čtvrtek 30. června 2022

Lidl a jejich přírodní masky na vlasy za čtyři pětky? Cien Nature´s Beauty

 Ahoj všichni, dnes bych vám ráda představila jednu z nových přírodních masek na vlasy od privátní značky Lidlu Cienu. Jedná se o poměrně novou řadu Nature´s Beauty, která by měla obsahovat až 96% složek přírodního původu. Každá z masek stojí 39,90 a to je na přírodní kosmetiku zajímavá cena.

Vybrala jsem si konkrétně variantu s manukovým medem, ale v nabídce je i olivový či arganový olej. Konzistence je spíš taková máslová, tedy masky vám stačí docela málo a balení déle vydrží, čímž se z levné masky stává ještě levnější. Vůně medu mi tady nepřijde moc hezká ani úplně autentická, ta mi tu vskutku nesedla. Naštěstí se ve vlasech nijak dlouho nedrží, tak to pro mě není překážkou k používání. 

Kvalitativně bych jí srovnala s Baleou a podobnost tam je i v ceně. Nemám problém jí dopoužívat, ale znovu si jí nekoupím, je to za tu cenu dobrý produkt, no mám oblíbenější. Vlasy se mi po ní dobře rozčesávají a jsou lesklé, hodnotila bych jí 8/10. Nenadchne, neurazí. 

Máte nějaké své oblíbence od Cienu? Já zatím z toho, co jsem zkoušela tak jejich tělové másla a odličovací tamponky. Tak mi dejte vědět do komentářů, co je to u vás. 

Sabča


4 komentáře:

  1. Já od Cienu už měla docela dost věcí - jen namátkou třeba odličovací tampony, kuličkový deodorant, krém na ruce, pleťový krém, tekuté mýdlo... Většinou jsem spokojená - zvlášť když vezmu porovnání cena - výkon. Ale myslím nějaký kondicionér od nich mi nesedl - resp. mi hodně vadila vůně.
    Jinak podle mé zkušenosti medové vůně a chutě bývají problém i u čajů - jsou hrozně umělé, takže mne ani nepřekvapuje, že ti vůně nesedla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já teďka koukala, že mají zase nějaký novinky mimojiné i plátýnkové masky :-D Jsem byla po dlouhé době v Lidlu, ale teda neutrácela jsem (to je dost viĎ) Hele jo máš pravdu, když se nad tím zamyslím, tak mi medová vůně sedla snad jen u toho Oriflamu.

      Vymazat
  2. Já ani nevím, že se něco takového v Lidlu nachází. :-) Ale není to nic pro mě, já teď našla masky a kosmetiku, která mi vyhovuje nejvíce, vlastně jsem o ní napsala i článek nejnovější.

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle jsem ještě neviděla, takže díky za tip.

    OdpovědětVymazat

Přečteno za Duben 2024