středa 28. prosince 2022

Co jsem dostala k Vánocům? | What I got for Christmas?

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, který bude věnovaný dárkům, co jsem dostala od mých přátel a rodiny. Doporučuju Vám udělat si něco dobrého k pití, předpokládám, že článek bude trochu delší.

Prvního Ježíška mi nadělila Hanička z blogu Číčulka moje blogová kamarádka. Hanička mě vždycky rozmazluje a i tentokrát jsem dostala spoustu dárků. Mám tu štědrou nadílku masek z Actionu, na které určitě mám v plánu udělat samostatný článek, jsem zvědavá hlavně na ty the MASK Dr., protože vím, že Haničce seděly. Pak tu mám zlatou hydrogelovou, na vlasy v takovém turbanu a na vlasy krémovou s arganovým olejem. S Haničkou se často upozorňujeme, co kde v kosmetickém světě nového  a mně padla do oka Isana limitka Scent of Harmony, která je nápadně podobná produktům značky Rituals a nejen podobná část produktů voní jako Mehr řada. Já bych neměla šanci to sehnat a tak mi spadla brada, když jsem to v balíčku našla.  Když je řeč o celých řadách dostala jsem i kompletní Soothe řadu od Avonu, kde mám vyzkoušenou micelární vodu a čistící gel s tím, že mi oboje sedlo. Tak teďka budu moct čistit pleť ostošest. Avonem i navážu dostala jsem z Avonu jednu z jejich letošních novinek Avon Eve Privé, to je taková příjemně svěží ač sladká vůně -jasmín, cedr a jablko. Také tu mám pilníček na nehty a peeling od Dermacolu, ty já nejradši a hlavně mi už peelingy doma docházely. A jako nekosmetický dárek nakonec jsem dostala plátěnku a hrneček Čtení je moje terapie, což na mě sedne jako prdel na hrnec. Děkuju Hani 💗

V rámci budování vztahů s obchodními partnery jsem dostala dárkovou kartu do Sephory, takže jsem si splnila svůj materiální sen a objednala si svůj vysněný parfém Dior J´Adore v 30 ml balení a jako druhou vůni hlavně na jaro a léto Guerlain Paris Aqua Alegoria Rossa Rossa, ta byla v 75 ml nejméně. Co mě pěkně nakrklo je, že Sephora má omezený kolik peněz z karty lze uplatnit na jeden e-shopový nákup a tak jsem musela vše rozdělit do několika objednávek. Část jsem si doplácela sama. Kromě dvou vůní jsem si vybrala ještě svůj první kousek od Benefitu tzn. tekutý rozjasňovač High Beam což je takový studený do růžova rozjasňovač, kterej ale dělá bombastický efekt a já už ho teď miluju. Ve slevě jsem musela vzít i tělový našlehané máslo  s názvem Unicorn Fruit neboli jednorožčí ovoce od značky Truly. Tu já vykoukala na Tik Toku a už se dá sehnat právě na Sephoře. Potřebovala jsem doplnit objednávku, abych neplatila poštu, tak jsem tam přihodila dvoje odličovací tamponky. No a ten zbytek jsou vzorečky k těmto radostem. 
Od kolegy jsme všechny ženský na firmě dostaly každá kosmetický balíček od značky Schminka, což je značka, co dělá jeho přítelkyně. Já jsem tam našla dvě svíčky jednu "Pohodičku" a druhou malou pro štěstí. Pak nějaké šumivky do koupele jednu jasmínovou a druhou ve tvaru jing jangu. Z dekorativní kosmetiky monostín a to je přesně moje barva taková světle růžová třpytivá no a jejich nový produkt - řasenku. 
Od kolegyně Zuzky jsem dostala taky vánoční nadílku. Dostala jsem zahřívací polštářek na ruce, ten se bude hodit. Poslední dobou mám ruce jako led. Potom tu mám malou svíčku z včelího vosku ve tvaru dárečku a andělíčka pro štěstí. 
Vánoční pětiboj jsme začali u mé maminky a jejího přítele, kde jsme si v podstatě udělali Štědrovečerní večeři a všechno jako na Vánoce bývá. Dostala jsem novou Caplinovou tedy titul Hrad ve Skotsku, černé tričko od značky O´neill snad to píšu dobře a stříbrný prstýnek. To jsem si vybrala sama již s předstihem. Překvapení pak byl poukaz na 2 000 Kč na portál Spa.cz, kde už jsem sondovala a nevypadá vůbec špatně pobyt v Kroměříži nebo v Mariánských Lázních. Od Terezky jsem dostala sprchový gel Balea s vůní mléko a med, tu já mám moc ráda. 

Na Štedrý den jsem byla už po čtvrté u přítele rodiny, kde i bydlíme. Letos nás bylo opravdu hojně, takže i dárků bylo povícero. Od Kuby rodičů jsem dostala chňapky do budoucího doma a nádhernou tmavě modrou deku s beránkem zespod a norským vzorem. Pak taky kulmu, co dělá tři lokny najednou, to by mohlo docela ušetřit čas. Od Kuby na této fotce mám Lelosi Black mamba černé legíny a opravdu jsou jako druhá kůže. 
Kuby babička mi nadělila šperkovnici, co jsem si přála a já jí ještě ten večer naplnila. Konečně už se mi nebudou zamotávat řetízky. Je to takováhle akurátní bílá šperkovnice, má i zámek v případě nějakého cestování s ní a zrcátko. 
Překvapení mě čekalo od Kuby, pod stromečkem jsem našla Marshall reprák Stanmore II, o kterém jsem se na podzim zmínila, když jsme se bavily o přehrávači do kuchyně a obýváku do budoucího doma. Tenhle teda budu používat už teď je úplně boží. Kuba se úplně zbláznil a já to pod stromečkem obrečela. 

Štedrý den bych završila skleněnýma miskama, co jsme dostali společně od Kuby tety a strejdy, ty nám ještě ve výbavě kuchyně chyběly a na různé saláty, těsta, těstoviny a jiné kuchtění jsou úplně boží. Navíc díky těm kruhům kolem dokola se nám budou hodit k talířům, které jsme dostali vloni. 
Druhý den jsme šli na oběd ke Kuby babičce a dědovi, kde se schází další široká část Kuby rodiny. Od jeho babičky jsem dostala knížku Kosti v srdci, kterou jsem si přála a pak jsme s Kubou společně dostaly koruny. Kuby teta dělá Avon a pod stromečkem jsem našla kosmetiku právě této značky. Konkrétně tu mám tělový sprej, pěnu do koupele, krém na ruce, sprcháč (co voní dost autenticky jako mandarinky), konturku na rty, rtěnku, zlatou masku na obličej a svíčku od značky Heart & Home. Vše určitě bez problémů využiju, ale jako top top musím označit svíčku a sprcháč to je oboje boží.
Odpoledne jsme přejeli k mojí babičce z máminy strany, kde se scházíme i s tetami a sestřenicemi. Od tety jsme s Kubíkem dostali voucher do nedalekého obchůdku s italskými delikatesami v Kutné Hoře - Pecorino a prosecco. A od babičky potom koruny, od dědy jsem je dostala již s předstihem a ty už mám utracené.
Následující den jsme zakončili vánoční pětiboj u babičky z táty strany, kde se sejde babička, táta s rodinou a ještě strejda s rodinou. Od strejdy a tety s klukama jsem dostala kosmetický balíček. Konkrétně celou vanilkovou řadu na vlasy, co mě vůní úplně připomíná vaječňák. Určitě bude časem samostatná recenze. Na tělo tu mám krém s oleji, co opravdu moc hezky voní a trojici cukrových peelingů na obličej celkem na šest dávek. 
Jako překvapení zřejmě od tátovy ženy jsem dostala svíčkovou sadu od Yankee, ta se hodí. Svíčky mi doma už docela dochází a díky tomuto setu vyzkouším hned čtyři nové vůně. 
Od babičky jsem dostala tuhle trojici dárečků, které jsem si vybrala právě na předvánočních nákupech. Bleděmodrý svetřík z Lindexu, na ten už se moc těším - je hrozně příjemný a má stříbrné detaily na rukávech v podobě knoflíčků. Pak tu mám černý legíny taktéž z Lindexu, jsou takové hutnější tak by mohly něco vydržet. No a konečně a bez toho by to nebyly Vánoce - ponožky. Vybrala jsem si barevný, protože u těch se snadno pozná, že jsou moje. 
Dalším překvapením byla kosmetická čelenka s mašličkou, ty já používám hodně a některé už mám trochu poničené, tak je alespoň obměním. 
Hlavní dárek od táty s rodinou pak byly hrnce od Tefalu, sama jsem nám je vybrala. Hrnce do výbavy ještě nemáme, vzala jsem tyhle protože jdou na všechny typy sporáků a vypadají fakt pěkně. Do začátku jsou tam i všechny potřebné velikosti bych řekla. 
A završíme to mou nejlepší kamarádkou Monty, ta mi nadělila dárkovou sadu Dermacol v parfemaci hrozny a limetka, tu já tuze ráda. Mám tu tekuté mýdlo, sprchový gel a pěnu do koupele. 

No a co jste dostali od Ježíška vy? Pochlubte se mi v komentářích :-)
Sabča











 

10 komentářů:

  1. Panejo, to je dárečků! :-) Bohatý Ježíšek :-) Koukám, že jsi dostala taky dost svíček - já taky. A Kosti v srdci mám přečtené a je to naprosto boží kniha! Colleen nezklamala ♥ Jinak já jsem letos Ježíška zrušila, přeci jenom jsme dospělí a vše si koupíme, kdy potřebujeme. Ale abych nekecali, dali jsme si s přítelem maličkost a kupovala jsem dárky jen rodičům. :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já jsem za svíčky hrozně ráda, nebýt jich tak už bych doma neměla co pálit. V prosinci jsem svíčkové zásoby totálně zlikvidovala. Tak to se těším až se ke knížce dostanu. Popravdě já si Vánoce bez dárků představit nedokážu a stejně to má asi i zbytek rodiny.

      Vymazat
  2. Dostala jsi spoustu krásných dárků :) Já také dostala takový miš maš, největší radost jsem měla asi z knížek :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Sabi, tak sada nádobí mě zaujala už na Tvém IG. Parádní, to se to bude panečku vařit, úplně samo. ☺♥ Kosmetiku Schminka jsem neznala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, to si piš akorát ještě pár let si v nich nezavařím :-D musíme to nejdřív předělat všecko. Takže zatím veškeré nádobí bydlí na půdě...

      Vymazat
  4. Sabčo, to tedy byl pětiboj - návštěvový i dárkový :). Dárků jsi, resp. jste dostali fakt hodně a samé moc pěkné. Tak at ti všechno dělá radost.
    My pojali letos Vánoce hodně minimalisticky - i pokud jde o dárky. Ale něco pod stromečkem bylo ;-) - můžeš kouknout u mne na blogu.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, bylo to vskutku vyčerpávající. Bohužel to nemám, jak zmenšit na nižší počet návštěv oba máme velkou rodinu a já rozvedené rodiče od malička čímž se to ještě násobí. Já u některých človíčků ani nečekala takovou nadílku, ale samozřejmě si toho moc vážím.

      Vymazat
  5. Hrad ve Skotsku mám rozečtený a zatím jsem moc spoko! Jinak moc pěkné dárky, velkou radost bych měla z voňavek. A ta vlasovka od Balea je fakt skvělá!

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé dárečky :) Kosti v srdci si chci taky pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Sabi,
    dárečky jsou všechny moc pěkné a myslím si, že jsou přesně pro tebe. Doufám, že si je všechny užiješ!
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat