neděle 4. prosince 2022

Spotřebováno #46 za Listopad 2022

 Ahoj, vítám u dnešního velmi plodného spotřebována, jak jsem již avizovala listopadová spotřeba je velká. Část jsem si fotila ještě pár dní před koncem měsíce s tím, že dofotím, co mi ještě dojde abych to vůbec stihla sepsat. 


Nivea Naturally Good Natural Oat & Nourishment Body Lotion
Tohle tělové mléko jste mohli vidět v oblíbencích, takže ano sedělo mi. Hydratovalo, vyhlazovalo pokožku a mělo jen jemnou parfemaci. Navíc jsem ho koupila v nějaké super akci, takže vyšlo i dobře finančně. Jenom ta "inovace" v rámci balení mě teda nebere. 

Oriflame Essentials Cold Cream with vitamin E & Canola Oil & Cocoa Butter
Krém prapůvodně určený na obličej, co jsem si kdypak vzala abych měla poštu zdarma. Já ho využila na tělo, protože by mi dle mého odhadu ucpal póry. Vůní dost přípomíná klasický Nivea modrý krém. No nebylo to nic extra ani na to tělo, jsem ráda, že jsem to na obličej nedávala. 

Balea Gel na holení s aloe vera a avokádovým olejem
Klasika u mě v koupelně, levný a funkční gel na holení, který poměrně dost napění. Však víte, že si Balea gely a pěny na holení kupuju prostě pořád. 

No Planet B Sprchový krémový sprchový gel s borůvkou a mandlemi
Nová přírodní privátní značka DM, na jejíž sprcháče jsem psala samostatnou recenzi

Tesori d´Oriente Japanesse Ritual with Tsubaki aviváž 
Tuhle aviváž jsem dostala a byla super - měla intezivní parfemaci až takovou luxusní. Stačilo jí méně než jiných běžných značek a klidně bych si jí až spotřebujeme domácí zásoby pořídila. 

Denkmit Univerzální úklidové ubrousky s vůní levandule 
Moje první úklidový ubrousky a už by mě to táhlo si je kupovat pravidelně. Tyhle s vůní levandule čistily vážně super a člověk to má tak jako furt při ruce. Je možné, že si zase nějakou variantu koupím, obzvláště ty jejich různé limitované edice jsou a bývají zajímavé. 

Avon Šampon pro poškozené vlasy s kopřivou a lopuchem 
Velké balení šamponu na poškozené vlasy, který je zároveň až do poslední třetiny, kdy si na něj zvykly nezatěžoval. Jeden z nejlepších šamponů, co jsem letos měla. Poměr cena: kvalita asi jen tak něco nepřestřelí. 
Avon Nutra Effects Matte Micellar Water pro smíšenou až mastnou pleť 
Klasická Avoní micelárka - dobře odlíčí i vyčistí lehce pleť, já po ní na čištění používám ještě pěnu nebo gel a úplně v pohodě. Mám teď načaté další balení - sešly se mi doma dvě. Radši mám tu růžovou než tuhle, ale nemám problém to spotřebovat. 

Cien Hydro Boost Tissue Mask s extraktem z granátového jablka 
Tohle se nepovedlo a to tak, že vůbec. Plátýnko je naprostý nesmysl tvarově a náplň je šíleně navoněná, jak kdyby to ani na obličej přijít nemělo. Vůbec mi to nedrželo, pleť mě sice nepálila, ale efekt jsem též žádný neviděla. Cien se poslední dobou snaží napodobit populární produkty z drogérie či co, ale nejde mu to. 

Lush Snow Fairy Tělový krém vzorek
Při nákupu v Lush jsem dostala jako dárek k nákupu vzorek jejich předvánočního hitu Snowa Fairy a to v podobě krému na tělo. Voní to jako žvýkačky a je to růžové, jinak je to průměrný tekutější krém. Já si z tohohle mrňavého vzorku namazala jednu nohu, takže to nemohu posuzovat nějak komplexně. 

Isana odličovač oří 
Ověřený levný odličovač z Rossmannu se poslední doboi pěkně proflákl a bývá vyprodaný -ani se nedivím. Dělá stejnou ne-li lepší službu jako jeho trojnásobně drazí kolegové. 
Denim Triple Detox sprchový gel
Tenhle sprcháč měli kluci v létě jakožto na sprchování po koupání, ale nakonec se dopoužíval doma...Za mě ta vůně je taková jak na někoho starýho :-D ale jinak s ním byli všichni spokojeni z mužského osazenstva. 

Dermacol Aroma Ritual Antistresový tělový peeling Hrozny &Limetka
Na mě akorát hrubý a krásně ovoněný peeling. Většinou střídám vodní meloun s tím, když někde seženu hrozny & limetku. Obě varianty jsou takové sladké letní ovocné a nedám na ně dopustit. 

Avon Naturals Balzám na rty s včelím voskem
Tohle jsem nějak nezvládla spotřebovat a už to změnilo vůni i konzistenci. Jedná se o Avoní obdobu zázračného kelímku. Prostě takový ten balzám nejen na rty, ale i na odřený nosy nebo suchý lokty. 

OLLEHENRIKSEN Banana Bright Eye Cream
Tenhle krém já posouvám dál - opět na pleť kord na oči nesmyslně převoněné a dráždilo mi to oči. 
Ziaja sprchový gel s vůní perníčku
Tekutější sprchový gel s vůní skořice a perníčků se takhle koncem listopadu vyloženě hodil. Vůbec nevysušoval, dobře pěnil a krásně provoněl a zahřál vaše čichové buňky. Škoda jenom, že ho je pouze 160 ml takže i rychle mizií. 

STR8 Red Code sprchový gel
Moje oblíbená drogérková parfemace pánské kosmetiky. Přítelovi též vyhovují, takže teď kupuju právě STR8 nebo klasicky Nivea MEN, když chci naopak něco pečujícího. 

Ziaja tělový peeling s vůní perníčků a skořice 
Hodně olejový peeling s akorát zrníčky, která se musím vytknout trochu hůř rozpouštěla, ale nic kvůli čemu by se produkt nedal použít. Za mě úplně v pohodě, člověk se pak skoro nemusel ani mazat, 

Balea Körper Butter s kakaovým máslem a vůní bobulí pro suchou pokožku
Pamatuju si časy, kdy Balea měal skvělý hutný tělový máslo, co vám pak tály mezi prsty. No tak přesně ty časy jsou pryč - tohle je další tekutá, nevoňavá a už vůbec ne hydratační nesmyslnost, kterou já nevyužiju ani na nohy. Je to prostě doslova k ničemu. 
Batiste suché šampony
Už jsem říkala, že se mi teď šíleně mastí vlasy což? Tohle je důkaz místo slov, za jeden měsíc dva suché šampony jsem nikdy nedodělala. Star Kissed byl určitě lepší a to hlavně parfemací. Sunset Vibes mi docela smrděl, takže jsem byla ráda, když jsem se ho zbavila. 

Loreál Excellence Creme 4.54 Mahagonově hnědá 
Moje klasika a stálice na barvení hnědou, co už nosím od jara. Super nedráždivá barva za 150 Kč a mají jí v nádherných odstínech a obzvláště ty hnědý fest drží. 
Dalli ubrousky do sušičky 
Moje oblíbený sušičkový ubrousky, dají se sehnat v takových těch krámech s německou drogerií. Jsou fakt hrozně příjemný, pevný a dobře se používají.  Já s nima po použití ještě otírám ten "filtr". 

Babylove ubrousky Sensitive 
Ubrousky na dětský prdelky já kupuju jako takový ty na utření rukou od makeupu, opravení linky, utření nějakého nepořádku, prostě na všecko. Vyjdou cenově nejlevněji v takovém to balíčku, kde máte troje. 

