neděle 21. srpna 2022

Isana Citrusové masky - letní limitovaná edice

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, kde si vyzkoušíme nejnovější Isana masky v rámci letní limitované edice. Masky jsou ve dvou variantách první z nich je grep obohacený o aktivní látku retinol, druhá je potom citronovo- mátová s kyselinou hyaluronovou. Každá z nich stála 36,90 Kč, což není vůbec špatná cena. 

Isana Plátýnková maska s retinolem a výtažkem z růžového grepu
Tuhle jsem zkoušela jako první, plátýnko mi na obličej hezky sedělo a ač to není takový ten hezký kapesníčkový měkký materiál jako třeba u Garnieru dá se to v pohodě použít. Plátýnko po přizpůsobení vašemu obličeji hezky drží a nikam nesjíždí. Zezačátku mě maska na krku lehce štípala, ale po chvíli to přešlo. Na aktivní látky zatím nejsem moc zvyklá, tak možná to bude i tím. Pleť po sundání dost lepila, čekala jsem i zda se to vstřebá, ale nepomohlo to, tak jsem zbývající lepící vrstvu otřela namočeným tamponkem.

Isana Plátýnková maska s kyselinou hyaluronovou, výtažkem z citronu a máty pro všechny typy pleti
Citronovou jsem si dala jako druhou, měla jsem z ní trochu obavy, aby mi nedráždila pleť. To se ale nestalo, dokonce mi i sedla víc. Parfemace je taková citronovo-limonádová. Plátýnko na pleť moc hezky přilne a fakt se ani nehne, dokonce i velikostně mi seděla dobře. Po použití mi zbylo dost séra ač plátýnko už bylo místy vyschlé, trochu jsem setřela tamponkem a zbytek vmasírovala do pleti. Tuhle bych si i znovu koupila, ale speciélně pro ni nepojedu to zase ne. 

A co vy? Necháváte se nalákat limitovanými edicemi nebo jste naopak ty racionální lidé, které to nechává chladné? Dejte mi vědět do komentářů :-) 

Sabča
 


6 komentářů:

  1. Tyhle limitky jsem nezaznamenala, ale vypadají moc pěkně. V létě mám citrusové vůně moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, zrovna zítra se chystám do DMka, udělám si pořádný nákup! :D

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Obaly vypadají určitě moc lákavě, nicméně s maskami od Isany bohužel nemám dobré zkušenosti :o( Na obličeji mi jednou udělaly pořádnou paseku, že jsem si je vícekrát nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  4. Obě masky mají zajímavé parfemace, které mám ráda, takže na ty bych se možná chytla. Ale už jsem dlouho v Rossmannovi nebyla, takže mne minuly... Jinak to mám jak kdy - někdy se nechám zlákat zajímavým obalem nebo parfemací, někdy převáží mé racionální a šetřivé já ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    já se občas nechám nalákat, ale tyto masky měly hlavně pěkné obaly, jinak nic moc...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat