středa 10. srpna 2022

Rossmann Haul - drogérkové řádění s Haničkou

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Jak už víte byla jsem navštívit Haničku a nejen tu, ale i místní Rossmann, který jsme obě vzaly docela útokem a odcházely s plnými taškami. Ráda bych vám představila, co jsem si koupila a tím pádem i na jaké recenze se můžete časem těšit.

Hnedka na začátku byla sekce vlasové kosmetiky, kde ne že bych teď něco nutně potřebovala, ale zasekla jsem se hned u dvou značek a od jedné si i něco odnesla. Je to značka pure97 a jejich řada s levandulí a borovicí pro poškozené vlasy. Jeden produkt vyšel na 69,90 Kč za 250 ml, což je docela hezká cena. Pak jsem si musela koupit tuhle domol svíčku s vůní bílé bavlny, protože jí již nesčetněkrát zmiňovala Stáňa z Veverkovin a já vůni alá vyprané prádlo prostě můžu. Ta stála 62,90 Kč. U jídla jsem koukala i po nějakém ženském čaji, budu teď vysazovat prášky, tak se bojím, co mě čeká jak ohledně měsíčků, tak i co se pleti týče. Mám docela ráda Leros, teda alespoň urologický čaj od nich kupuju ráda, takže tu mám od stejné značky i Klidnou menstruaci.
Od privátní značky Isana jsme obě braly hned několik balení odličovačů na oči, za 40 Kč jsou vážně super. Nebojte jeden jsme tam nechali pro ostatní. Pak taky nové masky s citrusy, já mám furt za to, že mají být v té edici tři, ale našly jsme jenom dvě a to grep a citron jedna po 36,90 Kč.
Zjistila jsem, že v Rossmannu není jako jinde příplatek z čtvercové krabičky na kapesníky a tak tu mám hnedka čtyři balení, jedno stálo 30 Kč a mají teď nádherný letní designy. Já si vzala dvoje námořnický a dvoje takové boho. Na noční stolky úplně super a zaberou méně místa. 
Vyhlídnutou jsem měla slevu i na Adidas sprchové gely, tam jsem zavítala pro hydratační pro Kubu za 39,90 Kč a na takové to umytí po vířivce jsem vzala jenom tenhle obyčejný Isana Sensitive za 25 Kč. Hanička mě dobře upozornila na výprodejový stojan, kde byly různé Dove, Nivea, Barnangen a další zlevněné produkty. Vybrala jsem si velký kakaový sprchový Dove za 42 Kč při 500 ml balení a Nivea tělové mléko z řady Naturally Food s ovsem za 72,90 Kč. Tomu říkám kup dne! 
To nejlepší nakonec. Objevily jsme v části přírodní kosmetiku tuhle nádhernou španělskou značku Feel Free. Ty víčka jsou z opravdového dřeva mimochodem a nestála ani tolik peněz na to, jak dobře a slibně to vypadá. Já si vybrala pleťové mléko, anti-aging sérum a krém na ruce. Pleťové mléko si pošetřím na studenější měsíce, kdy se bude hodit pleť nevysušovat gely a anti-aging možná na pohled sice nepotřebuju, ale občas se cítim tak na šest pětek.The Ordinary mám už pod půlkou a ráda vyzkouším něco nového. Krém na ruce tam byl poslední a za 50 Kč nebylo moc o čem přemýšlet. Jinak pleťové mléko stálo 139 Kč a sérum 109 Kč, jak říkám fakt pěkná cena. Myslím, že bych to někdy klidně i pořídila pro někoho jako dárek. 

Tak a to by bylo všechno, celkem jsem utratila 1047 Kč. To mi na tak velký nákup přijde super cena a fakt jsem si udělala radost. Jaká pro vás nová značka zaujala naposledy vás? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča



7 komentářů:

  1. Ahoj Sabi,
    já myslím, že se nám ty nákupy fakt povedly. Já jsem článek ještě nesepsala, snad o víkendu:-D jsem hodně zvědavá na tu přírodní kosmetiku, ta vypadá fakt dobře.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to teda! Zatím jsem začala pálit svíčku a byla jsem úplně v šoku jak svíčku za pár peněz dokáže vonět i po zapálení.

      Vymazat
  2. Sabčo, byla jsem zvědavá, co jste s Haničkou nakoupily, takže jsem si ráda početla. Prima nákupy. Já mám vyzkoušený ten odličovač na oči. A taky tu svíčku :). Doufám, že ti bude vonět, když jsem tě inspirovala. A Addidas sprcháče jsem tam taky kupovala v akci manželovi - ale u nás jsou v kursu zelené :).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, voní mi i za studena i při pálení, docela mile mě to překvapilo. U nás běžně jedou hlavně Nivea MEN a Dove, ale takhle na léto jsem si řekla, že bych jim mohla zkusit vzít i něco jiného.

      Vymazat
  3. Na značku Feel Free si taky brousím zuby, ale zatím mám doma pleťovky moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tenhle problém teď mám s vlasovkou. Brousím si zuby na nový řady Elseve - tu fialovou s hyaluronem a Garnier Fructis - tu vitaminovou :-D

      Vymazat
  4. Od Feel Free jsem vyzkoušela ten jejich populární toner, ale bohužel mi nesedl. Nejen vůní, na tu bych si asi zvykla, ale dělal mi na čele červené fleky. Nějaká složka mi asi vadila.

    OdpovědětVymazat