středa 22. června 2022

Nové Balea hydrogelové masky pod oči - limitovaná edice Welcome to the jungle & růžové s magnolií

 Ahoj, dneska vás vítám u nějaké té drobnější recenze. Rozhodla jsem se zase dát šanci Balee a jejich maskách konkrétně teda pod oči neb ty na pleť už jsem si mnohočetně osvědčila, že mi nesedí. 

Poměrně nově mají hydrogelové polštářky pod oči v takovém průsvitném balení, kdy jedna varianta je s kaktusovou vodou a druhá s magnolií. Já tu mám variantu s magnolií, která je z nějakého důvodu dražší. Tenhle pár tamponků stojí 39,90 Kč a má krásné růžové třpytivé slimáčky pod oči. Hodně nemile mě překvapilo pálení očí při použití, to se mi nestalo snad ještě s žádnými a to doslova. Co jsem měla ty s výtažkem z kaktusu, tak ty byly mnohem lepší a taky levnější. Po použití nevnímám nějaký extra efekt krom příjemného zchlazení. Hodnotím 4/10.

Druhá je z limitované edice, na to já se leckdy nechám utáhnout a téměř vždy si z edice něco vyberu. Nebylo tomu jinak ani tady a polštářky pod oči se neztratí, že? Tato obsahuje kokosovou vodu, extrakt z papáji a hyaluron. Polštářky zde byly takové smaragdové taky s třpytkama. Ač třpytky na funkci nemají vliv líbí se mi tahle novinka. Stála taky něco ke 40 Kč a byla příjemná ač parfemovaná, na to je dobré upozornit pro lidi s citlivýma očima. Oční okolí bylo hezky hydratované a nijak mi nedráždila. Klidně bych si ji koupila znovu, ač znám lepší, hodnotím 8/10.

Osobně moje nej polštářky pod oči jsou buďto Gabriella Salvete a nebo Garnier s pomerančem. A co vaše topky v tomhle odvětví? Dejte mi vědět do komentářů :-) 

Sabča


5 komentářů:

  1. Já už na tyhle masky koukala a ráda bych si je koupila. Vlastně já už měla od Balei, dost podobné té průhledné růžové a byla jsem spokojená :-) Pak jsem to dala i kamarádce do balíčku. A musím si koupit další, kort tu druhou, kterou si lépe ohodnotila :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, minimálně s tou z edice Welcome to the jungle určitě nešlápneš vedle. Ty hydrogelové obecně mají lepší než pláténkové.

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi, tak já zkoušela minulý týden s melounem, měla jsem ji na sobě poměrně dlouho a byla fajn. Proto jsem si pořídila i variantu s kaktusem, která na mě čeká v lednici. ☺☺

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem polštářky pod oči "nepolíbená", ač už jsem po nich v drogérii taky pokukovala. Tak aspoň vím, které ne...

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    já mám nejraději ty od GS, zase se k nim vrátím.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat