středa 14. prosince 2022

Ziaja a nejvíc autentická perníčková kosmetika, kterou jsem zkoušela

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, pustila jsem se do spotřebovávání zásob a v rámci nich i do hory dárků od Haničky v níž byla mimojiné perníčková sada polské značky Ziaja. No a mě provázela od začátku listopadu letos. 


Sada obsahuje všechny produkty, které značka v této parfemaci nabízí tedy cukrový peeling (149 Kč), krém na ruce (79,90 Kč) , sprchový gel (119 Kč) a hydratační tělovou pěnu (129 Kč). Jedná se o opravdu autentickou perníčkovou vůni, teda alespoň za mě se povedla víc než kterékoliv značce, co jsem zatím vyzkoušela. Cítíte jak perníkové koření tak špetku skořice, vůně do chladných zimních večerů jako dělaná. 

Započala jsem testování sprchového gelu a tělového peelingu, tak u nich začnu i v článku. Peeling je mléčné konzistence s na první dojem drobnými částečkami. Při rozpracování na pokožce parádně obrousí, vyživí i provoní. Dobře se oplachuje a celkově se mi s ním dobře pracovalo. Sprchový gel je tekuté průzračné konzistence, dobře pění a vůbec nevysušuje. Co se týče vůně po sprše se nezdrží. Balení je menší než obvykle a má nějakých 160 ml, takže mě stačil na nějaké zhruba dva týdny. 
Druhou polovinu tvoří krém na ruce a tělová pěna, oboje si dovolím shrnout jednou recenzí. Obě mazadla jsou spíš lehčí, není to na nějak markantně vysušenou pokožku, ale opět to má příjemnou hřejivou vůní. Krém já bych na zimu mohla mít trochu hutnější, tělová pěna byla v pohodě, jak jí není tak velké balení. 

Celá sada jako taková mi vyhovovala, znovu bych si klidně pořídila peeling a sprchový gel. Jaké vůně volíte na předvánoční období vy? Našli jste nějakou takovou předvánoční kosmetiku? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča



8 komentářů:

  1. Já si na skořicovou vůni v kosmetice nijak moc nepotrpím, ale pro milovníky perníčků to vypadá jako zajímavá sada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mě mnohdy ta skořice dráždila třeba u Dermacolu nebo Soaphorie, ale tady se mi to fakt líbilo a bylo to úplně v pohodě. Já celkově ty jídelní vůně v kosmetice můžu.

      Vymazat
  2. Milá Sabi, já měla před lety krém na ruce a nic extra, ani vůně ani hydratace, ale už je to dlouho. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, krém na ruce mi taky příliš neučaroval, ale určitě ho takzvaně dojedu :-D

      Vymazat
  3. Tato řada vypadá lákavě. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    já jsem osobně zkoušela jen ten peeling a seděl mi, měla jsem ho několikrát. V zimě mám ráda teplé a hřejivé vůně, které naopak nemusím třeba v létě.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, s tím musím souhlasit. Já si skoro každý rok pořizuju na zimu nějakou takovou "jídelní" vůni vloni to byly snad sušenky od Balea :-D

      Vymazat
  5. Perníček v kosmetice moc nemusím. Sice se mi do rukou teď dostaly dva produkty z Avonu, ale nechám si je až na příští rok :)

    OdpovědětVymazat