čtvrtek 30. března 2023

Rituals - Ritual of Hammam

 Ahoj, vítám vás u dnešní recenze. V rámci výprodejů na Sephoře se mi za přívětivých sedm stovek podařilo získat celou Rituals sadu z řady Ritual od Hammam tedy té eukalyptové, kterou jsem chtěla vyzkoušet. Mám tu tělový krém, scrub a sprchovou pěnu. Difuzér zahrnu zřejmě do nějakého vypálena nebo spotřebována. 

Pěnící sprchový gel 
Vůbec prvním z vyzkoušených produktů jest sprchový gel, který se po vymáčknutí mění na příjemnou krémovou pěnu. Na první přičichnutí se jedná o unisexovou eukalyptovou vůni s takovým hořkým ocáskem. Je to takhle na zimu super příjemný produkt, akorát kapánek rychle mizí, když si vezmu kolik to stojí. Jako dárek nebo na takový to sebe rozmalování doporučuji. Popravdě doufám, že zase udělá tenhle typ produktu Balea nebo Isana v rámci nějaký limitky.

Hloubkově čistící tělový scrub 
Tenhle peeling je na první dobrou suchý a docela hrubý s velkými krystalky = spoko Sabča. Musíte si akorát dávat pozor při nanášení, protože jak je suchý tak se dost drolí. Jinak obsahuje i vyživující olejíčky a krásně promasíruje, provoní pokožku. Tohle malé 125 g balení jsem já měla jen na tři použití. 

Povznášející tělový krém 
Co mě mile překvapilo jako první je konzistence, je trochu hutnější a krém má stejnou intenzivní parfemaci aniž by jakkoliv dráždil. Přijde mi, že drží možná malinko kratší dobu než drží Mehr, ale to může být pouze subjektivní. Krásně vyživuje a vyhlazuje, kéž by ho tam bylo větší balení, tohle bych si nechala líbit. Na zimu paráda ač pro mě tak na čtyři namazání. 

Byla jsem spokojená se všemi produkty, voní moc příjemně a jako dárek taková sada poslouží pro ženy i muže, eukalyptus přeci jen může sedět naprosto každému. Kord v odbobí rymeček a chřipeček je to taková dobrá volba. Já si určitě od Rituals budu nadále přát vyzkoušet další produkty. Zatím všechno, co jsem měla bylo báječný a voňavý a ty obaly? Lovebrand! 

Máte taky nějaký dražší rozmazlovací značky? A můžu je vidět? :-D Podělte se se mnou v komentářích...

Sabča


5 komentářů:

  1. Ahoj Sabi, jooo tuto řadu znám, moc fajn. ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem od Rituals měla zatím jen antiperspirant a sprcháč se sakurou. A teď mám v koupelně nachystaný scurb Jing.

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle řadu vyzkoušenou nemám, ale ostatní mi zatím velmi voněly!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, já této kosmetice neholduji, ale pár produktů jsem vyzkoušela. Tato vůně je skutečně krásná. ☺

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    tuto řadu mám doma taky, ještě na ní nedošlo. Na rozmazlování mám přesně jako ty Rituals, je to moje oblíbená značka. Teď jsem si koupila jejich limitku na jaro:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat