středa 17. srpna 2022

Nákupy & Novinky - dárky od Haničky, Pepco, DM

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Dneska se to bude opět ještě věnovat mé návštěvě Příbrami. Mám tu dárky od mé milé kamarádky Hanky a taky menší nákup z Pepca a dmka. Jdeme se tedy na to společně podívat

Dárky od Haničky

Začnu tím, co jsem od Haničky dostala v rámci dárkové taštičky jako dárky, co mám teď na hned, ne k narozeninám. Z nové letní edice od Balea mi Hanička vybrala sprej a mléko na nohy s bambuckým máslem a výtažkem z broskve. Mimo to mají oba produkty obsahovat i jemné třpytky. Na to se moc těším, broskvovou vůni já můžu a teď v létě se o nožky daleko víc pečuje. Z dovolené v Řecku mi přivezla multivitaminovou masku s olivovým olejem, značka je zřejmě Heilenic Workshop Cosmetics. Na to se teda moc těším maska vypadá moc hezky jak balením, tak složením. Jelikož jsem letos začala používat oční krém tak tu mám i oční sérum, abych to zase mohla posunout o level výš. Značku Skin Chemists London vůbec neznám, ale sérum s růží a levandulí vypadá fakt zajímavě. První fotku uzavírá studeně zlatavý rozjasňovač Ciaté v odstínu Starburst
Avon lak už byl v části k narozeninám, akorát ho Hanička nestihla zabalit, takže jsem si ho vytáhla už teď a dobře jsem udělala. Je to krásná letní růžovo-korálovo-neonová barva s názvem Strawberry Margarita. Z Avonu jsou i ostatní produkty. Malé 50 ml balení odličovače na oči si asi nechám na cesty pro jeho skladnost. Pak tu mám Avon Luck Eau So Free ideální letní citrusovou vůni, ozvláštěněnou ambrou a damašskou růží. Má na první čmuch trochu pánský podtón, ale to vůbec nevadí. Vrhnu se na ní hned jak mi dojde Mavue Paris. Další super letní záležitost je i chladící tělový gel s aloe a okurkou. Pokud nebude lepit tak bude super jak na spálenou kůži tak na oteklé nohy při horkých dnech. 
Stejně tak na mě Hanička myslela na Slovensku odkud mi dovezla z místního Lidlu radůstky z řad Skin Foodies, co u nás nemáme. Na tělo sérum s výtažkem ze zelené kávy, to určitě zkusím na strie, co mám hlavně na stehnech a bocích. Pak sprchový gel s olejovou složkou, ten si dám na sprchování po koupání, na to bude podle mě ideální. No a dárek na teď uzavírají pytlíčkové masky na celkem čtyři použití. Děkuju moc Hani! 

Pepco
Do Pepca jsme zamířily pro takové šedé talířky, co jsem měla pocit, že nutně potřebuju a nakonec jsem si je vůbec nekoupila. Co se mi ale moc líbilo byly nový trička a tady na téhle pobočce jich měly fakt velký výběr. Vzala jsem si černé s siluetami ženských těl a nápisem make yourself a priority, protože to bych měla praktikovat i v životě a pak jedno na ty naše túry s obrázkem hor. No a ještě tam na nás čekaly poslední dvě plátýnkové masky s výtažkem z růže po 35 Kč.

DM
No a co se nestalo, to nejdůležitější co jsem potřebovala v Rossmannu koupit jsem zapomněla. Cestou domů jsem se stavila ještě v našem čáslavském dm, kde už konečně díkybohu jsou dostupné tyhle odličovací tamponky po 25 Kč za balení. Vzala jsem rovnou tři, doma už žádné nemám a rovnou ještě náhradní náplň do mýdla s vůní bobulového ovoce a vanilky. Nákup za 95 Kč celkem.


Sabča




4 komentáře:

  1. Moc pěkné věci. Broskvová limitka od Baley musí vonět nádherně a voňavky z Avonu mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sabčo, prima dárečky. A moc se mi líbí to tričko se siluetou hor.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    myslím si, že se naše společné nákupy moc povedly:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Trika z Pepca jsou nejlepší a taky jsou levné :)

    OdpovědětVymazat