neděle 19. června 2022

Avon Haul | Moje objednávka od Haničky Číčulky

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, kdy mohu směle konstatovat jedno - s nákupy kosmetiky rozhodně ještě nekončíme a hodlám naplnit noční stolek i krabici na tělovou kosmetiku ať mám, co používat a recenzovat. Dneska tu mám mojí objednávku od Haničky, která jak někteří z vás už ví je Avon lady a vzhledem k tomu, že jsme kamarádky jsme se rozhodla objednat u ní. 

V první řadě jsem sáhla po micelární vodě s konopným olejem za 119 Kč 400 ml je opravdu slušná cena a už mám předešlou pozitivní zkušenost s micelární vodou z růžové řady. Krém na ruce byl z takových těch akčních stránek asi za 39 Kč s vůní vanilky a lesních plodů, ten jsem koupila pro mamku. Sobě tu mám hnedka dvě balení olejíčku na vlasy s arganovým olejem neb byl v akci za snad 79 Kč. Poslední z této fotky je též olej a to sice z Planet spa řady se zlatými třpytkami. Hanička si teďka tělovou kosmetiku Planet spa hodně chválí, tak jsem chtěla vyzkoušet něco nového a olejíček mi doma zrovna došel. Stál 139 Kč což je za balení 150 mililitrů parádní cena, když si vezmu, že v drogerii tyto cenovky patří k 100 ml balením. Jestli bude dobrý, tak ho nebudu mít naposledy. 
Se začátkem léta jsem pořídila i nový opalovací a poopalovací přípravek. Na opalování tu mám olejíček s SPF 15 s kokosovým olejem a vitaminem E za 149 Kč. Po opalování pak chladící sprej s aloe a vitaminem C za 99 Kč. To jsou takové ty každoroční nezbytnosti...Trvanlivost opalovacích mlék neboli jak dlouho mohou být otevřené je jeden rok, pak ztrácí žádaný účinek. Na nějaké ty bolavé pupínky pak bodne SOS gel, který místo vysuší a díky tomu se rychleji zahojí. V téhle řadě je i korektor, který ho i lehce zakryje no ten už doma mám. Vzala jsem teda gelík na noc na mazání těchto míst. 

Hanička je blázen a tak mi poslala i takhle šíleně moc dárečků. Děkuju moc! Mám tu sadu balzámu na rty, krému na ruce a tělového mléka z řady s růžovou vodou a bambuckým máslem, no to se u mě rozhodně neztratí. Pak tu mám dvě masky jednu plátýnkovou s výtažkem z konopí a pačuli značky Kneipp a pak už léty prověřenou medovou Nivea masku, tam mám hnedka dvě porce maskování. Na závěr vzorek nového tónovacího balzámu. A to by bylo všechno :-)

Máte také nějaké své Avon oblíbence? Dejte mi vědět do komentářů.

Sabča


2 komentáře:

  1. Pěkná objednávka. A připomněla jsi mi, že si musím koupit něco po opalování. Sice se cíleně neopaluju, ale úplně se člověk sluníčku nevyhne. Zrovna teď na dovolené by se mi něco takového hodilo, když jsem si na rašeliništích přismahla obličej.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi,
    jsem ráda, že jsi s objednávkou spokojená:-) Já si něco vyberu každý měsíc, i když množství věcí se různí:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Přečteno za Duben 2024