Isana, Linteo a Alvira odličovací tamponky - všechny jsou v pohodě a koupila bych si je klidně znovu. 
Pepco Aromatherapy Home Premium Edition
Tuhle svíčku jsem dostala od kolegyně k narozeninám a voněla moc hezky, tak jako lehce, ale zároveň provoněla.  Hořela teda docela dost rychle, já jsem jí pálila nějaké tři-čtyři dny, ale je fakt, že hodně hodin. Občas měla tendence trochu čoudit, ale at all jsem byla spokojená. 

Yankee Candle Vanilla Cupcake 
Svíčka, kterou jsem taky dostala k narozeninám od tátovi manželky. Vanilku bych si sama od sebe asi nevybrala, ale moc mile mě překvapila. Hořet vydržela sakra dlouho, několik měsíců jsem jí měla načatou a provoněla vždycky celý patro. 
Neutrogena CICA-Repair maska na ruce a maska na nohy
Obě si byly velmi podobné, proto je shrnu jako jeden produkt. Jedná se o masky krémové s účelem hydratovat, což obě dělají velmi dobře. Bez následného pravidelného krémování ale neudělají žádný efekt. Je to spíš, když ty ruce a nohy vystavujete nějaké větší zátěži nebo jste třeba nekrémovali a chcete začít nějakou větší hydratací. Oboje je udělaný dobře, někdo nad tím přemýšlel, ale na mě je to poněkud drahé.

S Neutrogena maskou na nohy musím opět srovnat dvoufázovou Balea masku, která za třetinu nebo čtvrtinu dokonce ceny dělá tu samou službu. 

Tetesept Happy Gingerbread man koupel s pomerančem a kardamomem
Původně jsem si myslela, že to bude sůl ovšem je to pěna do koupele s velmi intenzivní vůní, kdy si doslova připadáte, že se koupele v takovém tom nápoji horké jablko. Kdyby se to dělalo v láhvi, tak sem s tím takto to je spíš taková neekonomická jednorázová blbůstka. 
Garnier Hydra Bomb plátýnkové masky
Moje lásky drogérkové se u mě prostě drží a potřebuju doplnit i jejich zásoby V listopadu jsem spotřebovala hnedka tři - noční s chrpou, aloe a granátové jablíčko. Všechny krásně zhydratovaly a vyživily pleť. Miluju!

Oriflame Love Nature Vitality Sheet Mask with Orange & Oat
Z nějakého důvodu teď bývá častěji v akci tahle oranžová verze starých miluju přírodu Oriflame masek. Vyhovují mi obdobně jako Garnier akorát s partnerskou slevou vychází lépe a já za to mám i body. 
Maybelline Fit Me Matte + Poreless pudr 
Z téhle řady jsem snad neměla nic, co by mi nesedělo. Pudr už mám tenhle tak potřetí bohužel už jsem ho měla dlouho a krom toho, že už byl jak křída byl už jen v rozích. Balení je super do kabelky, protože pod poudrem se skrývá labutěnka a zrcátko. Určitě ho nemám naposledy :-)

Maybelline Colossal Big Shot
Moje léta nejoblíbenější řasenka v celé drogérii a to ve všech dostupných variantách. Teď jí dává docela na prdel Gabriela Salvete, ale i tak si dovolím vám ji doporučit. Dělá objem i lehce prodlouží. 

Oriflame  THE One Face Styler Highliter 
Tahle věc mi bude dost chybět, ale přetahuju už expiraci a to tak, že dost. Rozjasňovač v tyčince je naprosto blbuvzdorná věc u který hnedka vidíte efekt. Budu si muset zase nějaký pořídit. 

Catrice Caligraph linka ve fixu 
Moje nejoblíbenější linka a taky další věc, co mi doma chybí. Budu pro ní muset po výplatě do drogerie nebo si jí objednat. Na to prostě nic kolem stovky z drogerie nemá. 

Rimmel London Wonder Ink linka ve fixu
Tahle linka byla taky v pohodě, akorát byla taková trochu nemotornější na malování a mokřejší. Pak už ovšem držela a docela jsme si na sebe zvykly. 

No a to už je pro dnešek všechno. Myslím, že na moje poměry docela slušná spotřeba. A jak to šlo v listopadu s kosmetikou vám? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča


9 komentářů:

  1. Sabčo, já ještě tašku se spotřebovanými kousky neprozkoumala, ale bůhví co to nebude (třeba dekorativka myslím žádná - ostatně třetinu měsíce jsem strávila na neschopence a to se člověk moc nemaluje :D).
    Z tvé spotřeby znám masku Cien (taky mne nenadchla, i když tolik kritická ani nebudu ;-)) a odličovák Isana. A tu svíčku z Pepca máme v jiné parfemaci (papája s guavou) na chalupě a teď jsem si ji koupila i domů - přijde mi fajn.
    Zaujaly mne úklidové ubrousky Denkmit, protože vypadají na malé balení (já si tuhle koupila nějaké větší a ke konci už byly málo vlhké, což mne trochu zklamalo).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, děkuji za komentář. Jojo ty ubrousky od Denkmit byly v pohodě a taky se mi líbilo, že nevysychaly.

      Vymazat
  2. Za mě to je obrovská spotřeba, mám pocit, že tolik produktů snad doma nemám ani celkově :D Já v listopadu snad ani nic nespotřebovala, tím, že se snažím kupovat velká balení, tak mi to jde pomalu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domčo, to věřím. Já co jsem koukala na ty nákupy, tak to docela chápu. Já zase mnohdy velké balení vlasovky mít nemůžu, vlasy si na to zvyknou a nefunguje mi to...Takže zatím furt zkouším a zkouším a zkouším. Budu se teď pouštět do velkých balení sprchových gelů, co doma mám, ale i tam je to takové, že mě se do mé poličky v koupelně nevejdou = musím mít lahvičku 250 ml na přelévání. Proto možná i víc tíhnu k menším balením, že je to pohodlnější

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi, super spotřebovanci. Na tělové máslo Balea jsem o víkendu koukala, ale nepořídila. Díky moc za recenzi, škoda toho no. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  4. To je mega spotřeba! Jsem ráda, že ti sedlo tělové mléko od Nivei, pač ho mám doma také. Jinak jsem nezkoušela nic z uvedeného :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hihi no já se snažím prokousat se domácími zásobami. Trochu jsem poslední dobou přehnala nákupy a jestli bude bohatý Ježíšek, tak nevím kam to budu dávat.

      Vymazat
  5. Ahoj Sabi,
    v listopadu jsem měla podobnou spotřebu jako ty, což je na mé poměry taková klasika. Myslím si, že prosinec bude obsáhlejší, mám tu hodně miniatur z adventních kalendářů. Tělové mléko Nivea jsem nyní koupila v akci v Rossmannu, tak jsem na něj hodně zvědavá. Pěnu na holení Balea znám a je dobrá. Sprchové gely No Planet B jsem si taky koupila a moc hezky voní. Tesori aviváže jsem si ve velkém pořídila na drogérii Zde. Ten šampon z Avonu je hodně chválený a dost často ho ostatním objednávám. Nutra effects je hodně povedená řada v Avonu, jejich micelárky mám ráda. Isana odličovače kupuji pravidelně, taky ho budu mít ve článku Ta maska Cien byla průměrná. Dermacol peelingy nejsou špatné, ale raději mám verzi belgická čokoláda. Batiste suché šampony taky hodně používám, zrovna mám načatou verzi Original. Ubrosky Babylove a Alvira tamponky taky používám a jsem spokojená. Tu růžoou svíčku z Pepca jsem taky měla a byla moc příjemná.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat