neděle 26. června 2022

Moje sbírka laků na nehty | miss sporty

 Ahoj, vítám vás u prvního články z rubriky moje sbírka. Nejprve bych vám chtěla představit všechny laky na nehty, těch mám ze vší kosmetiky bez pochyby nejvíce. Neumím žádný super zajímavý zdobení, takže se snažím vybírat si proto různé zajímavé barvy, u miss sporty mám především jednobarevné letní laky, tak pojďme na to.

Clubbing Color Less Than 1 Minute Quick Dry

Beze všeho dva nejstarší zástupci značky, které ještě doma mám. Dost nejspíš to taky budou mít brzy za sebou. Jedná se o odstíny 81 fuschiová a 145 taková jemnější jedovatě žlutá. Dřív se daly sehnat za 20-26 Kč, čímž se z drogerie řadily a stále se řadí mezi nejlevnější dobré laky. Teď stojí tuším 34,90 Kč pokud se nepletu. Kryjou kvalitně spíš ve dvou vrstvách a bez top coatu vydrží nositelné maximálně tři dny. 

Top coaty & Efektní vrchní laky

Svrchních laků tu mám hned dva kousky - první je můj první top coat z řady Nail Expert 3D Gel Effect. Opět jeden z nejlevnějších ve své kategorií, je potřeba až vám pořádně zaschne cokoliv máte pod ním, ale pak dokáže fakt hezky ochránit barvu. Stojí 49,90 Kč a já si s ním dělám nehty v pohodě jednou za týden. Akorát je takový tahací a může déle zasychat. Pak tu mám Disco tech, to je lak, co má svívit pod UV světlem nebo spíš taková vodička, kterou jsem doteď neměla možnost vyzkoušet, úplně zbytečná koupě. 

1 to Shine

Aktuálně prodávaná základní řada barevných laků je zastoupena třemi kousky, počínaje nejstarší 220 což je taková studenější červená přes 632 Miss Beverly Hills sytou růžovou s tóny do fuschiova až k 114 Good Vibes korálové oranžové. Zase doporučuji alespoň dvě vrstvy pro kvalitní krytí, ale za ty peníze to člověk čeká a vlastně se nelze ani zlobit.

 V poměru cena:kvalita si značka vede velmi dobře, akorát oproti spoustě jiným moc nemá limitované edice či novinky. Celkově značka miss sporty je v žebříčku na druhém místě a ráda po ní sahám. Máte doma nějaké laky miss sporty? Podělte se se mnou v komentářích o svojí zkušenost :-) 

Sabča

14 komentářů:

  1. Laky na nehty jsou moje dlouhověká vášeň. :D Od Miss Sporty mám hodně růžových odstínů a pak taky nějaké křiklavé a je pravda, že jedna vrstva nikdy není dostatečná. Mám asi raději laky od Essence, protože mi přijde, že mají i mnohem víc zajímavějších odstínů. Stejně tak i značka s-he dělá moc dobré laky, hlavně ty gel-like, ty mi drží asi nejdéle. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moje taky, kdysi jsem i toužila po takové té poličce, kam si je člověk vyrovná :-D Jo s tím musím souhlasit a nejen, že mají zajímavější odstíny, mně se s nimi i lépe pracuje. Od Essence mám i svojí oblíbenou červenou femme fatale.

      Vymazat
  2. Já si lakuju jen nehty na prstech u nohou - v létě do sandálků a jiných bot bez pevné špičky. Takže vystačím tak se dvěma laky za sezónu - obykle střídám jeden výraznější (momentálně mám takový nude 1 to shine a rudý Catrice, který byl buď dárek k nějakém časopisu, nebo součástí nějakého boxu) a vybírám si levnější značky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ostatně proč ne. Já taky za laky nedávám nějaké vyšší sumy, nejradši mám Essence a taky jich mám zastoupeno doma nejvíce, ale ještě se na ně dostane. Červenou s mamkou obě zbožňujeme, když jsem ještě bydlela u ní spotřebovávaly jsme červené laky na lahvičky.

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi,
    mám doma hned několik laků této značky, včetně toho fuchsiového. Mám je celkem ráda, dvě vrstvy dávám u všech laků. Miss Sporty jsem si kupovala hodně hlavně na střední a na vysoké.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, já se teda přiznám, že když nemusím tak dávám jednu, nebaví mě čekat než to zaschne. Miss sporty si kupuju už dobrých deset let, dřív stávaly snad dvacku :-D a měly je právě v jedné takové menší drogerii. Také se měj hezky,
      Sabča

      Vymazat
  4. Ačkoliv si nehty moc často nelakuji, tak značku Miss Sporty mám nejraději 🙂. Převažují u mě tedy odstíny červené a pak klasický průhledný lak, který dávám nakonec, u laku klasicky dávám též dvě vrstvy 🙂.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za komentář. Já osobně na pomyslné špičce žebříčku mám Essence, ale miss sporty používám už podstatně déle. Faktem je, že co do nějaké péče i barev si vyberu u obou značek. Měj se hezky!

      Vymazat
  5. Líbí se mi krásné, upravené a nalakované nehty, ale mně prostě na nehtech snad déle jak den nic nevydrží. Zkoušela jsem i Sally Hansen a hned druhý den jsou vidět jako naražené okraje. Nevím, jak to dělám :)) Jinak krásné barvičky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já to nikdy nemám úplně dokonalé a s top coatem mi to v nositelném stavu vydrží až týden. A to používám přímo ten zmíněný v článku :-)

      Vymazat
  6. Od Miss Sporty se mi laky na nehty hodně líbí, mají povedené odstíny

    OdpovědětVymazat

Přečteno za Duben 2024