jak jste si mohli všimnou a troufnu si říct, že mi to poctivě jde. Únor utekl hrozně rychle, přičemž na přelomu únoru a března jsem objevila zajímavých věcí asi nejvíc, proto taktéž to spojení.

Dekorativní kosmetika

Během února jsem se docela rozjela, co se líčení týče a dostala jsem se k vyzkoušení spousty nových produktů z toho mi nejvíc padla do oka tato trojice. 

trend it up Powder blush mit glow effekt 026

Tvářenky mě hodně hodně hodně dlouho nebraly a tuhle jsem koupila prostě abych doma nějakou měla. Jedná se o hodně přirozenou zastřenou růžovou a od té doby jí používat téměř při každém líčení. Je vhodná i pro tvářenkové neználky, protože se to s ní nedá tak snadno přehnat. Drží celý den a dělá takový pěkně šťavnatý look.

Catrice Oil-Control Matt Fixing Spray 

Příjemný fixační sprej, díky kterému mi makeup držel celý den bez jakéhokoliv slívání a podobných nepříjemností. Má trošku ocásek, co se týče nějaké vůně a hodně rychle mizí, ale opravdu funguje a seženete ho v každé drogerii. 

Rimmel London The Multi-tasker korektor

Tenhle korektor jsem si kupovala na doporučení Haničky a je super. Já ho používám pod oči, takže jsem si vzala o něco světlejší odstín, abych docílila projasněného efektu. Je trochu hutnější a rychle schne, ale jinak dokáže dost překrýt, neslejvá se, nevysušuje a nedráždí. Jsem s ním moc spokojená. 

Pečující kosmetika

Schwarzkopf Osis+ Suchý šampon s lehkou fixací
Tohle byla láska na první pohled, resp. na první stříknutí. Přišel mi ve chvíli, kdy mi všechny doma došly a overnight Batiste nedělal vůbec nic. Doslova mě zachránil vlasy na zbytek dne, krásně voní a pro ofinkáče jako jsem já i skvěle lehce fixuje účes. Tomu říkám kompromis mezi suchým šamponem a lakem, to je vončo. Navíc nestojí o tolik víc než Batiste, ale je ho víc. 

The Inkey List Caffeine Eye Cream 
Můj milovaný kofeinový oční krém, který nevidíte poprvé, ale já se k němu musela vrátit. Je krásně hutný, nedráždí a máte po něm to oční okolí takový hezky napapaný. Stojí kolem 300 Kč, ale vydrží dost dlouho. V tomhle asi nebudu příliš experimentátor.

Avon Clean Refreshing Toner with wheat extract & aloe vera 
Alkoholová tonika na přejetí po mechanickém čištění jsou v poměru ceny a kvality jedny z nejlepších na trhu. Po dlouhé době jsem si je zase musela objednat, vzhledem k zhoršení pleti to i víc nípu (vím, že se to nemá, ale já prostě nevydržím to nevymákčnout) 

Filmy & Seriály 
Když se všechno po*ere: Woodstock 99 
Festival ve Woodstocku v roce 1969 sliboval mír a hudbu. Jeho obnovená verze po třiceti letech se ale nesla ve znamení nepokojů a brutality. Proč se to celé tak zvrtlo? Třídílná série dokumentující tragický ročník a vlastně i konec Woodstocku z pohledu pořadatele, security i návštěvníků. Já se musím přiznat, že jsem na to koukala jen tak jedním okem , no nic echt lepšího, co by mě zaujalo jsem tyto měsíce zatím neviděla. 

Hudba

No a to už by bylo pro dnešek všechno. Co se poslední dobou zalíbilo vám? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča

5 komentářů:

  1. Z kosmetiky neznám nic, ale co mě hodně potěšilo, je ta písnička od Lewise, naprosto ho miluji! ♥

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Koktejl Ticitaka v Coctail baru v KH. Kdybych už nebyla velká holka, co ví, že koktejly jsou zrádné a moje snášenlivost alkoholu velmi malá, tak bych si jich dala několik. Takhle zůstalo u jednoho a alkoholické vzpomínky :). A pak dortík triple čoko ve vedlejší kavárničce...

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, to tonikum od Avonu je top 👌💪👏, neznám lepší.

    OdpovědětVymazat
  4. Neznám vůbec nic co tu uvádíš, nicméně děkuji za rozšíření obzorů :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    já jsem si v poslední době oblíbila linky z Avonu, paletku na tvář Hourglass a vrátila jsem se k paletce stínů Noveau od ABH.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat