čtvrtek 2. června 2022

Urban Decay Wild West paletka očních stínů | MINIRECENZE

 Ahoj všichni, dneska tu mám další skvost mé kosmetické sbírky, jenž už se mi podařilo otestovat. Celkově jsem se nikdy nelíčila na denní bázi, tudíž mi to chvíli trvá něco ozkusit. Paletku jsem dostala k Vánocům takže cenu atd vůbec netuším.


Nádherné duochromové balení upoutá na první pohled a paletka je pěkně těžká a bytelná, takže se určitě bude hodit i na cestování. Barvy na obalu se snoubí i uvnitř paletky, jak se hned můžete podívat. 


Kdo mě zná je mu zcela jasné, že mě nejvíc potáhne Bud, Rustler a Cowboy Rick a různé kombinace s nimi. Co se mě zklamalo na paletce tohoto formátu nejvíc je beze všeho její nefunkčnost jako celku. Bud je nevýrazná až křídová barva na víčku a já jí díky tomu nahrazovala Barry M, která stojí zlomek ceny Urban Decay. Rusler je asi z toho, co jsem zkoušela nejpovedenější, zbytek je takový zašlý a špatně se s tím pracuje. Navrstvit to na oku je prakticky nemožné, vůbec se mi nedařilo vybudovat vyšší intenzitu. 


No a když už paletka v plné ceně stávala 1500 Kč tak by to mělo bejt sakumprdum a ne, že se tu budete doslova brát za to, aby to drželo na očích. Což je vlastně věc druhá, stíny s bází dají ve slušném stavu něco kolem 4 hodin, to je možná na nějaké kafe s kamarádkou nebo když někam jdete jenom na skok. Což já ale moc nedělám, když už tak chci, aby makeup vydržel slzy, krev a pot alespoň 7-8 hodin. Nedivím se, že značka opustila místní trh pokud u produktů za tolik peněz musíte hledat mezi špatnými a dobrými šaržemi, pak je něco špatně. Sama jsem už několikrát zvažovala, že jí prodám. Hanička má též Born to run a Wild West, ale kvalitou to má obráceně. Born to run jí nedrží a nesedí a Wild West ano, no prostě mi to přijde postavený na hlavu. Za mě vám jako stavební kámen nude, teplých či barevných stínů budou stačit Barry M paletky. Hodnotím to 3/10 za barvy a krásný balení, jinak není o čem. 

Stalo se vám někdy něco podobného u očních stínů? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča


5 komentářů:

  1. Moc hezký obal a široká paleta barev. Ale když nedrží, tak je to k vzteku. Já mám nějakou stovkovou Essenci a ta vyddrží v přes pracovní dobu celkem v pohodě. Pravda je trochu nudná - 4 odstíny šedi (tedy ten jeden je už v podstatě bílý)

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka je nádherná, ale mě by odradila už jen ta cena a když se k tomu přidá to, že vlastně vůbec nedrží... to je k vzteku, taky od očních stínů očekávám, že vydrží nějakou delší dobu, zvlášť za takovou částku. Já jsem se stíny nikdy problém neměla a vydržely vždy dostatečně dlouho (i u těch opravdu levných značek), maximálně mívám problém, když zapomenu, že ty stíny mám (normálně totiž nejsem zvyklá je nosit) a začnu mít tendenci si protírat oči, to nedopadá dobře :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ta vypadá luxusně! Až mě štve, že nepoužívám stíny, přitom mám taky moc krásnou paletku. Už se to musím naučit! :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    z těch UD paletek, které doma mám, mi tato přijde nejlepší. Je ale pravdou, že já moc nepoužívám ty extra teplé barvy, ty zase ano. Každopádně další UD si určitě pořizovat nebudu, jejich kvalita je hodně průměrná a já vůbec nechápu ten boom okolo této značky.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. No čekala jsem teda větší výdrž, škoda.

    OdpovědětVymazat

Přečteno za Duben 2024