středa 24. srpna 2022

Moje sbírka laků na nehty | essence

 Ahoj, vítám vás u dalšího dílu mé sbírky laků na nehty. Dneska si představíme mojí vůbec nejoblíbenější značku a to sice essence. Vlastním celkem jedenáct laků této značky momentálně, ale vyzkoušela jsem jich už o dost víc.

Novější edice Shine Last & Go 

Z těch novějších v těchto oblých baleních mám čtyři, přesněji dva nové starší, jeden úplně nový, kdy název je přes lahvičku laku a jeden z limitované edice. Všechny laky dost slušně kryjou v jedné vrstvě a s top coatem i pěkných pár dní vydrží. Pořídíte jeden za 45 Kč z té základní řady a to mi přijde jako dost fér cena. 

Můj vůbec nejoblíbenější je červená 16 Fame Fatal, té už mám své třetí balení určitě a nesmí u mě chybět. Stejný základ mého nehtového "šatníku" je i nějaká cihlová, hnědo-nude barvička, kterou tu zastupuje 02 Happy z edice This is me. Jako nejen letní pastelové barvičky tu mám šeříkovou 74 Lilac Vibes a mentolovou 40 Isn´t she mintly. Všechny mám moc ráda a dokonce jsem s nimi našla i nějaké fotky, jak vypadají na nehtech. 
Efektní laky a speciální edice 

Efektní laky obecně pokud jde o ty s třpytkami jsou moje guilty pleasure. Na jednu stranu miluju všechno, co se leskne, ale třpytky jako takové jdou blbě odlakovat i nalakovat. Nejlepší způsob je dát si lak na nějakou houbičku a seskupené třpytky pak na nehet z ní přenést. Odkalovat pak alobalovou formou. No a z těchto trošku pracnější tu mám zlaté velké třpytky Made to sparkle ve zlatém provedení a z effect série tyrkysové malé třpytky 06 party in bottle. Lesklé laky tím rozhodně nekončí a mám tu i letití I <3 friends v barvě mořské hladiny 35 rock my soul. Druhý nejnovější mám Pretty fast tedy rychleschnoucí tmavě fialovou 05 Purple express. Ta mi byla náhradou za spotřebovanou fialovou. Z téhle fotky je pak asi nejčastěji používána, tamty laky jsou fakt už takové příležitostné. 

Starší kolekce The gel nail polish 

Tyhle tři už mám taky doma déle a původně jich bylo více... Zbylo mi z nich jen tohle a je otázkou času, kdy vyschnou nebo mi dojdou neb jsem u všech cca v polovině. Zleva je tu tlumená modrošedá  51 miss captain, ta byla zcela spontánní koupí na podzim, že jí vynosím, ale spíš jsem nakonec nosila vínové. Sousední 116 cosy rosie jsem ale vynosila hodně, je to taková tlumená teplá růžová barvička a hlavně jako první série od essence taky tahle předcházející kryje v jedné vrstvě. No a nakonec letní avšak matná neonka 47 va-va-voom ta se mnou strávila nejedno léto. 

Tak a tolik by toho bylo k mé oblíbené značce laků na nehty. Jaká je ta vaše? Podělte se se mnou v komentářích :-)

Sabča



7 komentářů:

  1. Já si lakuju jen nehty na nohou a ještě jen v létě, když nosím sandály. Takže lak kupuju tak jeden do roka. Většinou mám jeden červený a jeden nějaký míň výrazný (takže růžový nebo nude).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, to se nedivím, já jsem na to často líná a vím, že ty máš obzvláště ty pracovní dny dost vytížené. Pak člověk prioritizuje jiné věci a přeci jen lak na nehty není nezbytnost.

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    Essence laky mám taky moc ráda a docela často si je kupuji. nejvíc se mi líbí ten z řady This is me.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, já u nich zrovna včera zase čenichala, ale jsem silná žena a odolala jsem. :-D Ten This is me je skvělej, takovýhle barvy mám rád na nehtech, ale i co se týče třeba rtěnek.

      Vymazat
  3. To je slušná sbírka laků, já jich mám doma taky několik od Essence a nedám na ně dopustit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no a ještě bude pár dalších dílů o jiných značkách. Myslím, že doma okolo 40 laků mám.

      Vymazat
  4. Laky od Wssence mi dokonale vydrží na nehtech několik dni. A navic ty odstíny mají povedené

    OdpovědětVymazat